Wkunl

Hoe je Mewtwo vangen in Pokemon FireRed / bladgroen

Mewtwo wordt gezegd dat de sterkste Pokemon in het spel. Hierdoor kan ook de moeilijkste Pokemon te vinden en te vangen. Hier zijn een aantal eenvoudige stappen over hoe je Mewtwo vangen en uitgegroeid tot een stap dichter bij zijn een Pokemon Meester!

Stappen

Hoe je Mewtwo vangen in Pokemon FireRed / bladgroen. Verkrijgen van de nationale Pokedex van Professor Oak.
Hoe je Mewtwo vangen in Pokemon FireRed / bladgroen. Verkrijgen van de nationale Pokedex van Professor Oak.
 1. 1
  Klop de elite vier. Je kunt niet Mewtwo krijgen totdat je verslaan de Elite Four en word de Pokemon kampioen.
 2. 2
  Verkrijgen van de nationale Pokedex van Professor Oak. U moet hebben gevangen zestig Pokemon voordat hij zal het je geven.
 3. 3
  Bevestig het netwerk apparaat door het vinden van de Ruby en Sapphire (zie hieronder).
  • Als je speelt Rood, Blauw, Geel, Goud, Zilver, of HeartGold, SoulSilver, dan kunt u direct naar de grot in Cerulean City.

Verkrijg de robijn.

 1. 1
  Ga naar eiland 1. Je zal een Pokemon die Surf om dit te doen weet nodig. Spreek met Celio en hij zal uitleggen dat je nodig hebt om een ​​item te vinden voor zijn machine.
 2. 2
  Ga naar de ingang van mt. Ember. Op de onderste rechterkant van het gebied, zal u wat Team Rocket leden te zien. U zult de eerste wachtwoord om de Rocket Warehouse horen. Strijden ze, en ga de grot.
 3. 3
  Doorgaan helemaal naar beneden naar het onderste niveau. U hoeft niet aan een van de braille grafieken te lezen. Je zal een Pokemon met Strength nodig hebt om door de grot.
 4. 4
  Pak de robijn en afrit. U kunt gebruik maken van een ontsnapping touw, gebruikt "Dig" of verlaat de manier waarop je binnenkwam

Verkrijg de saffier.

 1. 1
  Ga naar eiland 6 en vind de gestippelde gat, die kan worden gezien op de stad kaart. Bij de ingang, lees de braille teken. Het zal zeggen "Cut", zodat u ervoor zorgen dat je een Pokemon die weet Cut brengen.
  • Als u nog niet hebt opgeslagen Lorelei van Island 4, zal een wetenschapper te blokkeren van de weg.
 2. 2
  Binnen in de grot, kijk naar de braille tekenen. Zij zullen u vertellen welk gat te vallen. Als het heeft 2 symbolen, betekent omhoog gaan. Als het heeft 5, dan is het goed. Als het 4, dan is zowel links als naar beneden. Als je rotzooi op, dan moet u opnieuw beginnen.
 3. 3
  Op het onderste niveau, zie je de saffier. Niet te enthousiast, een super nerd zal het eerst rekening. Hij geeft je dan de tweede wachtwoord voor het Rocket Warehouse.
 4. 4
  Ga naar de raket magazijn, gevonden op het eiland 5. U moet alle Team Rocket leden verslaan om naar de baas.
 5. 5
  In de laatste kamer, vindt u de super nerd die de saffier gestolen. Bevecht hem. Wanneer je hem verslaan, dan krijg je de Sapphire.
 6. 6
  Reizen naar eiland 1. Geef de edelstenen om Celio, de man die de machine werkt op het eiland. Hij zal de regio Kanto en Hoenn verbinden door signaal en het openstellen van de weg naar Mewtwo.

