Wkunl

Hoe je World of Warcraft te spelen

Denk je niet haat het als je vast zit probeert de eenvoudigste dingen te doen in World of Warcraft? Nooit bang, deze gids zal u helpen met uw basisopleiding.

Stappen

Hoe je World of Warcraft te spelen. Controleer of uw computer voldoet aan de systeemvereisten, en dan kopen en downloaden de wereld van warcraft basisspel.
Hoe je World of Warcraft te spelen. Controleer of uw computer voldoet aan de systeemvereisten, en dan kopen en downloaden de wereld van warcraft basisspel.
 1. 1
  Controleer of uw computer voldoet aan de systeemvereisten, en dan kopen en downloaden de wereld van warcraft basisspel. Uitbreidingspakketten, zoals The Burning Crusade en Wrath of the Lich King bieden extra content, maar zijn niet verplicht om te spelen. Het is ook mogelijk om te spelen met behulp van een proefversie, maar ze komen met aanzienlijke beperkingen, en nog tot level 20.
 2. 2
  Start je spel! Wanneer u zich aanmeldt, wordt u gevraagd om een ​​server van de volgende typen te selecteren:
  • Normaal: het standaard spel. De meeste spelers kiezen voor deze optie.
  • PvP: De standaard spel wordt gemodificeerd doordat Player versus Player gevechten kan optreden op elk moment.
  • RP: RP is een afkorting voor het roleplaying. Deze servers hebben specifieke gedragscodes en richtlijnen voor naamgeving. Het beste is om ze grondig te lezen voordat u dit type server.
  • RP-PvP: A Player versus Player-server die roleplaying regels volgt.
 3. 3
  Om een gevoel voor de basis-spel te krijgen, te beginnen op een normale server. U kunt altijd een personage op een andere server type, of, in veel gevallen, over te dragen naar een andere server, als je eenmaal bekend bent met het spel dynamiek.
 4. 4
  Je moet ook overwegen server bevolking tijdens uw selectieproces. Tenzij je een vriend op een bestaande server, worden "Medium" bevolkte gebieden aangeraden omdat ze niet verlaten noch overvol, en de neiging om een ​​stabiele economie.
 5. 5
  Maak je eerste personage! Pick Horde of de Alliance, en vervolgens uw specifieke ras. Vervolgens kies je klas. Niet kies gewoon een klasse of ras ", omdat ze zien er cool". Lees de informatie over hen aan de kant, en volg je intuïtie. Een reden voor uw keuze!
 6. 6
  Zodra je in de game wereld, neem de tijd om kennis te maken met de gebruikersinterface. Er zijn add-ons die u kunt downloaden om te wijzigen of aan te vullen de standaard interface. www.curse.com heeft een goede collectie van deze, net als www.wowui.net. Zelfs als de interface die u gaat downloaden zegt "virus gescand op upload", altijd een dergelijke downloads scannen met anti-virus software voor de installatie.
 7. 7
  U kunt verplaatsen met de WASD-toetsen, de pijltjestoetsen of de muis of trackball (door het ingedrukt houden van de knoppen links en rechts op hetzelfde moment).
 8. 8
  Als je eenmaal hebt gekregen gebruikt om de controles, neem een kijkje op je action bar in de linkerbenedenhoek van het scherm. Dit is waar al je spells en abilities zijn opgeslagen. De getallen in elk vak overeen met een van je cijfertoetsen op het toetsenbord.
 9. 9
  Wanneer u zich meer comfortabel met de toetsaanslagen als je karakter vooruitgang, zult u in staat om te profiteren van de ingebouwde add-ons zoals extra actie bars en belangrijke binding. Aangezien uw originele actie balk komt overeen met de nummers aan de bovenkant van het toetsenbord, moet u alle wijzigingen die u in uw bindingen dicht bij uw meest gebruikte toetsaanslagen te blijven overwegen. Dit zorgt ervoor dat je niet speelt jacht & kusje op uw toetsenbord terwijl u tekent hits uit de omgeving gebogen over je vernietigen.
 10. 10
  In de buurt van de plek waar je voor het eerst verscheen in de game wereld, moet er een quest gever te zijn. NPC's, of niet-speelbare personages, met zoektochten hebben gele uitroeptekens boven hun hoofden. Je zal ze ook te zien in uw scherm kaart in de rechterbovenhoek van uw scherm (of waar je UI plaatst het). Klik met de rechtermuisknop de NPC om de quest tekst te zien, lezen, en klik vervolgens op "Accepteren" om de zoektocht te accepteren. Door dit te doen zal je ofwel sturen op weg naar een andere NPC, of ​​verwijzen u naar een missie taak uit te voeren voor de NPC op welk punt zie je een grijs vraagteken verschijnen boven hun hoofd.
 11. 11
  Wanneer je quests hebt voltooid, die npc is aan wie u bent te melden met uw bevindingen, rapporten, of zak van verzamelbare goodies, zal een geel vraagteken boven hen (ook dit ziet u in uw scherm op de kaart). Door ze te selecteren, zult u in staat om uw zoektocht te voltooien en krijgen de ervaring van die missie, alsmede alle voorwerpen of geld die zij aanbieden als specifieke beloningen.
 12. 12
  U vindt er ook rekening mee als je avontuur verschillende gekleurde uitroeptekens en vraagtekens langs de weg. Grijs uitroeptekens zijn om uw aandacht te vestigen op het feit dat de NPC eronder heeft een missie voor u uit te voeren zodra u het vereiste niveau voldoen. Als je vooruit, zorg ervoor dat je opnieuw de gebieden die u zijn geweest om deze quests te verzamelen. Groene uitroeptekens (die zal verschijnen als de gele doen in je map) zijn nieuwe vliegroutes. Wees altijd op de uitkijk voor nieuwe vliegroutes. Zij zullen het reizen de kaart veel gemakkelijker. Blauwe vraagtekens worden gereserveerd voor voortgezet verzameling missies of degenen die geen limiet aan het bedrag dat u kan op zijn beurt voor XP of beloning hebben.
 13. 13
  Je eerste gevecht! Er moeten verschillende niveau 1, 2, en 3 vijanden niet te ver weg van waar je begint zijn. Om je aanval te beginnen op een, klik met de rechtermuisknop. Je kunt je spreuken en vaardigheden te gebruiken door te klikken op knoppen in de action bar, of door op de corresponderende toets op uw toetsenbord.
 14. 14
  Dat is het! Verder op uw reis door Azeroth door het invullen van quests, en door het doden van slechteriken.

