Wkunl

Hoe de pokemon league verslaan in Pokemon Gold / silver

Wilt u weten hoe de competitie te verslaan zonder meervoudige storingen? Volg deze eenvoudige gids.

Stappen

Hoe de pokemon league verslaan in Pokemon Gold / silver. Train je pokemon tot een aanvaardbaar niveau.
Hoe de pokemon league verslaan in Pokemon Gold / silver. Train je pokemon tot een aanvaardbaar niveau.
 1. 1
  Train je pokemon tot een aanvaardbaar niveau. Pokemon in het Pokemon League zijn van nature op veel hogere niveaus dan alle andere Gym leader - variërend van niveau 40-60. Om meerdere nederlagen tegen de Pokemon League te voorkomen, is het het beste om Pokemon, variërend van niveau 50-80 naar een eenvoudiger battle zorgen hebben. Laag niveau Pokemon, ongeacht hun aard, kan niet worden verwacht dat de strijd en niet kan verslaan een van de Pokemon de Elite Four worp naar je. Hoewel Pokemon niveaus zijn niet een zekere manier om een ​​overwinning te garanderen, is een duidelijke een been omhoog.
 2. 2
  Heb je items klaar. Er is geen twijfel dat je items tijdens je gevechten zal moeten, vooral omdat je niet toegestaan ​​om terug uit de competitie als je eenmaal hebt ingevoerd. Voordat je gaat tegen de Elite Four, moet u volledig worden uitgerust met ten minste 60 Volledige Herstelt, 100 Hyper Potions, 55 Revives, 50 Vol geneest, en 23 Max Revives (optioneel). Als je Pokemon niet houden vitale punten, hen uitrusten met een Berry, zodat ze zichzelf zal genezen in plaats van dat je een beurt om hen te genezen riskeren.
 3. 3
  Sequence zaken. Als je toevallig hebben gevochten de Elite Four en verloren, proberen hun Pokemon en de volgorde waarin ze zetten ze uit herinneren. Dit kan vaak geven u een voordeel, als het type van Pokemon kan de effectiviteit van de bewegingen beïnvloeden. In uw eigen partij, is het het beste om het derde hoogste niveau Pokemon uit hebben eerst, dan de minst hoogste niveau, dan is de eerste, en volgt uit.
 4. 4
  Match up soorten. U kunt meestal vertellen het type Pokemon die zal worden gebruikt in de Pokemon League door de instelling van de sportschool. Het beste is om een ​​verscheidenheid van verschillende Pokemon hebt met meerdere types, bijvoorbeeld Flying / Electric. Dit kan u ook een voordeel, want de Pokemon bewegingen die zijn super effectief tegen hun zwakheden kunnen leren.
  • Voor Will's Psychic type Pokemon, zijn Dark / Ghost soort Pokemon geadviseerd.
  • Voor Koga's Poison / Bug Type Pokemon, zijn Psychic of Fire Type Pokemon geadviseerd.
  • Voor Bruno's Fighting / Rock Type Pokemon, zijn Psychic of Water types geadviseerd.
  • Voor Karen's Dark Types, worden Fighting / Bug types geadviseerd.
  • Voor Pokemon Team Lance's, zijn ijs en types Dragon geadviseerd, maar hij heeft ook Pokemon die niet zijn Dragon type.
 5. 5
  Denk aan strategieën. Screech en Growl zullen zowel aanval en verdediging te verlagen indien gebruikt in successie, zodat bewegingen kan effectiever tegen je Pokemon te worden. Het is aan de Trainer om al dan niet fysiek of speciale aanvallen gebruiken, maar het is wenselijk om een ​​mengsel van beide te gebruiken.
 6. 6
  Het is een goed idee om dezelfde pokemon voor verschillende gevechten te gebruiken binnen de elite vier. Omdat drie van de vier Elite Four heb een zwak voor Psychic Pokemon, is het een goed idee om twee of drie Pokemon met paranormale gaven hebben. Echter, zoals eerder gezegd, is het goed om een ​​evenwicht te hebben, en dus de Pokemon met psychische bewegingen kan eigenlijk een ander type zijn.

Tips

 • Het is een goed idee om het spel op te slaan voor en na alle gevechten met de Elite Four. Dit is om ervoor te zorgen dat u altijd kunt terugkeren naar de eerder opgeslagen spel als je een fout maakt en verliezen.
 • Het is altijd handig om een ​​legendarische Pokemon in je team te hebben, omdat ze de neiging om hogere HP dan normaal Pokemon hebben. Een goed voorbeeld om te gebruiken zou zijn Ho-Oh/Lugia.

Waarschuwingen

 • Hogere genivelleerd Pokemon die onlangs betrapt zijn niet per se beter in de strijd tegen de Elite Four zijn dan lager genivelleerd Pokemon gevangen eerder tijdens de reis van de Trainer.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Gameboy Color / Gameboy Geavanceerd, zoals de Nintendo DS niet ondersteunt Gameboy Color cartridges
 • Pokemon Gold / Silver
 • Een goed gevoel voor logica en strategie