Wkunl

Hoe te versnellen een android smartphone

Android-smartphones zijn bijna overal te vinden, en ze variëren van low tot high-end smartphones. Ieder van hen zal vertragen met de tijd, dit is waarom het belangrijk is om gladheid van uw smartphone te behouden door het volgen van de weinige makkelijk te doen in dit artikel genoemde maatregelen.

Opmerking: Het pad voor de instellingen in de stappen kunnen variëren, afhankelijk van uw model smartphone en Android-versie.

Stappen

Hoe te versnellen een android smartphone. Update uw smartphone firmware.
Hoe te versnellen een android smartphone. Update uw smartphone firmware.
 1. 1
  Update uw smartphone firmware. De firmware fix enige vertraging, bug, en andere zaken die je misschien niet bewust van. Dergelijke problemen opduiken met redelijke frequentie, dus updaten regelmatig zal zorgen voor de beste prestaties voor uw telefoon.
 2. 2
  Reset je android telefoon. Resetten wist alles en brengt de telefoon terug naar de oorspronkelijke, "als nieuw" conditie. Dit is een tijdelijke optie, want als u de telefoon weer wilt gebruiken, zal deze vertraging als vroeger doen.
  • Back-up van je contacten, memo's, en alle belangrijke informatie (zoals opgeslagen wachtwoorden in de browser) voordat u deze stap.
 3. 3
  Controleer het interne geheugen. Een lage interne geheugen zou de reden achter elke ernstige vertraging die de telefoon ervaart zijn.
  • Beweeg uw media (foto's, mp3-bestanden, video's, enzovoort) om het externe geheugen, meestal een SD-kaart.
  • Sommige low-end en mid-range smartphones zou al lage interne geheugens, in dat geval, het verplaatsen van uw bestanden naar de SD-kaart zal niet helpen dat veel.
 4. 4
  Play store Play>. Mogelijke toepassingen die kunnen helpen zijn:
  • Voor oudere telefoons, een automatische Task Killer: Kills gekozen toepassingen elke 'n' seconden of minuten. Hierdoor komen een aantal RAM-geheugen, waardoor de telefoon zal sneller lopen.
  • Een goede antivirus applicatie: Scant uw telefoon voor eventuele virussen en malware. Meestal vertragen uw telefoon.
  • Een start-up manager: hiermee kunt u het aantal toepassingen te stoppen van het opstarten automatisch wanneer de telefoon opstart.
  • Juice defender toepassing: Geeft uw telefoon meer batterij sap door het stoppen van services en applicaties.
  • Een cache cleaner (kan automatisch, ook): Ruimt sommige cache-geheugen van de mobiel is.
  • Een Apps op SD-kaart toepassing: Hiermee kunt u bepaalde toepassingen verplaatsen naar de SD-kaart (als je die hebt geplaatst). Dit versnelt ook de telefoon.
  • Onderdelen toepassing: Geeft u wat meer instellingen te configureren in uw telefoon, zoals een snellere raam en transitie animatie.
 5. 5
  Verwijdert ongebruikte applicaties.
 6. 6
  Start de telefoon. Dit is een tijdelijke optie, maar het werkt!
 7. 7
  Root de telefoon. Beworteling geeft u extra opties te maken met je telefoon. Hoewel beworteling is een riskante oplossing, het is niet zo riskant als het vroeger was. Mislukte beworteling proces zou baksteen uw telefoon (dat wil zeggen, het zal storing). Daarnaast zal een succesvol wortel uw garantie ongeldig. U kunt echter altijd uitroeien van de telefoon (en u zult uw garantie te herstellen, als de fabrikanten niet kunnen vertellen als u uw telefoon geworteld vóór of niet). Hier is een lijst van dingen die je kunt doen na beworteling uw telefoon:
  • Overklokken van de processor van uw telefoon. Dit zal uiteindelijk de snelheid van uw telefoon, maar zal opeten meer batterij sap dan voorheen.
  • U kunt ook de installatie van een aangepaste ROM. De ROM is eigenlijk de versie van Android op uw telefoon geïnstalleerd. Een aangepaste ROM is geen officieel een, maar sommige van hen zijn beter. Hoewel dit veel van je android smartphone problemen, waaronder vertraging en met een nieuwere versie van Android zou kunnen oplossen, het is een zeer geavanceerde, riskant en niet een aanbevolen oplossing, want soms de aangepaste ROM misschien niet stabiel is, of zou kunnen bugs en ​​ontbrekende bevatten functies die zijn gevonden in de officiële ROM.
  • De mogelijkheid om ongewenste vooraf geïnstalleerde applicaties verwijderen. In het geval dat je wilde bepaalde toepassingen verwijdert, ziet hier twee dingen:
   • Download een back-up applicatie, zoals Titanium backup een back-up van de toepassing voordat u het wist (voor het geval je wilde om het later te herstellen).
   • Wees voorzichtig en laat geen systeem applicatie te verwijderen, zoals de launcher of de statusbalk.
  • Beworteling geeft je ook toegang tot meer geavanceerde toepassingen, zoals wortel call blockers, normaal en kennisgeving advertenties blockers en wortel geheugen managers. De wortel memory manager is meestal beter dan de automatische taak killer application.

Tips

 • Wroeten, en het installeren van een aangepaste ROM, zijn geavanceerde oplossingen. Het is beter om de andere opties te proberen voordat wroeten om te zien of ze helpen of niet. In het geval u nog wilt een beetje meer vaart te zetten, kunt u uw telefoon wortel.
 • Een root applicatie die is ingesteld op de standaardinstellingen niet schadelijk voor een wortelloze apparaat. Echter, als je niet bereid bent om uw telefoon weer gaan wortelen, is het beter om de applicaties te verwijderen om meer geheugen te krijgen.
 • Een succesvolle wortel wordt aangegeven door de installatie van SU (Super User) applicatie. U kunt ook een wortel checker downloaden van het spel winkel om ervoor te zorgen dat je root toegang of niet (zoals soms het pictogram van de SU-sticks aan de lijst met aanvragen die na unrooting) opgedaan

Waarschuwingen

 • Uitroeien uw telefoon voordat u een update van de firmware.
 • Root je telefoon op eigen risico.
 • Enige wortel toepassingen moet worden gestopt of verwijderd voordat unrooting, of anders dat u zou sommige glitches hebben tijdens het gebruik van uw telefoon.