Wkunl

Hoe maak je een Sterkte Pure F2P RuneScape maken

Een sterke pure is een account vooral gericht op de sterkte vaardigheid terwijl andere niet-essentiële vaardigheden op een laag niveau. Het doel is om een ​​rekening met een lager combat level te ontwikkelen, maar behouden de mogelijkheid om een ​​grote hoeveelheid schade tegen andere spelers omgaan.

Stappen

Hoe maak je een Sterkte Pure F2P RuneScape maken. Schrijf u in voor een nieuw account op de runescape website.
Hoe maak je een Sterkte Pure F2P RuneScape maken. Schrijf u in voor een nieuw account op de runescape website.
 1. 1
  Schrijf u in voor een nieuw account op de runescape website. In het beheer gedeelte account, ingesteld herstel vragen voor uw account, zodat je wachtwoord kan resetten mocht dat nodig zijn. Deze actie is nodig om de vooruitgang in het Bolwerk in stap 3.
 2. 2
  In-game, aanbestedingen gekookt voedsel zoals zalm, forel, of tonijn. Het consumeren van voedsel als nodig zal helpen voorkomen vroegtijdige dood. Veel vissers laten hun vangsten aan de oever van de rivier Lum in Gunnarsgrunn (Barbarian Village), maar u nodig iemand om u te helpen bij het ​​koken van de vrij rauwe vis. De Varrock Grand Exchange is een goede plek om voedsel te kopen.
 3. 3
  Reizen naar het bolwerk van de veiligheid in gunnarsgrunn. De beloningen zullen binnen u helpen bij de inrichting van uw kracht zuiver.
  • Venture door het labyrint van de Stronghold totdat u de grote, centrale ruimte met daarin een schatkist te bereiken. Plunderen de Gift van de Vrede aan 2.000 goudstukken vinden.
  • Klim de ladder af naar het volgende niveau. Maak uw weg naar de grote kamer met een gigantische schat zak in de buurt van het centrum. Zoeken in de Grain of Plenty, en u zult binnen ontdekt 3000 munten.
  • Daal af naar verdieping 3 van de Stronghold of Security. Rekening mee dat de beesten op dit gebied zijn in staat om het raken van maximaal 70 schade punten. Het wordt sterk aanbevolen u voedsel dat ten minste 50 levenspunten, zoals de eerder genoemde vis geneest brengen. Navigeer door het doolhof te komen in de beloning ruimte. Open de Doos van Volksgezondheid om je prijs van 5.000 goudstukken halen. De Box zal ook uw leven en gebed herstelpunten.
  • Ga omlaag naar het uiteindelijke niveau, en onderhandelen over de kamers. In de beloning kamer, neem uw keuze van een van beide mooie laarzen of vechten laarzen uit de Cradle of Life. Verlaat de Stronghold via de portal.
 4. 4
  Ga naar het Misthalin training center of excellence genesteld tussen gunnarsgrunn en Edgeville. Dit gebouw bevat aanvullende items die zullen worden van het gebruik om kracht pures. Op dit punt, kunt u wensen om verder noordwaarts naar de stad om je buit te storten op uw bankrekening.
  • Bij het Opleidingscentrum, afdalen via de kelderdeur in de gevangenis. Praat met de bewaker, ga dan naar de lege cel. Trek de poster aan de muur om een ​​verborgen tunnel die leidt naar de Stronghold of Player Safety bloot.
  • Maak je een weg door het oude cellenblok. In het noordwestelijke deel van de Stronghold, is er een kamer in de buurt van het oppervlak met level 83 kakkerlakken en een touw opknoping van het plafond. Trek aan de hendel aan de muur om de deur beneden te openen.
  • Verlaat de kamer, en beklim de trappen naar het oosten. Loop door de nabijgelegen deur. Zoeken in dit grote gedeelte dungeon een beloning borst lokaliseren. Open het om 10.000 goudstukken, 2 lampen die subsidie ​​500 ervaring elk, en een paar gevechten handschoenen te ontvangen.
 5. 5
  Verlaat de cellblock via het klimtouw in de hendel kamer. Reizen naar de Varrock Grote uitwisseling, en zet je beloning geld goed gebruiken.
  • Koop de volgende scimitars: ijzer, staal, zwart, Mithril, en adamantite.
  • Koop een volledige set van ijzeren harnas, aan een ijzeren platebody, ijzer platelegs of plateskirt, ijzer volledige helm, en een ijzeren kiteshield bevatten.
  • Procure een amulet van kracht.
 6. 6
  Ga naar een kippenboerderij van uw keuze. Er is een aan de noordoostelijke rand van Lumbridge. Gebruik uw nieuwe apparatuur om u te helpen bij het doden van kippen (niveau 1) tot Strength level 15 is bereikt. Vergeet niet te halen veren, omdat ze stapelen en snel te verkopen op de Grand Exchange.
 7. 7
  Ga naar een koeweiland van uw keuze. Dood vee (niveau 2) totdat Strength level 35 bereikt is. Verzamelen koeienhuiden en deponeren ze in de Bank van RuneScape als dat nodig is. Ze zullen van pas komen wanneer de middelen nodig zijn in de toekomst.
 8. 8
  Reis naar Al Kharid paleis; strijd niveau 9 al-Kharid warriors tot kracht level 50 en attack level 20 bereikt. Rekening mee dat de krijgers zullen helpen elkaar in gevecht eenmaal aangevallen.
  • Bezoek de kebab verkoper in de stad om vlezige kebabs voor slechts 1 munt per stuk.
  • Terwijl in Al Kharid, betuttelen Ellis Leerlooierij, en stort de gelooide koeienhuiden in de lokale bank totdat je ze wilt verkopen.
 9. 9
  Reizen naar wizards 'tower. Trein op een vlak 9 tovenaars tot Strength level 60 en Attack level 30 zijn bereikt. De blauwe gewaden daalde met wizards kan verkopen voor een goede prijs.
 10. 10
  Vecht level 28 heuvel reuzen om kracht level 70 en attack level 40 te bereiken. U kunt wensen om de grote botten, runen, en Limpwurt wortels gedaald met deze wezens sinds aangezien elk kan worden verkocht voor een behoorlijke hoeveelheid geld in te zamelen.
 11. 11
  Om de sterkte van 95, attack level 50 reusachtige spinnen bereiken in de put van de pest in het bolwerk van veiligheid.
 12. 12
  Probeer het doden mindere demonen (level 82) of kakkerlak soldaten (level 83) om kracht level 99 bereiken. Gefeliciteerd met succes de opleiding van een sterkte pure!