Tips

 • U kunt meer actie bars toe te voegen aan uw scherm door het openstellen van uw menu-opties (esc), klikken op '-interface', en de openstelling van de 'Advanced' tabblad.
 • Wanneer je level 10 bereikt, zul je in staat om de Warsong Gulch slagveld, waarin twee teams van de Alliance en de Horde spelen Capture the Flag tegen elkaar in te voeren, maar het wordt aanbevolen dat u wacht tot niveaus 17-19 om te kunnen een aanzienlijke uitdaging.
 • Voordat u naar de volgende zone, proberen om elke quest te voltooien in de huidige zone tot je level veertig bereiken. Je zal blij zijn dat je deed, als je meer ervaring op te doen en krijg beloningen voor hen te doen. sommige van uw quests zal hebben ga je naar andere zones, maar kom terug naar deze (en krijg je vliegroute terwijl u daar bent)
 • Als u niet beschikt over een guild of vrienden om mee te spelen op een bepaalde server, kunt u een klasse die is gemakkelijk om op uw eigen niveau te selecteren. Huisdier klassen, zoals jagers en tovenaars, zijn makkelijker te niveau dan veel andere klassen.
 • U kunt de map add-ons op een pc te krijgen door te gaan om te beginnen, mijn computer, c schijf, mijn programma's, wereld van warcraft, interface, en dan add-ons. Voor Mac-gebruikers, is het pad (op uw primaire harde schijf) Toepassingen / World of Warcraft / Interface / Ons toe.
 • De quest helper add-on zal helpen tijd te besparen door het verkrijgen van al uw zoektochten en vind de snelste weg om het te doen in, en het toont waar alle mobs (monsters) zijn
 • In-game handleiding mods kan zeer nuttig zijn bij het verminderen van uw speeltijd en nivellering tijd. Zij zullen u de kans om een ​​gids te lezen in het spel venster te geven en dus zal je niet meer nodig hebt om het spel venster minimaliseren naar uw PDF gids te lezen. Veel gidsen zijn beschikbaar met in-game versies op het net. Controleer mod sites voor een lijst van deze. Je moet een kleine setup doen en de gids zal in het spel laten zien. Een aanbevolen gids is Nubun omdat de in-game mod wordt geleverd met een kleine applicatie waarmee je het instellen van de in-game mod in slechts een klik.
 • Vertrouwd raken met een Warcraft lore kan u helpen met quests en maak uw gameplay spannender. Als je kunt, speel Warcraft 3 en de uitbreiding en / of bezoek www.wowwiki.com
 • Bepaalde quests raden groeperen met anderen om een ​​taak te voltooien. Veel van deze zijn dungeon quests, maar sommige moeilijke wezens die in de wereld zijn ook uitdagend om solo totdat je een hoger niveau dan ze zijn. Vraag om hulp van je vrienden of gilde mates, of gebruik maken van de LFG tool om andere spelers te vinden.
 • Tijdens de reis, dood alle monster dat is twee niveaus hoger dan jouw niveau. De ervaring zal helpen.
 • Maak gebruik van de in het spel gidsen.
 • Als u problemen ondervindt bij het voltooien van een quest, het vinden van een bepaald item / NPC, zijn er verschillende websites die u kunt gaan voor hulp. www.thottbot.com en wowhead.com zijn waarschijnlijk twee van de meer populaire zoekmachines. Of u kunt de quest helper add-on van curse.addons / download je het downloaden in de map add-ons.
 • Als u geïnteresseerd bent in het zien kerker inhoud zijn, selecteert u een klasse die is in de hoge vraag: Warriors en Priesters kunnen bijna altijd een groep.

Waarschuwingen

 • Bij het reizen, kijk uit voor wezens met roodgekleurde namen. Ze zijn agressief en zal aanvallen als je te dichtbij komt.
 • Wees voorzichtig bij het starten van een gevecht met een wezen. Andere vijanden in het gebied kan meedoen tegen u, dat is gevaarlijk als je vecht vijanden dicht bij je niveau.

Dingen die je nodig hebt

 • World of Warcraft
 • PC of Mac-computer
 • Veel vrije tijd
 • Een gemiddelde videokaart.