Wkunl

Hoe te guitar hero te spelen

Guitar Hero is een op ritme gebaseerde game voor de PC, PlayStation 2, Nintendo Wii, Playstation 3 en Xbox 360. Je speelt een 'guitar' in de tijd met veel bekende nummers. Spelen vereist niets meer dan een gevoel van de muziek beat, een kleine mate van geduld, een liefde van ten minste een paar van de aanwezige nummers, en nog belangrijker - belachelijk vingervlugge vingers (een vaardigheid die kan worden verkregen).

Ondanks de Guitar Hero gitaar wordt een sterk vereenvoudigde versie van een echte gitaar kan spelen nog steeds bijna onmogelijk - vooral bij hogere moeilijkheidsgraden.

Wil je een Guitar Hero te worden? Deze how-to richt zich op een aantal van de speeltechnieken die je nodig hebt om te gebruiken, en benaderingen spelen vanaf een beginnersniveau tot expert.

Stappen

Hoe te guitar hero te spelen. Leer je gitaar kennen - Hoewel het niet bijna zo ingewikkeld noch zo groot als een echte elektrische gitaar, je mini-gitaar heeft voldoende mogelijkheden om het een echte uitdaging om te spelen.
Hoe te guitar hero te spelen. Leer je gitaar kennen - Hoewel het niet bijna zo ingewikkeld noch zo groot als een echte elektrische gitaar, je mini-gitaar heeft voldoende mogelijkheden om het een echte uitdaging om te spelen.
 1. 1
  Leer je gitaar kennen - Hoewel het niet bijna zo ingewikkeld noch zo groot als een echte elektrische gitaar, je mini-gitaar heeft voldoende mogelijkheden om het een echte uitdaging om te spelen. Eerst en vooral is de strum bar, de twee-directionele schakelaar in het midden van de gitaar. Je duwt of trekt deze omhoog of omlaag om een ​​noot te spelen. De noot die u speelt, wordt bepaald door het indrukken van een combinatie van de vijf fret knoppen op de hals van de gitaar. Ze zijn gekleurd voor een snellere identificatie. In de buurt van de strum bar is een whammy bar, een kleine stok die je kunt verplaatsen, om de door een uitgebreide notitie geluid moduleren. Ten slotte hebben de gebruikelijke Start en Select-knoppen van normale controllers zijn gevormd als nep volume en toon knop. Gewoon niet proberen om het volume naar beneden met hen.
  • Als je gelijk hebt ingeleverd, gebruik uw linkerhand om de nek van de gitaar te houden met je drie of vier vingers geplaatst over elk van de fret-knoppen, houd je rechterhand op of nabij de strum bar. Linkshandige mensen kunnen gewoon het tegenovergestelde doen, maar je zal ook moeten de whammy bar tegemoet.
  • Als je speelt zitten, dan kun je de gitaar rusten in je schoot, maar als je wilt spelen opstaan, zult u waarschijnlijk willen de riem verstrekt gebruiken.
  • Een tijdje duren om te wennen aan het vasthouden van de gitaar comfortabel, iets dat kan je jezelf doet veel!
  • Als u wilt, personaliseer uw gitaar met behulp van de stickers die bij het spel. Het is uw instrument!
 2. 2
  Het spel opstart - Sluit de gitaar aan op je console. Zet uw TV aan, je console, je geluidssysteem (indien van toepassing) en zet het spel schijf in de lade. Als u gebruik maakt van een Playstation 2 te spelen, zult u waarschijnlijk willen een geheugenkaart gebruiken om uw high-scores en unlocked liedjes opslaan.
  • Als je speelt career mode voor de eerste keer, moet je om te komen met een naam voor je band. Wees zo inventief als je wilt, het is niet de belangrijkste beslissing die u ooit zult maken.
  • Career, Quick Play, Multi-player, Training en Opties: de belangrijkste optie scherm ziet u een aantal opties te geven.
  • Carrière is waar het grootste deel van plezier leugens van het spel - afspelen van maximaal 35 nummers in vier moeilijkheidsgraden kunt u contant geld, roem en faam zich ophopen, de voltooiing van elke set van nummers verhogen van je status, zodat u om te spelen op een nieuwe locatie en ontgrendelen een nieuwe reeks van vijf nummers. Uw inkomsten toelaten om "te kopen" unlocked opties zoals nieuwe gitaren, nummers en tekens.
  • Quick Play kunt u een van de nummers die je hebt vrijgespeeld op Career mode (10 worden ontsloten door standaard) op een willekeurige moeilijkheidsgraad als een enkele ervaring spelen. Het omvat een high-score tabel.