Tips

 • Ijzer gauntlets kan worden verdiend door deelname aan de Fist of Guthix activiteit.
 • Als er te veel spelers aanvallen dezelfde wezens die je bent, probeer dan een wereld met een lagere bevolking.
 • Neem regelmatig een pauze van de computer, en doe mee aan de echte wereld activiteiten.
 • Pick-up van alle nieuwe onderdelen van waarde. Als ze van geen nut voor u, kunnen ze worden verhandeld voor mooie geld.
 • Eet. Met level 1 Defence, eten is een noodzaak. Altijd aandacht besteden aan de resterende levenspunten.
 • Gebruik ervaring items zoals lampen om een ​​level omhoog de kracht en Attack vaardigheden.
 • Tijdens een gevecht, rust de beste wapen je zuivere blik hanteren.
 • Talisman personeel zijn uitstekende wapens voor kracht pures. In combinatie met een amulet van kracht, het personeel zorgt voor een strength bonus 33. Level 50 Runecrafting moet worden bereikt voordat een talisman personeel kan worden verkregen.
 • Test vaardigheden van je puur op andere spelers in de Duel Arena en de Wildernis.
 • U kunt raken kans verhogen door het trainen van de aanval vaardigheid erg hoog te zijn op de kosten van het verhogen van uw zuivere's combat level.
 • U kan nodig zijn om bepaalde vaardigheden te trainen voor de quests. Dit is goed en niet af te schrijven van uw kracht zuivere zolang de Defensie, grondwet, en Summoning vaardigheden zijn ongetraind.
 • Train een ondersteunende vaardigheid, zoals visserij, die een levering van voedsel en een bron van inkomsten biedt.
 • Bij het maximaliseren van de Strength skill, kunnen leden besteden 99.000 munten in de Warriors 'Guild om de sterkte skillcape verwerven.

Waarschuwingen

 • Zorg altijd dat vechtstijl is ingesteld om nauwkeurige of agressief.
 • Gebruik geen ervaring lampen op de Defence of grondwet vaardigheden.
 • Er is een groter risico op overlijden voor je personage in de wildernis, wat kan resulteren in verloren voorwerpen.
 • Trainen de Prayer skill nooit tot een niveau hoger dan 43.
 • Wees altijd voorbereid als speler doden. Weet voedsel, potions, armor, of wapens niet vergeten.