Wkunl

Hoe maak je een cd personaliseren zonder een CD label printer

CD label printers zijn allemaal goed en wel, en er professioneel uitzien, maar het verfraaien van de cd zelf is meer persoonlijk en een gift met een herinnering aan verbonden.

Stappen

Hoe maak je een cd personaliseren zonder een CD label printer. Heeft de tracks die u wilt plaatsen op de cd klaar om te branden.
Hoe maak je een cd personaliseren zonder een CD label printer. Heeft de tracks die u wilt plaatsen op de cd klaar om te branden.
 1. 1
  Heeft de tracks die u wilt plaatsen op de cd klaar om te branden.
 2. 2
  Koop de duidelijkste en / of goedkoopste pakje cd's die je kan vinden. Het is beter als ze niet gekleurd, je kunt meer krijgen als u kiest voor de soort die in een plastic container in plaats komen dan in hun eigen slim jewel cases. Memorex en Sony zijn goede merken. Branden de nummers op de cd.
 3. 3
  Verkrijgen van een set van poster verf, het soort dat komen als een set van 8 verbonden door stukjes plastic. Ook het verkrijgen van een set van gewoon glas vlekken (of glitter, het maakt niet veel uit), bij voorkeur met een aantal van dezelfde kleuren als de poster verf. Beide zijn te vinden in de ambachtelijke sectie van uw lokale winkel.
 4. 4
  Kans groot dat de paintbrush die met die verf kwamen zullen worden nutteloos, dus pak een grote doos wattenstaafjes (niet per se q-tips en in sommige gevallen eigenlijk niet q-tips, omdat ze heel veel van katoen op hun tips). Een doos van 300 of zo werken.
 5. 5
  Hebben een ventilator handig. Een kleine reis-fan het beste werkt. Neemt zeer weinig ruimte op het bureau, heeft 2 snelheden en is verstelbaar. Draait op slechts twee D batterijen, moeilijk te kloppen over, en heeft dikke, zachte schuim messen die veel lucht verplaatsen.
 6. 6
  Stel uw werkruimte. Duidelijk uit uw bureau, het opzetten van een werktafel, wat dan ook - zolang de omgeving is schoon, stevig en comfortabel het maakt niet uit.
 7. 7
  Ofwel houden een rol keukenpapier handige of snijd een oude handdoek op in ongeveer 12 x12 pleinen. Wanneer u klaar bent om te beginnen met het personaliseren van de cd bent, leg twee papieren handdoeken (gevouwen over een dubbele laag te maken ter grootte van een handdoek) of een handdoek vierkant plat op uw werktafel en plaats de gebrande CD op, met de kant die omhoog gaat in de speler face-up. Kan niet schilderen de bodem. Hier is waar iedereen die iets over verf weet misschien in de war raken. Het oppervlak van een cd is bijna perfect glad, en de verf zal niet vasthouden aan een glad oppervlak. Je kon zand de cd, en verpesten, of je kan blijven lezen.
 8. 8
  Verwacht te hebben om je cd een tweede of zelfs derde laag te geven. Houd het ontwerp eenvoudig, zoals een naam of ster. Werken met een kleur tegelijk en droog tussen lagen, met de ventilator. Als u wilt creatief en mix kleuren of verf krijgen en vlek, houd dan de ventilator uit totdat je wilt droog uw werk. Als u wilt dat een effen kleur, werken met de ventilator gaan. Het droogt de verf als je werkt, zodat u kunt beginnen aan een tweede laag direct na het beëindigen van de eerste.
 9. 9
  Werk langzaam! Geduld is een schone zaak en je cd's er beter uitzien als je de tijd nemen om ze op die manier te maken. Gebruik een referentiebeeld als je wilt, maar originaliteit wordt altijd lachte.
 10. 10
  Als je iets wilt schrijven op de cd, zoals 'Kerst 2005', verf een achtergrond voor het en dan gebruik maken van een goede kwaliteit viltstift permanent marker. (Let op: Balpennen zijn moord op cd's / dvd Gebruik alleen als laatste redmiddel, met zo weinig druk als menselijkerwijs mogelijk is en zelfs dan, indien mogelijk, te beperken balpen schrijven aan de niet-gecoate ring van doorzichtig plastic in het centrum rond. de spindel gat). Sluit deze af met een discrete laag van glas vlek dezelfde kleur als je achtergrond.
 11. 11
  Zodra de cd is volledig droog, check de rug voor verf. Het kan doorgaans worden gereinigd met water.
 12. 12
  Speel de CD! Of, als het voor iemand anders, vinden van een geschikte zaak voor. Verf het geval als je wilt.
 13. 13
  Geef aan uw ontvanger!

Tips

 • Met een aantal goed geplaatste papier en plakband, kunt u-spuiten ontwerpen op uw cd.
 • Je kon altijd gewoon versieren met een sharpie of andere permanente markers.
 • Gebruik de plakkaatverf om een ​​gebied te kleuren, en markeer deze met glas vlek van dezelfde kleur. Maakt het glanzend.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat de cd volledig droog is voordat u deze vastpakt. Poster schildert droog tot een matte afwerking; glas vlek behoudt een gloss. Tik met een wattenstaafje om te testen voor de droogte.
 • Sommige CD-spelers niet graag versierd / geschilderd cd's voor welke reden dan ook en weigeren om ze te spelen.
 • Gebruik altijd verf uit de buurt van hitte of vuur en in een goed geventileerde ruimte.

Dingen die je nodig hebt

 • Computer met media player / cd-brander software en hardware
 • Sommige middel om de gewenste tracks
 • Plakkaatverf en glas vlek
 • Viltstift (s)
 • Wattenstaafjes
 • Kleine draagbare batterij-aangedreven ventilator
 • Werkruimte
 • Tijd
 • Papieren handdoeken of pleinen van doek 12 x12
 • Vuilnisbak
 • Plain zilver CD
 • Een creatieve geest
 • Een geschikte cd-doosje