Wkunl

Hoe kan ik een dvd rippen

De filmindustrie heeft alle recht om haar intellectuele eigendom. Echter, wanneer u een DVD koopt, moet u in staat om te doen wat je wilt met wat je hebt gekocht, zolang je niet verder te verspreiden het materiaal op een ongeoorloofde manier. Volg deze stappen om een ​​DVD of Blu-ray rippen zodat u films kunt kijken niet alleen met uw dvd-speler, maar ook op de computer, spelcomputer of mobiel apparaat.

Stappen

Hoe kan ik een dvd rippen. Download een programma om dvd-kopieerbeveiliging te verslaan.
Hoe kan ik een dvd rippen. Download een programma om dvd-kopieerbeveiliging te verslaan.

Rip een DVD op een PC

 1. 1
  Download een programma om dvd-kopieerbeveiliging te verslaan. Enkele goede opties omvatten DVD43, AnyDVD of DVDFab DVD naar DVD.
  • Vergelijk verschillende producten, lees alle toelichtingen aandachtig en zoeken naar niet-vooringenomen reviews van consumenten, zodat u het beste product kunt kiezen.
  • Kies een product dat een gratis proefperiode heeft, zodat u kunt uitproberen voordat u zich verbinden.
 2. 2
  Plaats de dvd die u wilt rippen naar de computer DVD-station. Als u meerdere schijven, selecteer het station met de dvd die u wilt rippen op uw computerscherm bevat.
 3. 3
  Kopieer de inhoud van de dvd's op uw harde schijf of mediaserver.
  • Open het menu Start, klik op Computer met de rechtermuisknop op de schijf en kies Verkennen.
  • Zoek de map die VIDEO_TS zegt. Sleep de map naar wat locatie u wilt uw DVD te kopiëren. Dit is het einde van een basis rip te kijken op uw computer. U hoeft niet transcoderen, tenzij u het bestand wilt verkleinen of bekijk de dvd op een mobiel apparaat.
 4. 4
  Download transcoding software. U kunt vele gratis opties online als je een Google-zoekopdracht, maar Handbrake is de beste optie. Controleer om te zien dat het programma heeft presets voor verschillende platformen, waaronder iOS en gaming consoles.
 5. 5
  Open de bron voor de DVD die u wilt rippen binnen handrem of andere transcoding software. De software scant voor hoofdstuktitels en markers. Als het programma niet halen van de titels, dan kunt u handmatig op het tabblad transcoder de hoofdstukken en type in hoofdstuktitels klikken als je gaat.
 6. 6
  Bepaal waar u wilt dat uw film te gaan. Veel programma's hebben een tabblad Bestemming. Klik op Bladeren op de tab en kies de locatie waar u het bestand wilt opslaan.
  • Om het bestand op te slaan als een gedeeld bestand op een mediaserver of network attached storage box, de share als een netwerkschijf.
  • Navigeer naar de juiste map, klik met de rechtermuisknop en kiest u Map Network Drive uit het menu.
 7. 7
  Tweak de soundtrack. Bijvoorbeeld, kunt u de originele Dolby Digital (AC3) soundtrack van de film behouden en maak een back-up soundtrack voor apparaten die niet AC3 uitgeruste zijn.
  • Klik op het tabblad Ondertitels Audio & op je transcoding software.
  • Kies de soundtrack die je wilt. Onder het menu Audio Codec, kiest AAC.
  • In de kolom afmixen, kiest u Dolby Digital II. Laat geen bitrate, sample rate en de DRC instellingen op hun standaardwaarden.
  • Ga omlaag naar de tweede audiotrack. Kies dezelfde soundtrack van de bron rubriek.
  • Selecteer AC3 uit de lijst met audio-codecs.
  • Kijk voor een vak dat alleen Gedwongen Ondertitels zegt. Als u een taal kiest die anders is dan de taal die de acteurs spreken, dit vakje zal u helpen om gedwongen ondertitels voorkomen.
 8. 8
  Klik op de startknop in uw transcoding software om de DVD rippen.
 9. 9
  Speel de geripte film in uw mediaspeler om ervoor te zorgen dat je de kwaliteit die je wilde.

