Wkunl

Hoe kunt u uw Facebook positieprofiel beperken

Sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn zijn alomtegenwoordig geworden, het lijkt alsof iedereen heeft op zijn minst een rekening, zo niet alle drie. Door hun grote populariteit, de meeste kinderen zo jong als 8 jaar oud willen een Facebook-account hebben tegenwoordig. Het is heel gemakkelijk om online roofdieren te zoeken naar deze profielen en gebruik ze in ongepaste manieren. Deze Google kan helpen de ouders - of wie - om hun Facebook-profiel specifiek te beperken tot hun verlangen.

De volgende reeks instructies wordt uitgegaan van een Facebook-account al is gemaakt, met standaard privacy-instellingen.

 • 1 Steps
  • 1.1 Privacy-instellingen
  • 1.2 muur Controls
  • 1.3 Status Updates
  • 1.4 Foto's
 • 2 Facebook Tips en trucs
 • 3 Waarschuwingen
 • 4 Zie ook Googles
 • 5 Bronnen en Citaties

Stappen

Hoe kunt u uw Facebook positieprofiel beperken. Selecteer vrienden onder controle je standaard privacy.
Hoe kunt u uw Facebook positieprofiel beperken. Selecteer vrienden onder controle je standaard privacy.

Privacy-instellingen

Ga naar de rechterbovenhoek van de pagina en zoek naar een naar beneden wijzende pijl naast het pictogram huis. Klik op de pijl en een drop-down menu zal verschijnen. Selecteer Privacyinstellingen home>

 1. 1
  Selecteer vrienden onder controle je standaard privacy. Deze instelling beperkt je profiel om alleen de vrienden die je hebt op je profiel en ontkent toegang van het publiek tot
  • Statusupdates
  • Foto's die u plaatst op je profiel
  • Facebook apps die geen gebruik maken van de inline publiek selector
 2. 2
  Selecteer een van de volgende keuzes te fine-tunen privacy-instellingen verder
  • How You Connect
  • Hoe Tags Work
  • Apps en Websites
  • Beperk de Publieksprijs voor het verleden berichten
  • Geblokkeerde Mensen en Apps
 3. 3
  Hoe u verbinding - Klik op "Instellingen bewerken" en 5 keuzes zullen aan u worden voorgelegd. Elke drop down menu kunt u de volgende opties
 4. Iedereen / openbare
Vrienden van vrienden vrienden alleen mij op maat
4
De beste optie is om ofwel koos vrienden of alleen mij als mogelijk Alleen>. Het kiezen van de douane kan de zichtbaarheid verder te beheersen en het geeft je de flexibiliteit om aan te passen wie kan of kunnen de ter beschikking gestelde materialen niet zien op uw muur, en wie het zal worden verborgen.
5
Hoe tags werken - Instellingen bewerken Bewerken>. Als u Aan / Enable zal zorgen voor maximale bescherming. Vergelijkbaar met de vorige paragraaf, Custom On / Inschakelen> kan worden geselecteerd voor fijnafstemming.
6
Apps en websites - Instellingen bewerken Bewerken> Onder de sectie apps die u gebruikt, klikt instellingen te bewerken, gaan door elke app die u gebruikt u of momenteel gebruikt en bewerk de "toegankelijke informatie" elke app op je heeft.. onder de rubriek hoe mensen breng je info naar apps die ze gebruiken, klikt u op instellingen bewerken en schakel alle vakken. Hiermee wordt voorkomen dat andere mensen op facebook zien van uw info en brengt het met hen wanneer ze gebruik maken van andere apps. Onmiddellijke personalisatie moet ook aangevinkt om websites te verhinderen om toegang tot uw informatie van het publiek, en om uw naam en profielfoto's weer te geven in ongewenste advertenties. vinkje openbare zoekacties als je niet wilt dat je facebook profiel te zien zijn in een openbare zoekacties website zoals Google of Bing.
7
Beperk het publiek voor laatste berichten controles of beperkingen de berichten je met het publiek deelde in het verleden. Door te klikken op Limit oude berichten, zullen al je vorige posts niet meer toegankelijk voor het publiek waarschuwen -. Zodra deze optie is geselecteerd, kan niet worden teruggedraaid.
8
Geblokkeerde personen en apps is de meest drastische manier om te voorkomen andere mensen of websites toegang krijgen tot uw Facebook-profiel. Mensen en websites kan door te klikken op Beheer blok aan het blok lijst worden toegevoegd. Voer de gewenste naam / e-mail van degene (n) die u wilt blokkeren. voer de naam van de persoon wiens app die u wilt blokkeren. voer de naam van de persoon wiens uitnodiging die u wilt blokkeren.

Wall controles

Klik je naam op de rechterbovenhoek van de pagina, dit zal brengen uw eigen muur. Dit kan ook worden aangepast aan uw privacy wensen.

Statusupdates

 1. 1
  Naast het beperken van uw muur en status updates aan het publiek, dan kunt u ook controleren welke vrienden zien deze updates. Te klikken op de pijl Friends zal een paar opties. Custom zal toelaten om toestaan ​​of verbieden van bepaalde vrienden uit het bekijken van de status updates je een bericht verzendt.
 2. 2
  Profiel aanpassen is een andere locatie voor het regelen van de hoeveelheid informatie die je deelt met je vrienden. Het kan worden geraadpleegd door te klikken op Info onder de profielfoto's, dan is het Profiel aanpassen Info> link. Voer zo veel of zo weinig informatie als u wenst.

Foto's

Foto's kunnen worden bestuurd op dezelfde wijze als alle andere gegevens. Klikken Photo onder je profielfoto zal brengen alle albums die u met uw vrienden gedeeld. Elke individuele album kan worden ingesteld op Gedeelde foto>, vrienden, of Aangepast.

Verwijzen wij u naar eerdere instructies op Custom

Waarschuwingen

 • Zelfs met de grootst mogelijke voorzorgsmaatregelen, zijn er nog manieren om Facebook om persoonlijke informatie. De beste oplossing om ongewenst aandringen en informatie diefstal te voorkomen is om te voorkomen dat al met al een Facebook-account.