Wkunl

Hoe geld te verdienen met gratis online enquêtes

Op zoek naar geld op de verkeerde plaatsen? Online enquêtes zijn een geweldige manier om pad uw salaris op uw eigen tijd en met minimale inspanning. Om legitieme sites te vinden, gaan door het registratieproces, en in aanmerking komen om enquêtes te nemen, volgt u deze instructies.

Stappen

Hoe geld te verdienen met gratis online enquêtes. Kies en voltooi de beste enquêtes.
Hoe geld te verdienen met gratis online enquêtes. Kies en voltooi de beste enquêtes.

Methode een: in aanmerking komen om online enquêtes in te vullen

 1. 1
  Wees voorbereid. Landmeters zijn op zoek naar specifieke soorten mensen, en terwijl u niet in aanmerking voor elke enquête (als je een 25-jarige gezonde hipster en ze zijn op zoek naar een 60-jarige couch potato, je bent gewoon niet van plan om de cut te maken).
 2. 2
  Vul de enquêtes. Veel enquête bedrijven bieden screener enquêtes wanneer u zich registreert, die meestal niet betalen.
  • Echter, het is een belangrijke eerste stap, en de moeite waard het beetje extra tijd die het kost om deze screening enquêtes invullen, omdat het meer demografische gegevens het marktonderzoek bedrijven hebben op je, hoe meer enquêtes kunnen ze je sturen.
  • Vergeet niet, zal u alleen worden afgestemd met enquêtes die je daadwerkelijk kan bijdragen aan, dus als u al uw screener gegevens leeg om sneller te krijgen door het te verlaten, zul je minder enquête kansen krijgen.
 3. 3
  Controleer vaak! Houd een oogje op de site en uw e-mail regelmatig voor onderzoek kansen. Sommige bedrijven bieden enquêtes vaker dan anderen-en je zeker niet wilt dat een van hen missen!
  • Elke individuele enquête site kan bieden slechts een paar onderzoeken om u in een bepaalde maand. Hoe meer bedrijven u zich aanmeldt met, hoe meer enquêtes je in staat om te voltooien.
  • Het opzetten van een regel voor uw e-mail, zodat elke enquête e-mails die binnenkomen zijn gemarkeerd, maken lawaai wanneer ze aankomen, en verschijnen aan de bovenkant van uw lijst. Alles wat je doet om ze te laten opvallen zal helpen.
 4. 4
  Kies en voltooi de beste enquêtes. Zodra je veel enquêtes, kunt u er meer selectief en kies degene die lijken het beste gebruik van uw tijd. Als de tijd is niet een probleem, aan de andere kant, je kunt ze allemaal doen. U bent niet verplicht om eventuele enquêtes in te vullen als je niet wilt.

