Wkunl

Hoe maak je een Facebook-profiel te creëren

Facebook is een geweldige manier om in contact te blijven met vrienden, swap foto's, en het netwerk. Om een ​​Facebook-profiel te maken, volg je deze stappen.

Stappen

Hoe maak je een Facebook-profiel te creëren. Registreer een facebook account.
Hoe maak je een Facebook-profiel te creëren. Registreer een facebook account.

Het creëren van je eigen Facebook-profiel

 1. 1
  Registreer een facebook account. Onder de woorden "Aanmelden" op de homepage, zet je voornaam in het eerste vak en uw achternaam in de tweede box. Volgende Voer een geldig e-mailadres en opnieuw in te voeren dat e-mail in het vak hieronder. Dit is zo dat Facebook kunt contact met u opnemen voor de bevestiging van uw inschrijving en in de toekomst sturen je updates van je profiel. Vervolgens voert u een wachtwoord van uw keuze, uw geslacht, en je verjaardag. Daarna raakte de Sign up knop aan de onderkant van de pagina.
 2. 2
  Bevestig uw e-mail. Facebook zal je nu vertellen het is een bevestigingsmail gestuurd naar uw e-mailaccount. Je moet nu inloggen op uw e-mail. Open de e-mail van Facebook bevestiging, klik op de link die het biedt en het zal je nieuwe Facebook-profiel maken om u.
 3. 3
  Zoek vrienden. Je zult nu moeten gaan door een reeks stappen om uw profiel aan te passen. Ten eerste, zal Facebook aanbieden om uw e-mailadres boek afzoeken naar adressen van mensen die ook Facebook profielen, waardoor u een kans om ze als uw vrienden toe te voegen. Voer uw e-mailadres en wachtwoord en Facebook zal je vrienden te vinden. Kies degene die je wilt toevoegen door ze aan de linkerkant van hun foto's en klik vervolgens op Toevoegen aan vrienden aan de onderkant. Daarna heb je de mogelijkheid om te kiezen vrienden via je e-mailadres boek die niet op Facebook en zendende Facebook uitnodigingen.
 4. 4
  Vind klasgenoten. Klik op de Zoek mijn klasgenoten knop. Vervolgens kiest u het land, stad, naam van uw school, en de klas jaar (als u op zoek bent naar een bepaalde persoon, enkel type in hun naam) en klik op Zoeken naar klasgenoten. Selecteer nu iemand je herkent of wilt als een vriend in en klik op Toevoegen aan vrienden. Je kan hebben om de tekst te schrijven uit de doos veiligheid in het tekstvak om te bevestigen.
 5. 5
  Vind collega's. Klik op zoeken voor uw medewerkers. Schrijf de naam van het bedrijf dat u zoekt en de naam van de werknemer, indien nodig. Klik vervolgens op Zoeken voor uw medewerkers om te zien wat Facebook rooit.
 6. 6
  Word lid van een regionaal netwerk. Dit is handig omdat mensen binnen hetzelfde regionaal netwerk meer van elkaars profielen kunnen zien, zelfs als ze niet al vrienden. Deelnemen aan een regionaal netwerk betekent ook dat het makkelijker op te sporen vrienden. Op uw Facebook setup homepage, is er de mogelijkheid om een ​​stad of dorp in te voeren. Zet in uw woonplaats en klik op Join.
 7. 7
  Bewerk je profiel. Klik op de knop Mijn profiel, waar je zult zien dat alle secties leeg. Je hoeft niet in te vullen elk gebied;. In feite, kunt u ze laat al leeg als je daarvoor kiest Vergeet niet, facebook is openbaar, dus denk na voor je persoonlijke informatie in te voeren.
 8. 8
  Voeg een profielfoto. Klik op het tabblad Afbeelding om een foto te uploaden vanaf je harde schijf die andere mensen kunnen zien als uw profielfoto zal zijn. Klik op Bladeren, zoek een plaatje op uw harde schijf, vinkt u het vakje om te bevestigen dat u de eigenaar van de rechten op de afbeelding en klik op Upload foto te bevestigen. U kunt een webcam ook gebruiken om uw foto te maken, Klik nemen van webcam en klik op de camera-knop als je klaar bent. Het zal worden uitgesteld gedurende 3 seconden en maak de opname. Vervolgens klikt u op foto om te bevestigen Opmerking: omslag beelden en profiel foto's zowel zijn openbaar en iedereen die een bezoek uw pagina staat zijn om ze te zien zal zijn.
 9. 9
  Voeg een cover foto. Een omslag is de grotere afbeelding aan de bovenkant van de pagina, direct boven je pagina's profielfoto. Klik op Voeg een deksel en dan kiezen of u wilt een nieuwe foto uploaden of kies een foto van een van uw bestaande foto albums als je eenmaal kiest een foto, kunt u deze verplaatsen door te klikken op de afbeelding en het naar boven of beneden te slepen en vervolgens Klik op Opslaan nadat u het hebt verplaatst. Opmerking: deksel beelden en profiel foto's zowel zijn openbaar en iedereen die een bezoek uw pagina zal worden in staat om ze te zien. Bewaar>

