Wkunl

Hoe je analoge audio te converteren naar digitale met een apple computer

Muziek importeren uit van een cd is eenvoudig omdat de computer een CD-ROM drive en de audio is reeds in digitaal formaat opgeslagen. Maar het krijgen van muziek af van al die tapes u vóór de gekochte digitale revolutie, die radio toont u genieten zo heel veel, en die klassiekers die je hebt op vintage vinyl in de garage kreeg is een beetje meer werk.

Maar vrees niet, want met de juiste hardware, de juiste software, en wat geduld, kunt u uw importeren analoge bibliotheek op je Mac ook.

Stappen

Hoe je analoge audio te converteren naar digitale met een apple computer. U zult een medialezer dat uw gekozen analoge media kan lezen nodig.
Hoe je analoge audio te converteren naar digitale met een apple computer. U zult een medialezer dat uw gekozen analoge media kan lezen nodig.
 1. 1
  U zult een medialezer dat uw gekozen analoge media kan lezen nodig. Als u een record hebt, krijg je een platenspeler, Als je hebt een band, krijgen een cassettespeler, enz. Odds zijn als u de media die u hebt al de media-reader, maar als je niet zult moet u uw handen op een.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw media-reader heeft een "audio out"-poort. Dat is een mooie manier om te zeggen een hoofdtelefoonaansluiting, al zijn er meer soorten audio-outs dan alleen uw run-of-the-mill hoofdtelefoonaansluiting.
 3. 3
  Nu dat u een manier om van uw kinetische audio in statische, zult u een manier om uw audio data in je computer nodig. Niet verrassend, dit wordt gedaan met een "audio-in"-poort, dat is een mooie manier om te zeggen microfoonaansluiting. Sommige computers hebben geluid in havens ingebouwd in hun geluidskaarten, maar de meeste moderne Apple-computer ontwerpen hebben gekozen voor een ingebouwde microfoon plaats. Gelukkig zijn er randapparatuur die kunnen helpen. Een goede, maar niet de enige, apparaat te gebruiken zou zijn de iMic USB audio-adapter (zie tips).
 4. 4
  Je hebt een op en je hebt een in; nu om ze bij elkaar te brengen. Deze maakt gebruik van de meest eenvoudige hardware van de hele zaak, een draad. Een man-naar-male stereo audio kabel is echt alles wat je nodig hebt voor deze stap (zie tips). Er zijn veel soorten audio kabels in de wereld, dus zorg ervoor dat uw kabel is hetzelfde formaat als uw poorten.
 5. 5
  Zet uw gewenste media in uw medialezer, sluit u de audio-uitgang van de lezer om de audio in je computer via de kabel. (Let op: Aansluiten sommige platenspelers direct op de audio-ingang zal onbevredigende resultaten opleveren Zie onderstaande waarschuwing..)
 6. 6
  Hier is waar software komt in. Je gaat een soort programma dat kan opnemen van uw "lijn in" willen (De lijn in is wat uw computer noemt de microfoon van gegevens). Een goed gratis programma dat goed zou moeten werken is Audacity. Een andere goede gebruiksvriendelijk en geschikt programma is Audio Hijack, maar dit zal u geld kosten.
 7. 7
  Zorg ervoor dat alles wat het programma u gebruik maken van de haven waar u alle hardware aangesloten geselecteerd als opnamebron heeft. Dit verschilt van programma tot programma, maar het moet niet te moeilijk als je je gebruikershandleidingen lezen. Als al het andere faalt, controleer je systeemvoorkeuren te zien of uw computer is nog steeds bezig om van de ingebouwde microfoon.
 8. 8
  Neem uw ​​programma naar keuze en zorg ervoor dat het is ingesteld om op te nemen met een hoge geluidskwaliteit. Dat betekent dat record in stereo met een hoge bitsnelheid. Als je een encoder kan kiezen, ga dan voor. Mp3 of. Aac, en als u wilt kunt. Lossless kunt gebruiken voor extra hoge kwaliteit (zie tips).
 9. 9
  Raakte de opnameknop op de computer, en vervolgens sloeg spelen op uw media reader. Als alles correct is aangesloten en al uw software goed functioneert, dan moeten alle opnames worden gebruikt op uw computer.
 10. 10
  Wachten op wat u opneemt om af te spelen, sloeg vervolgens stoppen en bespaar op uw programma.
 11. 11
  Zetten de audio-bestand in het formaat en de kwaliteit die u wilt in. Is goed in het doen van dat soort dingen.

Tips

 • Het is belangrijk om een ​​stereo-audiokabel (in tegenstelling tot mono) gebruiken, want als je dat niet doet, riskeert u een hoop geluidskwaliteit. Stereo verwijst voor geluid dat uit de luidsprekers links en rechts. Sommige audiobronnen dit gebruiken om diepte toe te voegen aan hun sound en deze diepte kan verloren gaan als u een mono kabel gebruikt.
 • De USB audio-adapter is een goede keuze, want het heeft audio in en audio-out poorten, stekkers in en wordt gevoed door de USB-poorten die al de meeste kans op de computer, en is bescheiden geprijsd. De iMic wordt geleverd met gratis software die speciaal is ontworpen om oude platen en cassettes op te nemen. Met de iMic en deze software (Final Vinyl) kunt u oude platenspelers rechtstreeks aansluiten op de audio-ingang en krijg de juiste egalisatie zonder tussenkomst van een phono-voorversterker.
 • Zorg ervoor dat uw audio-in en audio out van hetzelfde type zijn. Als ze niet, kunt u een adapter nodig hebt, en dat dingen bemoeilijkt.
 • De man-to-man audiokabel is eenvoudiger dan het klinkt. "Man" verwijst naar het metaal stub aan het eind van uw kabel. Denk aan een koptelefoon, de kleine metalen ding dat gaat in je computer, zodat je kunt horen wat er uit is het mannelijke deel, terwijl het deel gaat het in het vrouwelijke deel (klinkt vies, maar dit is werkelijke beroepskosten terminologie). A male naar male kabel heeft een van deze aan elke kant.
 • U kunt een man-naar-male stereo audio kabel te krijgen op veel plaatsen; controleren of uw plaatselijke Radio Shack, Circuit City, of uw lokale elektronica-of computerwinkel.
 • De hoge opnamekwaliteit helpt compenseren voor eventuele lichte signaalverlies dat kan gebeuren tussen uw media reader en de computer, en als je van plan bent te bewerken of converteren het helemaal is het beste om te beginnen met een hoge kwaliteit bronbestand.
 • Nadat u klaar bent met opnemen, kunt u een audio-editing programma gebruiken geen lege stilte te snijden aan het begin en einde van uw opname.

Waarschuwingen

 • Veel platenspelers (vooral ouderen) hebben een lage-level phono uitgangen die zijn ontworpen om te gaan door een voorversterker om het signaal te verhogen en zorgen voor een goede egalisatie. Als u gebruik maakt van een van deze spelers, moet u gebruik maken van een standalone voorversterker of het geluid van de draaitafel te voeden via een stereo-receiver met een phono-ingang voordat de computer verbinding.
 • Muziek op tapes en vinyl is onderworpen aan dezelfde handelsmerken en auteursrechten als muziek van CD's of andere bronnen. Hou dat in gedachten.