  • Multi-player zal niet beschikbaar zijn, tenzij je twee controllers aangesloten inch Het is mogelijk om een standaard controller te gebruiken met Guitar Hero als je echt wilt. Een tweede gitaar-controller is afzonderlijk verkrijgbaar, of anders een vriend kan ook het spel die je kunt spelen met. In Guitar Heroes 2 en 3, er zijn meerdere spelmodi. Face-off splitst de liedjes nota's tussen twee spelers (zoals de erfenis Guitar Hero 1 spel), terwijl de Pro Face-off laat beide spelers om de song af te spelen zoals ze zouden in Quick Play mode. Guitar Hero 3 heeft ook een "battle"-modus, waar je 'battle macht "gebruiken om te proberen om de andere speler niet het lied.
  • Tutorial is een geweldige introductie over hoe het spel te spelen, waardoor u ervaring met het spelen van de eenvoudigste van noten buiten de druk van een hele nummer. Er zijn meerdere tutorials, en het is aanbevolen dat je speelt door elke les achter elkaar. Dit hoe introduceert afspelen vanaf de eerste beginselen en, hoewel het spelen van de tutorials is ongetwijfeld positief en meer visuele, deze handleiding wordt ervan uitgegaan dat de speler niet.
  • Opties - belangrijk als je breedbeeld of behoefte om iets te veranderen. Een zeer belangrijke optie hier is lefty-flip die u wilt inschakelen als je linkshandig bent en op de fret knoppen met je rechterhand - het zal heroriënteren de noten op het scherm om uw perspectief.
 3. 3
  Spelen.
  • De beste manier om te wennen aan het spelen is door het hebben van een scheur in een lied, en de eenvoudigste nummers zijn de nummers aan het begin van de setlist. Als u al een goed gevoel voor ritme of muzikale achtergrond, moet u proberen eerst het spelen van de Medium moeilijkheidsgraad. Gemakkelijk zal waarschijnlijk te makkelijk voor je. Beginnen met spelen door te gaan naar het hoofdmenu en selecteer "Quick Play" of "carrière" en kies vervolgens het eerste nummer in de setlist.
  • Na een laadscherm dat zal bestaan ​​uit een nuttig bericht en laatste paar woorden van advies, die ofwel kunnen worden met betrekking tot het spelen van het spel of helemaal niets, je zal door een spiraalvormige uitzicht op de zaal worden begroet die je speelt in de band dat je lid bent van en je (willekeurig gekozen, als het spelen Quick Play) avatar die een gitaar bent. Een bord verschijnt dan onderaan in het midden van het scherm, samen met twee structuren in de onderste hoeken.
   1. De belangrijkste bit, en de sleutel tot uw succes, is het scrollen fret board in het midden van het scherm. Op deze, zijn aantekeningen geplaatst met kleuren die overeenkomen met de kleuren van de fret knoppen op je gitaar; hun positie op het scherm weerspiegelt ook hun positie op de hals (dwz de groene toets zal altijd scroll naar beneden aan de linkerkant van het bord - of rechts Als lefty-flip is op). Aan de onderkant van het scherm zijn een aantal onverzadigde gekleurde cirkels, op een van de fret-knoppen verlicht de bijbehorende cirkel.
   2. Linksonder is je score, en "scoren multiplier". U ontvangt een bepaald aantal punten voor elke noot je raken, maar het aaneenrijgen van 10 opeenvolgende noten zal je score multiplier te verhogen, zodat je twee keer zoveel punten per noot. Dit vergroot tot 4x bonus. Als u een noot mist, de multiplier is teruggezet naar 1x.
   3. De rechter heeft een meter die advies van jullie het publiek toont. Een naald zal zwaaien naar de groene als je goed speelt en het publiek is van je te houden. De naald zal bewegen in het rood als je slecht speelt. Als het gaat te ver in de rode krijg je uitgejouwd af van het podium en hebben het nummer opnieuw op te starten. Boven de meter is een bar die je "star power"-indicator - dit wordt later uitgelegd.
  • Op Easy-modus, worden alleen de groene, rode en gele knoppen gebruikt. Op Medium, wordt de blauwe knop toegevoegd. Op Hard en Expert moeilijkheden, zijn alle vijf gekleurde knoppen gebruikt.