Tips

Waarschuwingen

 • Als je een baan hebt en je stiekem niet bevalt, niet vermelden op uw Facebook-profiel: u kunt vrienden met een collega of hoger-up zijn, je kan een netwerk te delen dat overlapt met iemand van uw bedrijf; u kan absentmindedly voeg uw baas als vriend twee jaar later en kost jezelf je werk en waardigheid. Gewoon niet doen.
 • Niet cyber-pesten of maak groepen die andere mensen (dat wil zeggen, "Verliezers ik Toegevoegd Just So het eruit zou zien als ik heb een hoop vrienden") kan pijn doen. Je weet nooit hoe verwoestende uw acties zou kunnen zijn.
 • Niet iedereen die je niet kent toevoegen als vriend, vooral als je jonger bent dan de leeftijd van 18. Als je iemand die je niet kent als vriend toe te voegen, het risico van praten met iemand gevaarlijke loopt u. Vraag jezelf twee vragen, Heb ik ooit iemand ontmoet? En Is dit persoon gevaarlijk?
 • Heeft uw telefoonnummer of uw huis adres op Facebook niet toe, zelfs met hoge beveiligingsinstellingen, het risico lopen te worden gehackt loop je (niet te vergeten en kleinbedrijf en weg door data mijnwerkers ingediend).
 • Maak geen foto's van je aan de drugs plaatsen of zeggen dat je geen drugs. Je kunt eigenlijk krijgen in juridische problemen voor.
 • Heeft een Facebook-profiel niet maken als u jonger bent dan de leeftijd van 13 en / of zijn niet in hoog / midden school. Er is een reden voor de leeftijdsgrens.
 • Als je drinkt in een ander land met een lagere drinken leeftijd, plaatsen foto's op uw eigen risico. Werkgevers en hogescholen kunnen begrijpen, maar het is een gok. Als u besluit er voor te gaan, zorg ervoor dat je verantwoord drinken in de foto, en duidelijk maken dat je in een ander land.
 • Als u jonger bent dan de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie, niet plaatsen geen foto's van je drinken van alcohol of opknoping uit met iedereen het drinken van alcohol als ze zijn minderjarig.
 • Denk na over wat je gaat plaatsen op uw profiel voordat u daadwerkelijk te posten. Denk na over wat je typt, welke groepen je maken of te sluiten, wat quizzen je neemt, en welke foto's je post. Werkgevers en hogescholen schuren Facebook profielen. Als je iets perverse op je profiel plaatst, zullen hogescholen en werkgevers in staat zijn om het te zien en denken dat je een pervert.
 • Zorg ervoor dat u uw profiel in te stellen, zodat alleen je vrienden kunnen bekijken. Het maken van uw profiel volledig toegankelijk zal je kwetsbaar voor potentieel gevaarlijke mensen - om niets van zonderlingen, aandacht-zoekers, en wanhopige types zeggen.