Wkunl

Hoe " ninja buit " in World of Warcraft

In de World of Warcraft spelers groeperen binnen hoopt op belangrijke punten te ontdekken. Deze items doorgaans dalen van het einde baas. Wanneer deze items laten vallen van de baas, spelers rollen dobbelstenen om te zien wie het item krijgt. Vele malen spelers hebben niet de tijd en / of geduld om meerdere runs maken al een voorbeeld voor dit artikel. Om dit probleem tegen te gaan, ze gewoon stelen het item in een gebeurtenis die heet Ninja plunderingen.

Stappen

Hoe " ninja buit " in World of Warcraft. Vormen een groep buiten uw favoriete World of Warcraft bijvoorbeeld.
Hoe " ninja buit " in World of Warcraft. Vormen een groep buiten uw favoriete World of Warcraft bijvoorbeeld.
 1. 1
  Vormen een groep buiten uw favoriete World of Warcraft bijvoorbeeld. Als je karakter is level 60, op zoek naar groepen die geïnteresseerd zijn in Blackrock Depths (BRD), Molten Core (MC), Scholomance (Scholo), of Zul'Gurub (ZG). Deze gevallen zijn geweldig voor Ninja Plundering. Opmerking: voor level 70 naar Karazhan, de zwarte tempel, Gruul etc..
 2. 2
  Houd in gedachten als je eenmaal een partij of groep voor de instantie zijn begonnen, maken de spelers comfortabel met je karakter door het gooien van een grap of twee voelen. Ontvang de groep lachen.
 3. 3
  Onthoud nu dat je een pact van vertrouwen hebt opgebouwd, blijft de instantie zonder een woord te zeggen. Als het tijd is om te rollen op de daling, zorg ervoor om Greed rol, omdat het risico te worden gespot toeneemt met een Need roll. Dus als u denkt over het "nodig" op dat groene punt, NIET DOEN. En nooit OOIT rollen behoefte aan een groene punt. als je echt behoefte aan een groene punt aan de groep vragen beleefd als je nodig zou kunnen rollen. Als andere spelers moeten het item ook dan maakt het niet uit, is het misschien later laten vallen, of een beter punt zou later in de instantie laten vallen.
 4. 4
  Merk op dat, afhankelijk van de instantie, kunt u een aantal mini-bazen tegenkomen. Deze bazen zijn niet te zijn Ninja Geplunderde omdat hun druppels zijn het niet waard om een ​​zwarte lijst op. Als u denkt over Ninja plunderen hen, gewoon NIET.
 5. 5
  Vergeet niet wanneer het tijd is voor de instantie baas, zal uw groep een wirwar vormen. In deze wirwar zal een gilde roepen strategieën en tactieken voor het nemen van de baas.
 6. 6
  Merk op dat, zoals hierboven uitgelegd, de strategie zal waarschijnlijk niet werken, maar u moet zich houden aan het. Afdwalen van het plan is een trefzekere manier om jezelf warmte. Dit is niet wat een Ninja Looter wil.
 7. 7
  Herinner je groep heeft hard gewerkt, en ze kunnen worden verblijd. Geef niet toe aan de / dance opdrachten of / treinen. Zorg ervoor dat je gefocust bent op het lijk je net neergehaald.
 8. 8
  Houd deze stap in het achterhoofd, want het is belangrijk! Vonk controverse vlak voor de Ninja Loot. Dit zal dienen als uw afleiding. Ninja Looters schuld vaakst anderen voor nodig rollen op Materials vlak voordat ze gaan voor de Ninja Loot.
 9. 9
  Ken de ninja buit: Als de groep begint te argumenteren en / of bespreek uw claim, ontbinden van uw groep, en houd shift als uw rechter muisknop op lijk van de neergehaalde baas. Dit zal ervoor zorgen dat alle inhoud van het lijk aan u worden geleverd in een klik. Het is belangrijk om onmiddellijk te gebruiken Hearthstone en log daarna.

Tips

 • Google de addon genaamd Cartograaf. Zodra u het geladen, moet u in staat om baas items die ze laten vallen en het percentage te zien.
 • Voeg de spelers die je gewoon ninja geplunderd aan je negeerlijst.
 • Niet opscheppen over wat je hebt, zal het alleen maar toe te voegen aan de haat.
 • Zodra u al de buit u wilt kunt u een betaalde overdracht / naamswijziging te doen en een nieuw leven beginnen op een nieuwe server met een schone lei, als je wilt.

Waarschuwingen

 • Vaak zal een Ninja Looter worden "zwarte lijst". Hun spelersnaam wordt gerapporteerd over de World of Warcraft forums en diverse gilden zal hen blacklist van invallen / groepen / uitnodigt.
 • LET OP - Zorg ervoor dat de inhoud van het lijk te onderzoeken voordat het verlaten van de groep voor een Ninja Loot. Soms is de neergehaalde baas zal compleet junk zijn gedaald, dat is het niet waard om zwarte lijst op.
 • Ninja Plundering is bijna universeel neergekeken.
 • Ninja Plundering kan meer problemen dan het waard is. Deelnemen aan een royale gilde kan meer lonend algemeen, en minder frustrerend dan Ninja Plundering.
 • Soms lagere level spelers kunnen binken (secundaire personages voor iemand die al heeft gespeeld door en houdt hun hoog niveau karakter wachten op Lich King), en vind je jezelf op de zwarte lijst door verschillende gilden, niet alleen degene die je "ninja geplunderd" uit.
 • Gewoon een opmerking aan iedereen die zo ver heeft gelezen en hoopt "ninja buit" in Cataclysm: Het is niet meer mogelijk. Ontbinden van uw groep zal nu teleporteren je uit van de instantie, in de veronderstelling natuurlijk dat u randoming als 99% van de mensen tegenwoordig.