  • Gekleurde noten zal beginnen naar beneden scrollen vanaf de bovenkant van het scrollen fret board. Wanneer u de eerste noot te zien, houdt u de toets die overeenkomt fret. Wanneer de noot onderaan het niveau scherm om de grijs cirkels bereikt, tokkel met de strum bar. Voor elke volgende noot, tokkel weer. Andere noten worden gespeeld op precies dezelfde manier: als u op de corresponderende knoppen en tokkelen toen de nota van de onderkant van het scherm bereikt - met behulp van ritme en melodie van de muziek zal u helpen schatten wanneer te spelen. Gedistilleerd tot zijn meest elementaire niveau - dat is alles wat er is om dit spel, tokkelen op tijd om de notitie tijdens het gebruik van de fret-knoppen om de juiste noot speelt. Als u te laat of te vroeg te spelen, zul je "miss" de notitie, hoort een afgrijselijk lawaai, en verliest een aantal populariteit.
  • Dit zal worden uitgebreid door akkoorden te spelen: hier moet u op twee of meer van de fret-knoppen in plaats van een. Nogmaals, de toetsen u overeenkomen met die aangegeven op het scherm.
  • Lange noten zijn noten waar de noot wordt voortgezet nadat deze is gespeeld. Ze worden aangeduid door een gekleurde lijn trailing een noot onderaan het scherm, en worden gespeeld door op de juiste knop fret ingedrukt te houden totdat de lijn is gepasseerd. Na het spelen van zijn eerste noot, hoeft u niet te tokkelen weer. In plaats daarvan kunt u uw tokkelen kant gebruiken om de whammy bar bedienen en vervormen of te ondersteunen.
  • Dat is het! Speel de noten die worden gevraagd op het scherm. Niet afschrikken als je niet op je eerste paar pogingen, want het duurt een tijdje om te wennen aan het spelen competent. Werken via liedjes progressief, ongeacht hoe slecht je het gevoel dat je doet, en hoe laag de scores die je schrapen door met zijn, zul je beter te maken - ook al heb je niet realiseren. Zodra u er zeker van dat je een paar noten samen op career mode kan rijgen, hop en spelen via een aantal nummers. Zij zullen geen harder hier.
  • 4
   Geavanceerde technieken - Er zijn een aantal geavanceerde technieken die u kunt gebruiken:
   • Star Power, gezinspeeld boven, als een kwaliteit die je verhogen als je speelt alle noten met succes in een reeks van "ster notes". Deze noten verschijnen in de vorm van draaiende sterren plaats van cirkels en vaak in de steeds grootschaliger muziekstukken. Als er een lange ster noot, met de whammy bar op dit zul je extra star power te geven. Probeer deze als je kunt nagel! Als je genoeg van krijgen (de meter vult buiten haar merk), kunt u "gebruiken" het en voer star power modus door kort kantelen van je gitaar of door op de knop Selecteren. Dit zal tijdelijk het dubbele van de punten die je krijgt van elke noot, en drastisch verhogen van het tarief dat je populariteit stijgt, dus probeer om het te gebruiken wanneer er veel opeenvolgende noten. Ook als je eenmaal Star Mode te activeren, er is geen verlaten totdat de power meter gewoon weer uit, dus wacht tot er notities komen of je Star Power zal worden verspild. U kunt ook gebruik maken van Star Power om u te helpen door moeilijke delen van nummers die je niet kunt krijgen door anders.
   • Hammer-ons en pull-offs, kijken goed naar de noten bewegen op het scherm, zult u zien dat sommige noten zijn anders dan anderen. Normale noten hebben een holle, zwarte center, terwijl "hammer-on" notes hebben een ingevulde, wit centrum. Om te spelen echte gitaar simuleren, kunnen sommige sequenties van noten worden gespeeld door hameren-on of trekken-off: een simpele strum normaal voor de zwarte-centrum noot (de eerste noot in de reeks), en druk gewoon op de juiste knop voor de gevulde- in de toelichting op het juiste moment. "Hammer-on" notes zullen registreren als correct gespeeld, zolang je de juiste tijd. Proberen om deze techniek te perfectioneren, want uiteindelijk, op de moeilijkste nummers, notities worden te snel en dicht bij elkaar te tokkelen nauwkeurig.
   • Whammying, Als je lange noten kan raken, dan kunt u de whammy bar te gebruiken. Op lange noten (stand), verplaats de whammy bar op en neer. Zorg ervoor dat je whammy op de star power ondersteunt, zult u meer Star Power in uw meter te krijgen! Whammying geeft u geen enkel voordeel op de normale aangehouden noten, het is gewoon leuk om te doen.

