Wkunl

Hoe om geld te verdienen op webkinz

Iedereen wil geld! Hier een aantal manieren om wat geld te verdienen op Webkinz World. Veel mensen willen KinzCash op Webkinz, zodat ze dingen kunnen kopen voor hun huisdier. Ze nemen dingen van hun vrienden rekeningen en stuur het naar hen. Na jaren, hebben mensen veel cheats die je kinzcash.Some mensen ze De Duit cheats noemen gevonden.

Stappen

Hoe om geld te verdienen op webkinz. Doe de 'wensput 2 "en het" wiel van wow ".
Hoe om geld te verdienen op webkinz. Doe de 'wensput 2 "en het" wiel van wow ".
 1. 1
  Doe de 'wensput 2 "en het" wiel van wow ". Ga naar de arcade en scroll naar beneden tot je bij W. Klik waarop ooit degene die je zou willen eerst en daar ga je te doen! Opmerking: WW2 produceert normaal gesproken gemiddeld zo'n 300 KC een keer te proberen.
 2. 2
  Ga naar het arbeidsbureau en het doen van een baan!
 3. 3
  Klik op mijn huisdieren, dagelijkse kinzcare, en druk op "ik houd van mijn Webkinz '. Deze zijn zowel in het Things To Do menu. De Things To Do menu is in de rechter bovenhoek.
 4. 4
  Doe de enquête. Dit kan alleen maar twee keer per week worden gedaan, op maandag en vrijdag, maar soms hebben ze slechts een keer per week, check toch! Het onderzoek is in de krant. De krant is het eerste ding dat opkomt wanneer u zich aanmeldt. Ga naar ons te contacteren en klik Reacties en aan de rechterkant is er het onderzoek zijn.
 5. 5
  Speel games. U kunt games spelen in het toernooi Arena of de Arcade. U kunt ze vinden in de Things To Do menu. De beste games te spelen in het toernooi Arena zijn de Player versus Player games. Het kan een tijdje duren om iemand om mee te spelen te vinden, maar het is de moeite waard, want deze spellen zijn makkelijk en leuk om te spelen! Als je verliest, krijg je de helft van het prijzengeld.
 6. 6
  Ga naar quizzy's en antwoord trivia vragen. Het is ook in de dingen om het menu te doen. Quizzy is de snelste plek om Kinzcash te krijgen in alle Webkinz World. Er zijn niveaus voor alle leeftijden in Quizzy's.
 7. 7
  Ga gem jacht op de curioshop. Je kunt verkopen uw edelstenen of verzamel ze en krijgen de Kroon van Wonder (ter waarde van meer dan 1000 KC!).
 8. 8
  Als je voedsel te verbouwen in uw tuin, verkoopt het dan! Je krijgt meer geld dan jij doen als je de winkel koopt voedsel te verkopen.
 9. 9
  Als u wilt maken uw tuin ziet er leuk uit, dan niet kopen het planten bloemen, koop een tuin. Dan kijkt uw tuin mooi en je extra voedsel te verkopen (of eten) krijgen.
 10. 10
  Als je ziet een lint die over de pagina die u op (in Webkinz wereld), klik er op. Het is een gratis chocolade lint geschonken door de Pet van de Maand. Je kon het verkopen of eten.
 11. 11
  Neem deel aan de gemeenschappelijke wedstrijd dan verkopen je prijs.
 12. 12
  Ga naar de activiteiten van vandaag.

Tips

 • Heeft dingen die je niet nodig of niet nodig hebt niet kopen.
 • Hebben veel plezier!
 • Je kunt niet verkopen kamers.
 • Altijd onthouden, ga dan naar de curiosa winkel en doe de gem jacht. Verkoop je juweeltje als je het hebt. Houd uw juweeltje als je het niet hebt. Daarna verkopen de kroon van verwondering. Je krijgt 2900 KinzCash.
 • Als je iets in je huis die je niet nodig hebt, kunt u verkopen (tenzij je kunt alleen verkopen voor de helft van de prijs het waard is)
 • Als u iets met uw Webkinz of item, en je hoeft niet, verkopen.
 • Als je 50 vragen over Quizzy's Corner te spelen, krijg je badges krijgt.
 • Word lid deluxe. Je krijgt 8000 punten estore EN 8000 bonus KinzCash elke maand!

Waarschuwingen

 • BELANGRIJKSTE WAARSCHUWING: Klik nooit op een rode, gele of zwarte doos als je ze vinden in uw Webkinz huis.
 • Heb cheats niet gebruiken; je account zou kunnen permanent worden verbannen.
 • Niet vloeken in de chatrooms, of u zult niet in staat zijn in webkinz te krijgen voor een maand.
 • Cheats meestal toch niet werken omdat Webkinz blokken hen.
 • Zorg ervoor dat u uw eigen code te gebruiken bij het nemen van uw huisdier of je zou worden verboden.