Wkunl

Hoe maak je een gebroken hoofdtelefoonaansluiting fix voor een 5e generatie iPod video, 30GB of 60GB

Als u hebt vastgesteld dat uw koptelefoon goed werken, kan uw koptelefoonaansluiting worden gebroken. Deze pagina zal u de stappen voor het bevestigen van een gebroken koptelefoonaansluiting op je 5e generatie iPod Video.

Stappen

Hoe maak je een gebroken hoofdtelefoonaansluiting fix voor een 5e generatie iPod video, 30GB of 60GB. Voor het openen van uw iPod, controleren om ervoor te zorgen dat de hold-schakelaar in de vergrendelde stand.
Hoe maak je een gebroken hoofdtelefoonaansluiting fix voor een 5e generatie iPod video, 30GB of 60GB. Voor het openen van uw iPod, controleren om ervoor te zorgen dat de hold-schakelaar in de vergrendelde stand.

Scheiden geval

 1. 1
  Voor het openen van uw iPod, controleren om ervoor te zorgen dat de hold-schakelaar in de vergrendelde stand.
 2. 2
  Pop uit de voorplaat van de iPod door stutten een dun voorwerp tussen de kunststof en de metalen stukken. Een plectrum is dit een ideaal hulpmiddel als het is slim en sterk genoeg is om de zaak te openen, maar waarschijnlijk geen schade veroorzaken.
 3. 3
  Zodra je hebt een instrument in het gat schuif deze dan rond de ipod om alle vangsten die het metaal weer op ipod lichaam pop. Er zijn vijf klemmetjes van de iPod, die moeten worden bevrijd.
 4. 4
  Binnen in de metalen kant (of terug), zal je een kleine metalen doos die de hoofdtelefoon is aangesloten op (dit is de koptelefoonaansluiting) en een draad strook die aansluit op de hold knop te zien. Deze elkaar zijn verbonden met het centrale systeem van de iPod, die wordt gehouden in het kunststof gedeelte (of voor).
  • Scheid de voorkant van de iPod van opnieuw ongeveer twee centimeter, maar niet volledig de twee helften te scheiden.
 5. 5
  Koppel de accu lintkabel van de besturingskaart.
 6. U kunt nu verwijderen en vervangen van de blauwe rubberen bumpers als u dat wilt, of verder scheiden van de zaak.
6
Til de harde schijf aan op de hoofdtelefoonaansluiting lint connector bloot.
 • Het gebruik van uw gereedschap, til het tabblad bruine van de hoofdtelefoon lintkabelconnector.
 • Trek de lintkabel met uw vingers.
7
Scheid de twee kanten van de ipod zonder draad strips verbinden van de twee. Til de vaste schijf (groot rechthoekig stuk) voorzichtig, zonder los te koppelen van de draad strip. Neem de draad strip die is aangesloten op de koptelefoonaansluiting en houd de knop en haal de stekker uit het hoofdsysteem.

Batterij

 1. 1
  Wrik voorzichtig de accu uit met een platte schroevendraaier. De batterij wordt epoxy plaats, maar moet worden verwijderd om de schroeven bloot.
 2. Steek uw gereedschap tussen de metalen behuizing en de batterij
Wiggle het gereedschap licht als je hem verder te duwen in tussen de batterij en de achterkant van de behuizing. zodra de lijm die de batterij bevat uitgeeft, kan verwijderd worden van de wand.

Hoofdtelefoonaansluiting en hold-schakelaar

 1. 1
  Verwijder de tape die het lint kabels op zijn plaats houdt.
  • Voer deze stap zorgvuldig als de kabels zelf kunnen gemakkelijk breken.
 2. 2
  Verwijder de 4 schroeven>.
 3. 3
  Verwijder de hold-schakelaar en hoofdtelefoonaansluiting van zijn plaats op het achterpaneel
 4. 4
  Verwijder de kapotte koptelefoonaansluiting / hold knop montage. Het zal worden vastgeplakt of gelijmd op verschillende plaatsen. Verwijdert u het voorzichtig. (Ja, het is gebroken, maar het is makkelijker om de hele zaak in een keer te krijgen).
 5. 5
  Vervang deze door een nieuwe koptelefoonaansluiting / hold-knop. Er is geen manier om iemand die kapot is of niet goed werkt, tenzij je meer dan het zou kosten om gewoon te vervangen betalen repareren. Je kunt krijgen koptelefoonaansluiting / knoppen houden op www.ipodmods.com. Ze kosten ongeveer 40€. U kunt betalen ipodmods om het te installeren voor u, maar het is niet nodig als je jezelf net zo makkelijk kan installeren overweegt ze kosten een belachelijke hoeveelheid gewoon voor een eenvoudige taak. U kunt ook in staat om de juiste hoofdtelefoonaansluiting voor minder geld op eBay (al vanaf 5€) te vinden.

Tips

 • Wanneer nieuwsgierige de stukken uit elkaar, niet gebruiken door het gereedschap in de buurt van het scherm, als je dat doet en slip, is er een goede kans dat verpest je scherm, een veel moeilijker te repareren dan de hoofdtelefoonaansluiting.
 • Als uw iPod niet is gebroken, niet proberen om het te repareren of uit elkaar halen! Het kan zeer riskant zijn en vervalt de garantie!
 • Wanneer u uw iPod te openen, pas dan op dat de harde schijf los van de achterkant van de zaak. Er is een dun databus dat het lijkt alsof het gemakkelijk zou kunnen rippen bevestigen van de harde schijf naar de zaak.
 • Voor het begin van alle reparaties, controleer je geluidsinstellingen op de iPod en probeer opnieuw te starten om te zien of dat het probleem is opgelost.
 • De kleine schroeven zijn zeer makkelijk te verliezen, gebruik maken van een kleine schotel of een andere houder om te voorkomen dat ze te verliezen.
 • Zorg ervoor dat alles een back-up verslaafd voordat u het gezicht platen weer bij elkaar.
 • Probeer niet om uw harde schijf los te koppelen. Dit kan grote schade aan uw iPod veroorzaken.
 • Niet het gezicht twee platen uit elkaar te trekken totdat u de draad strip die is aangesloten op de koptelefoonaansluiting / hold knop hebt losgekoppeld.
 • Laat de winkelier je praat in de iPod in te krijgen vast sturen. Dit kan oplopen tot 40€ extra, en kost meer tijd.

Waarschuwingen

 • Bij het verwijderen van de HD, trek niet aan de HD-lintkabel uit de connector! Til de bruine gekleurde vergrendeling flap met een vingernagel of een tandenstoker. De kabel zal gemakkelijk te trekken. Bij het opnieuw installeren van de HD voordat de iPod sluiten, steek de kabel in de connector precies zoals het uitkwam, dan draait u de bruine hendel plat. Hiermee wordt de kabel in de connector.
 • Uitvoeren van deze taak wordt uw garantie ongeldig.

Dingen die je nodig hebt

 • Dunne mes of platte schroevendraaier.
 • Kleine schroevendraaier. (Glazen schroevendraaier is perfect)
 • Nieuwe koptelefoonaansluiting / hold-knop