Tips

 • Als je niet kunt beheersen de oranje knop (het is oke, we gingen allemaal doorheen) gewoon oefenen tot meer dan in een eenvoudige lied in expert krijg je het en speel de baspartijen op Hard-en / of Expert. De baspartij heeft meestal geen krankzinnige riffs die vereisen dat u op de knop drukt dan oranje. In plaats daarvan, het zelden stijgt naar de knop in de meeste songs oranje, en zal u toelaten om te passen.
 • In nummers met de oranje knop, let. Soms zie je niet op de groene knop voor een tijdje, in dit geval, houd uw hand op de onderste vier. Het is makkelijker om je wijsvinger omhoog dan is het voor jou om je pink naar beneden. Leren om opnieuw te koppelen van uw vingers met de onderste vier (wijzer is rood, midden is geel, ring is blauw, pink is oranje) en uw grootste uitdaging wordt weten wanneer je moet je hand in die positie.
 • Ontspan. Bij gebreke van een lied of het missen van een noot (of zelfs een dozijn) is niet het einde van de wereld, en je zult minder snel opeenvolgende noten te raken als je te gespannen.
 • Als u een bepaalde passage vinden moeilijk, probeer te spelen in een andere positie.
 • Kan niet voorbij een lied voor een tijdje? Ga terug en probeer om je score te verbeteren op een aantal van de gemakkelijkere, het verbeteren van uw techniek en geven u de vaardigheden die nodig zijn om het te verslaan.
 • Een partner te vinden en af ​​te spelen met meerdere spelers, of zelfs het hosten van een band feest. Het is leuk!
 • Bereid je voor op nota's door op de knop komen voordat het aan het tokkelen gebied ingedrukt te houden.
 • Veel plezier ermee. Als je een nummer niet kunt verslaan, niet klop jezelf. Spelen een paar nummers die u geniet, later kom dan terug om het nummer en probeer het opnieuw.
 • Op Medium-modus, leren om je pink te gebruiken om druk op de blauwe fret-knop en je hoeft niet om uw hand te bewegen.
 • Op Hard mode, kun je leren om je hele hand verschuiven op en neer, maar als je beter begint te krijgen gemakkelijker wanneer u daadwerkelijk schuift je hand op en neer op de "toets" soort als je daadwerkelijk spelen van de gitaar. Je pink zal alleen kramp te veel op Hard en Expert.
 • Kijken naar de toelichting op de voet. Bijna elk nummer heeft een patroon aan.
 • Het laden van schermen zijn een beetje saai, kunt u proberen te tokkelen op en neer terwijl u op elke gekleurde fret van groen naar oranje dan terug naar groen met uw andere hand. Dit maakt je beter in het bewegen van je hand op en neer in harde en deskundige modi. Wanneer je snel kan gaan, proberen te tokkelen elke fret twee of drie keer.
 • Op de Xbox 360, zijn de nummers gerangschikt in andere volgorde, maar de noten zijn nog steeds hetzelfde.
 • Als u al gitaar of een ander instrument dat een snelle beweging van de linkerhand vingers vereist spelen dan heb je vrij veel moet het hele concept van dit spel naar beneden en kon pro gaan als je echt goed.
 • Profiteer van hammer-ons en pull-offs (Hopo).
 • Weet je nog toen je een notitie kunt u ingedrukt houden van een knop lagere fret voor later gebruik aan het spelen bent. Bijvoorbeeld als u een lange reeks van groene noten, maar na elke drie is een gele notitie, houd de groene knop de hele tijd, en tik dan gewoon op geel (dus je groen en geel held hebben) wanneer de gele noot langskomt. Tenzij je te maken hebt met powerchords (twee of meer noten naast elkaar), wordt alleen de meest rechtse noot ingedrukt (uiterst links in de lefty modus). Met andere woorden, als een lied bevat niet een stroomkabel, kunt u houd de groene knop naar beneden de hele tijd, zolang de juiste noot wordt ook gehouden.
 • In de eerste Guitar Hero, hammer-ons en pull-offs zijn extreem hard en nauwelijks de moeite waard.
 • Echter, in Guitar Hero II en III, zijn ze verplicht om te slagen. Leven, leren, en hou de Hopo.
 • Wanneer u een lange keten (een noot herhaald in een lange lijn) de naam van het spel is om te stellen dat fret-knop en draai de strum bar op en neer. Je moet een paar keer proberen om de exacte ritme naar beneden te krijgen, maar zodra je het hebt, je hebt het en je zult ze allemaal elke keer te krijgen.
 • Wandelen (bijv. groen-rood-geel-blauw-oranje, al heel snel) is hetzelfde, behalve dat u zult uw vinger naar beneden de fret bar als je hem bespeelt. Dit zal enige tijd nemen om te leren, maar is niet onmogelijk om meester, hetzij.
 • Aarzel niet om uw Star macht te gebruiken wanneer u de rode bereiken. Wachten totdat de knipperende rode is gevaarlijk, en het kan goed te laat om jezelf te redden op dat punt geworden.
 • Gebruik STAR POWER verstandig! Goede toepassingen zijn op 4x multipliers, veel notities en stoer verzen. Star Power verdubbelt de score waarde van elke noot evenals zijn invloed bij het publiek, zodat u het gebruiken als je een 4x multiplier kan handhaven om de beste score, of in moeilijke situaties om de noten die je kunt raken helpen meer te maken te krijgen.
 • Als je merkt dat het spel verschrikkelijk moeilijk, huren of kopen van Rock Band. Het is compatibel met alle Guitar Hero gitaren, en het is veel milder over hoe precies je moet zijn om de noten te raken, ook al zijn ze kleiner lijken. Een Guitar Hero expert zal Rock Band enigszins eenvoudig, waar een Rock Band expert geconfronteerd met uitdagingen terug te gaan naar Guitar Hero vinden.

