Wkunl

Hoe om advertenties te plaatsen op craigslist

Craigslist is een online community die het mogelijk maakt individuen om rubrieksadvertenties of verzoeken om goederen of diensten op subsites welke specifieke grootstedelijke gebieden dienen in landen over de hele wereld te plaatsen. Dit artikel zal u tonen hoe u plaats een advertentie op Craigslist.

Stappen

Hoe om advertenties te plaatsen op craigslist. Selecteer het gebied dat u wilt posten in.
Hoe om advertenties te plaatsen op craigslist. Selecteer het gebied dat u wilt posten in.

Posting uw eigen advertentie

 1. 1
  Ga naar craigslist.
 2. 2
  Selecteer het gebied dat u wilt posten in.
 3. 3
  Klik op "post om advertenties".
 4. 4
  Kies een categorie om te posten in. Je kunt kiezen uit "baan aangeboden", "hervat / job wilde", "huisvesting aangeboden", "huisvesting wilde", "te koop", "punt wilde", "jol aangeboden", " aangeboden dienst "," personal / romance "," gemeenschap ", en" event ".
 5. 5
  Kies een categorie specificatie. Bijvoorbeeld, in de diensten aangeboden, kunt u kiezen uit: automotive diensten, beautysalon, computerdiensten, creatieve diensten, event services, financiële diensten, huishoudelijke diensten, arbeid en ontroerend, juridische diensten, lessen en bijlessen, vastgoeddiensten, ambacht diensten, adv kleine, therapeutische diensten, en meer.
 6. 6
  Kies een bepaald gebied te posten in. Dit helpt om een beperking van gebieden in kleinere delen. Uw advertentie wordt nog steeds geplaatst in de belangrijkste site voor het grotere gebied.
 7. 7
  Vul de adverteerders scherm.
  • "Posting Title" is het eerste veld dat u typt inch Dit veld is degene die het vaakst wordt gezien en wordt gebruikt om mensen op uw advertentie klikken. Zorg ervoor dat u een pakkende titel.
  • "Specifieke locatie" is de locatie die je een bericht uit. Vele posters gebruiken dit gebied voor telefoonnummers en websites. Zorg ervoor dat u http://www bevatten, zodat het een levende verbinding.
  • "Posting Omschrijving" is waar u uw product / dienst / etc beschrijven aan de koper / opdrachtgever. Het lichaam is wat zal leiden tot de klant om u te bellen, e-mail je of doorklikken naar uw website.
  • Een foto in een advertentie, kunt u uploadt een vanaf uw bureaublad.
  • U kunt ook de foto ergens online (u kunt een gratis site als myspace.com of flickr.com gebruiken om een ​​foto te uploaden). Dan "Right Klik" op de foto en in Internet Explorer klikt u op "Properties", een venster zal verschijnen. Het adres (URL) is wat je zoekt. Markeer de URL en kopiëren (Ctrl + C). Ga dan terug naar de Craigslist Ad Body. TYPE in <img src = en voeg vervolgens de URL van de afbeelding (dwz <img src="aHR0cDovL3d3dy5teXNpdGUuY29tL2xvZ28uZ2lm"> uiteindelijk moet je het sluiten markering toevoegen.
  • Voeg een "Click Through" door het toevoegen van een paar codes op het beeld dat we net gemaakt. Voeg eerst <a href="Iw=="nowiki"> http://www.gotplates.com, dan plaats die in "Citaten" na <a
Blijven om de code pagina. Hier is waar je een 5 letter code moet invoeren om de advertentie naar uw e-mail plaatsen.
 • 9
  Accepteer de gebruiksvoorwaarden. Je hebt nog niet geplaatst uw advertentie, echter.
 • 10
  Controleer de email die u gebruikt om de advertentie te plaatsen. Je zal een e-mail waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u de advertentie gevraagd.
 • 11
  Klik op de link. Dit brengt u naar een pagina waarin u wordt gevraagd om uw advertentie te bewerken of publiceren. Kiezen om te publiceren, tenzij u wilt wijzigingen aan te brengen.
 • 12
  Klik op de link om te zien hoe uw advertentie wordt weergegeven aan uw klanten.
 • Tips

  • Houd uw posting boodschap handig. Je hebt het nodig om terug te checken en annuleren uw advertentie nadat u uw product of dienst hebben verkocht. De meest attente ding om te doen zodra uw advertentie zijn beloop heeft gehad is om het te annuleren, zodat de mensen in uw regio geen tijd om te reageren voor iets wat je niet langer in een positie aan te bieden om hen te zullen nemen.
  • Gebruik afbeeldingen en warme banden.
  • U kunt wensen om het opzetten van een apart e-mailadres voor uw craigslist account. Zelfs als u de optie anonymizer gebruiken, zal uw klanten uw e-mailadres krijgt als je reageert op hen nadat ze door de anonymizer functie heb u geschreven.
  • voor sommige sectie, zoals de vastgoed diensten sectie zal u een telefonische verificatie te krijgen als je wilt posten met een Craigslist account.
  • Zorg dat u uw foto's te hosten op DigAfile.com gratis. Zij bieden de meest gratis opslagruimte en hoogste vrije bandbreedte uitkering.
  • Lees Craigslist ebooks om je kennis verder op detachering naar Craigslist.

  Waarschuwingen

  • Neem niet meer dan 1 advertentie niet plaatsen in 48 uur of uw IP zal zijn soft-verbieden. Als je misbruik te vaak de hele C-klasse en later zal de hele ISP soft-verboden en vereisen een telefoon-geverifieerde rekening te blijven posten.
  • Weet hetzelfde product of dienst binnen een periode van 48 uur niet repost.