Methode twee: vind legitieme enquête-websites

 1. 1
  Get zoeken, maar op zijn hoede. Er zijn veel legitieme enquête bedrijven die er zijn, en geld te verdienen. Die, natuurlijk, betekent dat er die er zijn gewetenloze mensen zullen zijn als goed, op zoek naar nab wat dollars zonder er voor te werken. Hier is hoe je uit de buurt van oplichters te sturen:
 2. 2
  Nooit betalen up front. Sommige bedrijven zullen u vragen om een ​​kleine vergoeding up-front te betalen voor toegang tot de enquête lijsten, dat is absoluut niet nodig. Controleer Voorwaarden, veelgestelde vragen, of enig ander gebied op pagina een enquête onderneming die informatie bevatten over de manier waarop het bedrijf actief is. (Indien dergelijke informatie is moeilijk of onmogelijk te achterhalen is, beschouwen het als een rode vlag en kruis die site uit uw lijst.)
 3. 3
  Zorg ervoor dat u zal worden betaald in contanten. Er zijn tonnen van enquêtes op het internet die kunnen worden ingevuld voor contant geld (of punten die je ruil voor contant geld), maar sommige alleen betalen cadeaubonnen of voer je in een loterij.
  • Sommige sites bieden een combinatie daarvan, al dan niet in uw voordeel. Zorg ervoor dat je precies weet hoe je zal beloond worden door het controleren van een websites veelgestelde vragen, voorwaarden, etc.
  • Sommige bedrijven bieden prijzen of producten, of laat u punten die u kunt inruilen voor een dergelijke toekomen. Veel van deze zal niet zo nuttig of waardevol voor u als contant geld, maar af en toe krijg je geluk. Enkel ben zeker om prijs-hunt er onderdelen alvorens deze te aanvaarden (of investeren kostbare energie in het proberen om ze te verdienen).
  • Get fine-print savvy. Sommige websites zullen zeggen dat je won een Xbox360 of een nieuwe laptop, bijvoorbeeld, maar als je goed kijkt, vind je meestal een sterretje in de buurt van de "je hebt gewonnen" deel. Wees vooral voorzichtig met dubbelzinnige woorden, zoals "misschien heb je al gewonnen," of "nieuwe laptop is gebaseerd op een aankoop van gummy beren ter waarde van 3.740€ of meer." Val niet in dit soort valkuilen vallen, ze zijn belachelijk moeilijk en niet de moeite waard.
 4. 4
  Lees het privacybeleid. Het is meestal te vinden op de bodem van een site homepage. Dit is belangrijk: wie zal uw gegevens worden gedeeld met? Altijd op zoek naar een verklaring in de trant van: "E-mail adressen die aan ons bedrijf zal nooit worden verkocht, weggegeven of gedeeld met derden zonder uw toestemming." Als je leest die, denk je bij jezelf als er iets in de taal die zou laten hen hun mailinglijst te verkopen.
 5. 5
  Controleren voor leeftijd beperkingen. Online enquêtes kan een geweldige manier voor kinderen en jongeren om zakgeld te maken, maar niet alle sites toestaan. (Velen toelaten als ouderlijke toestemming is gegeven.)
 6. 6
  Kijk voor een minimaal te betalen bedrag. De meeste sites zullen niet toestaan ​​dat u om geld in totdat je een bepaalde hoeveelheid geld, waardoor het aantal transacties dat zij moeten verwerken (en, natuurlijk, krijgt mensen om meer te investeren in de site) vermindert hebben opgebouwd.
  • Zorg ervoor dat het vereiste bedrag is eerlijk voor de duik in-twintig dollar is common-en, nog belangrijker, als je niet van een site en van plan om snel geld uit, zorg ervoor om tijd, zodat u niet hoeft te doen veel meer enquêtes om uw geld te ontgrendelen.
 7. 7
  Kijk voor sites die goede ratings hebben. Het vinden van een gerenommeerde survey-terrein aggregator (zoals GetPaidSurveys of of BigSpot) waarmee de leden van de bedrijven die ze hebben gewerkt met rang is een goede manier om dit te doen. Gebruik geen voorraad niet in reviews of getuigenissen die zijn zelf-geplaatst door enquête-websites.

Methode drie: inschrijven bij enquête sites

 1. 1
  Maak een speciaal e-mailaccount alleen voor enquêtes. Dit zal ongewenste e-mail uit uw normale postvak te houden. Ze kunnen zeggen dat ze zullen uw gegevens niet verkopen, maar minder gerenommeerde bedrijven misschien geef het weg voor een gunst. Zodra uw informatie is uit, het is uit.
 2. 2
  Registreer met legitieme bedrijven. Je zal meestal worden verplicht om basisinformatie, zoals uw naam, e-mailadres, geboortedatum, geslacht en adres op te geven. Later in het proces, moet u ook om PayPal informatie-meestal geassocieerd te voorzien van een e-mailadres-, zodat je het geld dat je hebt verdiend kan ontvangen.
  • Dit is een goed moment om de Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid herzien indien nodig, zoals u zal worden gevraagd om legaal hun toestemming verlenen.
 3. 3
  Controleer uw e-mail te controleren. Na registratie, zullen bedrijven email het e-mailadres die je hebt verstrekt te controleren. Open deze email en activeer uw account te bevestigen.
 4. 4
  E-mailadres van de site toe te voegen aan je adresboek. Als een inkomend adres komt niet overeen met een in uw adresboek, kan uw e-mailaccount het automatisch markeren als spam.

Tips

 • Tieners kunnen ook enquêtes doen voor geld, maar moet altijd onderzoeken of een bepaald bedrijf zal hen in staat stellen om deel te nemen.
 • Enquêtes maar net een paar dollar gemiddeld, maar heel weinig tijd. Zelfs als u alleen besteden een paar minuten het maken van 5€ per dag, in een maand, zult u hebben verdiend meer dan 70€!
 • Als u Mozilla Firefox of Google Chrome te gebruiken, probeer dan met behulp van de WOT extensie om jezelf te stoppen van het gaan naar scam sites.

Waarschuwingen

 • Veel websites met online enquêtes hebben vaak spyware en virussen, dus wees voorzichtig van hen.
 • Vermijd het geven van uw telefoonnummer, omdat het de deur voor telemarketeers kunnen openen. Sommigen kunnen zelfs omzeilen de Do-Not-Call lijsten omdat jij je hebt aangemeld om informatie te ontvangen.
 • Niet accepteren wat te mooi klinkt om waar te zijn.
 • Vraag jezelf af wat je doel is. Enquêtes zijn een leuke manier om een ​​beetje extra verandering in uw zak, maar je zult niet in staat om uw dag baan op te zeggen. Als u op zoek bent naar meer dan 75€ / maand online te maken, moet je kijken naar affiliate marketing.
 • De meeste enquête-websites (en hun gelieerde ondernemingen) zal beginnen tonnen spam sturen.