Rip een DVD op een Mac

 1. 1
  Download handrem transcoding software. Als uw Mac heeft een Core 2 Duo-processor of hoger, krijgt de 64-bits versie voor snellere rippen.
 2. 2
  Download VLC media player. Als u een 64-bits versie van Handbrake hebt gekozen, dan zult u de 64-bits versie van de VLC player nodig. Het bevat libdvdcss, een DVD decryptie bibliotheek ontworpen om de bescherming van de DVD's kopiëren breken wanneer je deze af te spelen op je Mac.
 3. 3
  Lanceren handrem op je mac. Handrem wordt een dialoogvenster te openen op uw scherm. Kies de dvd die u wilt rippen en klik op Openen.
 4. 4
  Wacht tot handrem om uw dvd te scannen. Als de scan is voltooid, klikt u op het vakje naast de titel. Kies de langste titel uit het pop-up menu.
  • U kunt 99 titels zien met bijna dezelfde lengte. Dat betekent dat de DVD is auteursrechtelijk beschermd. Open uw Apple dvd-speler. Pick Go -> titel in de menubalk en kies de titel die het vinkje ernaast. In Handbrake, kiest die titel.
  • Als u meerdere titels (zoals bij een DVD met meerdere tv-afleveringen) rip, selecteert 1 titel, geef het een unieke naam in het File Area en klik Naar wachtrij. Herhaal dit proces tot je alle gewenste titels aan uw coderingswachtrij toegevoegd.
 5. 5
  Klik op de schakelknop presets aan de bovenkant van het venster handrem. U kunt ook op command-T. Kies de preset voor uw geripte dvd op basis van het type apparaat dat u wilt gebruiken wanneer je hem te bekijken. U kunt er ook voor kiezen Universal om het af te spelen op een Apple-apparaat.
 6. 6
  Klik op het pictogram versnelling. Kies Maak standaard in het drop-down menu.
 7. 7
  Controleer of uw dvd is interlaced video. Klik op het voorbeeldvenster in Handbrake en bladeren door uw dvd-frames. Als je ziet gekartelde beelden, dan is uw dvd is interlaced video.
  • Klik op de knop Instellingen. Dit zal een nieuw venster genaamd Picture Settings te openen.
  • Kies Filters. Schuif de schuifbalk tussen Decomb en Deinterlace helemaal naar rechts.
  • Klik op het drop-down menu naast Deinterlace. Kies Snelle en een voorvertoning van de film te zien of dit vast de grillige frames.
 8. 8
  Alter uw audio naar uw bestandsgrootte te verkleinen. Start door te klikken op het tabblad Audio.
  • Elimineer audiotracks die u niet nodig hebt, inclusief taal tracks.
  • Als u niet bent verbonden met surround sound, kunt u een 5.1-kanaals audio track te verwijderen of mengen naar stereo om ruimte te besparen.
 9. 9
  Burn ondertiteling in door te klikken op het tabblad de handrem van ondertitels. Kies de ondertiteling of bijschriften die u wilt opnemen in uw voltooide bestand.
 10. 10
  Klik op start en wacht tot handrem om de video te transcoderen. Dit proces kan nogal wat tijd in beslag nemen.
 11. 11
  Voeg metadata zoals cover art, cast en samenvattingen. U kunt programma's als Metax, iFlicks of Video Monkey om te helpen met dit proces te downloaden. Handrem zal ook afgerond rips rechtstreeks naar Metax.
 12. 12
  Sleep de film in je iTunes-bibliotheek en bekijk het.

Tips

 • Als u wilt dat de geripte DVD branden op een verse 4.7 GB DVD, vaak moet u deze eerst krimpen, als de originele DVD's bevatten meestal meer dan 4,7 GB aan data. Kijk voor programma's die een geripte dvd directory die past op een 4,7 GB schijf kan produceren, zonder waarneembare wijziging in de beeld-of geluidskwaliteit.
 • Om meerdere dvd's rippen, op zoek naar een transcoding programma dat batch wachtrij vermogen heeft. Het rippen kan een dozijn of meer individuele bestanden te produceren, dus het is vaak het beste om een ​​nieuwe map op uw harde schijf voor elke dvd te maken.
 • Rippen van DVD's zal het grootste deel van je CPU capaciteit, zodat rippen uw films in een tijd die je niet nodig hebt om uw computer te gebruiken voor iets anders. Zo start het proces en laat het 's nachts werken.
 • U kunt een soortgelijk proces gebruiken om Blu-rays rippen als je een Blu-ray-brander, BD-R schijven en een programma dat decoderen krachtige Blu-ray-algoritmen kan. Wees ervan bewust dat een gewone DVD heeft ongeveer 8,5 GB aan inhoud, een Blu-ray heeft tot 50 GB aan content.

Waarschuwingen

 • Vermijd het rippen van dvd's Indien de praktijk tegen uw land de wetten op het auteursrecht.
 • Geripte films kunnen nemen veel ruimte op uw harde schijf. Een harde schijf die te vol is kan een aanzienlijke invloed hebben op de prestaties van uw computer.

Dingen die je nodig hebt

 • PC of Mac
 • Programma te verslaan DVD kopieerbeveiliging (DVD43, AnyDVD of DVDFab DVD naar DVD)
 • 4.7 GB lege DVD
 • Transcoding software (Handbrake)
 • Metadata programma (Metax, iFlicks of Video Monkey)