Wkunl

Hoe je pokemon in pokemon rood / blauw te vangen

Soms, je bent naar een Poke Ball en een zeldzame Pokemon kan verschijnen! U mag in paniek en vragen zich af: "Hoe op aarde zal ik in staat zijn om deze te vangen?" Deze gids zal uitleggen een aantal manieren om deze angst tegen te gaan en verhogen de kans op het vangen van Pokemon in Pokemon Red, Blue en Yellow.

Stappen

Hoe je pokemon in pokemon rood / blauw te vangen. Verzwakken de pokemon.
Hoe je pokemon in pokemon rood / blauw te vangen. Verzwakken de pokemon.
 1. 1
  Verzwakken de pokemon. Ga naar items en kies Poke Ball. De truc is om haar gezondheid te krijgen zo laag als je kunt zonder dat ze flauw. Gebruik een combinatie van zwakke en middelgrote kracht aanvallen om dit te doen. Zie de nummers na elke techniek? Deze worden de Macht Points of PP genoemd. Over het algemeen, hoe hoger de PP, hoe zwakker de aanval.
 2. 2
  Status aandoeningen: Vergiftiging of branden van de wilde Pokemon zal want het is HP geleidelijk afbreken, waardoor het makkelijker te vangen, maar het verhogen van het risico van het veroorzaken van het te flauw. Zetten het om te slapen of verlammende er zijn meer betrouwbare methoden echter slaap duurt slechts een paar slagen en verlamming maakt het nog steeds om soms terug te vechten. Als je een Pokemon kan bevriezen, kunt u de vangst van een Pokemon, want in Generatie 1 (Rood, Blauw en Geel) de enige manier om een ​​Pokemon ontdooien is te raken met een Fire-achtige aanval.

Tips

 • Bezoek de Safari Zone in Fuchsia City. Je krijgt Safari Balls, die dezelfde vangen macht als Great Balls hebben. Hier kunt u rotsen gebruiken om Pokemon makkelijker te vangen, maar ze meer kans om te vluchten zullen worden. U kunt gebruik maken van aas om het tegenovergestelde te doen, zullen ze minder kans om te vluchten, maar moeilijker te vangen. Als u vangst een Tauros of een Chansey en op te trekken, zal weinig vijanden opstaan ​​om jou.
 • Een Great Ball is beter dan een Poke Ball en een Ultra Ball is beter dan een Great Ball. Houd in gedachten dat de Grote en Ultra Balls meer geld kosten dan gewone Poke Balls.
  • Aankoop van veel van deze is een eenvoudiger manier om Articuno, Zapdos, Moltres en Mewtwo vangen.
  • De Master Ball is de enige Poke Ball die een 100% catch rate heeft, ongeacht de omstandigheden. Slechts 1 kan worden verkregen in het spel.
   • Er is een 1 op 65.536 kans dat de Master Ball zal mislukken. Als dit gebeurt, we spijt ons, maar het spel heeft een hekel aan je.
 • Glitch methode, gebruik op eigen risico: als je wilt om jezelf te maken van een 100% kans op een Pokemon vangen, neem je Master Ball, als je die nog hebt, en plaats het in de zesde sleuf van uw voorraad (gebruik kiezen om de items rond) bewegen. Ga nu naar Viridian City en vraagt ​​de oude man die de weg in het begin van het spel aan te tonen hoe je een Pokemon vangen geblokkeerd. Na de demonstratie, vliegen naar Cinnabar Island en Surf langs de kust van het eiland. Binnenkort kunt u glitched Pokemon genaamd Missingno vinden. of 'M. Als u besluit om het te vangen, dan voorzichtig! Het zal glitch de huidige Hall of Fame gegevens op zijn minst. Bij het ontmoeten, zal je opeens 128 Master Balls! Het spel maakt gebruik glitch tekens om te laten zien dat het aantal is meer dan 99.
  • Dit werkt alleen in de originele Pokemon Rood, Geel en Blauw-versies.
 • Te stappen in de safari zone te slaan, lopen naar patchen en tik op de knop, zodat je draaien, maar niet bewegen.
  • Dit werkt alleen in Geel versie.

Waarschuwingen

 • Waarschuwing: The Ghost Marowak in Pokemon Tower in Lavender Town kan NIET worden gevangen. Een Master Ball zal hier niet werken.
 • Niet alle Pokemon kan worden verworven door hen te vinden in het wild.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Gameboy, Gameboy Color of Gameboy Advance
 • Een Pokemon Red, Blue of Yellow cartridge
 • Poke Balls, Great Balls, Ultra Balls en / of (a) Master Ball (s).