Wkunl

Hoe u gratis cadeaubonnen te verdienen

Hoe u kunt verdienen gratis cadeaubonnen online. Er zijn tal van oplichting op het internet, maar dit niet een van hen. Dit zal uitleggen hoe ze te krijgen en waarom websites bieden hen.

Stappen

Hoe u gratis cadeaubonnen te verdienen. Zoek een gerenommeerde online beloningen site, zoals bucks4me, koele besparingen, ebates, MyPoints, PrizeRebel, enz.
Hoe u gratis cadeaubonnen te verdienen. Zoek een gerenommeerde online beloningen site, zoals bucks4me, koele besparingen, ebates, MyPoints, PrizeRebel, enz.
 1. 1
  Zoek een gerenommeerde online beloningen site, zoals bucks4me, koele besparingen, ebates, MyPoints, PrizeRebel, enz.
 2. 2
  Schrijf je in voor de website.
 3. 3
  Tijdens het registratieproces moet je nooit worden gevraagd om een creditcardnummer of bankrekening.
 4. 4
  Zodra u op de website heeft geregistreerd, wordt u mee door een co-registratie. Dit zijn extra aanbiedingen die worden aan u gepresenteerd. U bent echter niet verplicht om te accepteren om mee te doen.
 5. 5
  Je bent nu lid.
 6. 6
  Lid earn points of penningen meestal winkelen op de site. Winkelen is meestal de snelste manier om punten / tokens te verdienen.
 7. 7
  Deze kunnen op vooraf ingestelde bedragen voor cadeaubonnen die goed bij diverse retailers zoals Amazon zijn worden uitgewisseld, beste koop, kloof, rode zeekreeft, olijf tuin, en ga zo maar door.
 8. 8
  Alle locaties hebben activiteiten die niet vereisen dat je om iets te kopen. Sommige activiteiten zijn bijvoorbeeld het nemen van enquêtes, consumentenonderzoek, het bekijken van filmtrailers en het verstrekken van uw mening, enz.
 9. 9
  Neem deel aan zoveel mogelijk van deze gratis activiteiten totdat je genoeg punten / tokens voor die vrije gift cards te verdienen.

Tips

 • Als u niet zeker bent, raadpleeg dan een online fraude horloge website, http://www.fraud.org/internet/inttip/inttip.htm
 • U bent waarschijnlijk vragen waarom websites weggeven van gratis cadeaubonnen zou geven, en dit is te mooi om waar te zijn. Het moet een scam zijn. Het is geen oplichterij, gewoon omdat de website kunnen veroorloven deze gratis cadeaubonnen weg te geven, omdat ze geld verdienen ook.
 • Hoewel uw gratis activiteiten hoeft u niet aan te schaffen, heeft de website geld te verdienen van die activiteit. Er zijn bedrijven die bereid zijn te betalen om uw mening te horen en deel te nemen aan marktonderzoek zijn. Deze punten gebaseerd websites geld verdienen aan deze, en zijn dan in staat om u tokens die kunnen worden ingewisseld voor die cadeaubonnen te geven.

Waarschuwingen

 • Een legitieme beloningen site zal nooit vragen om uw creditcard of bankgegevens te registreren. Als een site is vragen om deze informatie, is het best om de site te verlaten door het sluiten van uw browser.