Waarschuwingen

 • Gebruikmaken van een vorm van zelf-verlichte display bij weinig licht voor langere tijd kan leiden tot vermoeidheid van de ogen en / of hoofdpijn, maar is nog niet bewezen dat geen blijvende schade veroorzaken.
 • Vergeet niet het is niets als het echte ding of zo bevredigend!

Dingen die je nodig hebt

 • Een soort van display kunt u uw console aan (tv, computer monitor, etc) aan te sluiten
 • Een Playstation 2, Xbox 360, PC of Mac, of voor de derde of vierde wedstrijd van een PS3 of Wii.
 • Een Guitar Hero, Guitar Hero II, Guitar Hero: Rock de jaren '80, Guitar Hero III, Guitar Hero: Aerosmith, Guitar Hero: Metallica, Guitar Hero World Tour, Guitar Hero Smash Hits, Guitar Hero 5, Band Hero, Guitar Hero Warriors of Rock, Rock Band, Rock Band 2, Rock Band: AC / DC, Rock Band Track Pack, The Beatles: Rock Band of Rock Band 3 game disc.
 • Een gitaar-controller of standaard console controller (hoewel de pagina is voor de Guitar Controller).
 • Geduld. Het beheersen van de Expert moeilijkheidsgraad kan enkele maanden duren, vooral als het gaat om hardere nummers van bands als Slayer en Dragonforce.