Het vinden van Mewtwo

 1. 1
  Ga naar Cerulean stad. Aan de linker bovenhoek van de stad, vindt u een grot die nu open is te zien. Reizen noorden naar Route 24 en gebruik een Pokemon om te surfen naar de ingang.
 2. 2
  Binnen in de grot, zal je nodig hebt om het doolhof navigeren naar de onderste verdieping. Zorg ervoor dat je Pokemon team is op een hoog niveau, er zijn veel sterke Pokemon hier (levels 46-70).
 3. 3
  Op het einde, zul je zien mewtwo. Sla je spel voor hem vechten, want dit is je enige kans om hem te vangen en hij is zeer krachtig. Zie het hoofdstuk Tips voor een aantal methoden van vangen Mewtwo. U moet ten minste 50 ultra ballen mee te nemen.

Tips

 • Opslaan voorafgaand aan de strijd en opnieuw totdat je slaagt.
 • Als u wilt uw Master Ball, stock besparen op Ultra Balls (rond de 70). Timer Balls kan ook effectief zijn, om hun slagingspercentage stijgt hoe langer de strijd gaat door. Mewtwo kunnen worden gevangen met deze, maar het is erg moeilijk.
 • De eenvoudigste manier om Mewtwo te vangen is met de Master Ball, die je krijgt van de president van Silph Co in Saffron City. De Master Ball's slagingspercentage is 100 procent, ongeacht het niveau en de gezondheid.
 • Het vangen van een hoog niveau Ditto in de grot effectief kan zijn tegen Mewtwo, want Ditto kopieert al zijn moves.
 • Een strategie van het vangen van Mewtwo is als je een Pokemon met de moves 'Sludge Bomb' en 'Sleep Powder'. Begin met het zetten Mewtwo te slapen, dan is voortdurend gebruik 'Sludge Bomb' tot Mewtwo heeft zeer weinig HP verlaten. Wees voorzichtig niet te vergiftigen door een ongeval. Dan beginnen de lancering Ultra Balls naar Mewtwo. (Als Mewtwo gebruikt Safegaurd, schakel je Pokemon rond totdat je in staat bent om hem weer in slaap gebracht)
 • Toebrengen wat de status effect op Mewtwo. Bevriezen en slapen het beste werken, maar anderen, zoals verlamming kan zo goed werken.
 • In FireRed / LeafGreen of nieuwere spellen, zal een high-level Pokemon met False Swipe uw inspanningen enorm helpen. False Swipe is een zwakke Normal-soort beweging die nooit het doel zal KO. Parasect in het bijzonder is geweldig, want het wordt Spore, dat is een 100% accuraat in tegenstelling tot Powder slapen. In HG / SS, het is een TM die je kunt kopen bij een van de warenhuizen, maar in FR / LG, moet je een MALE Scyther of een Nincada fokken met een VROUWELIJKE Paras of Parasect in het Four Island Daycare.
 • Probeer uw hele team te vullen met sterke Pokemon, level 65 +. Mewtwo zal level 70 zijn wanneer je hem ontmoet. Varieer de soorten Pokemon u brengen, maar gif en soorten gevechten te vermijden.

Waarschuwingen

 • Sommige Pokemon in Cerulean Cave (AKA Unknown Dungeon) laat je niet ontsnappen / run, dus wees voorzichtig!
 • Sla je spel. U kunt alleen proberen om Mewtwo keer vangen.
 • U kunt eenvoudig gedesoriënteerd raken in de Cerulean grot, raadpleeg een kaart als u hulp nodig hebt navigeren.
 • Max weert do werkzaamheden aan de Pokemon in de grot. Echter, als je actieve Pokemon is een lager niveau dan de wilde Pokemon, het afstoten zal niet werken. Voor het beste effect, zet je sterkste Pokemon in de actieve sleuf.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Pokemon die Surf weet
 • Een Pokemon die Rock Smash weet
 • Een Pokemon die kracht weet
 • Een Pokemon wie weet Cut
 • Een Pokemon die Fly kent (optioneel)
 • Ofwel je Master Ball of tenminste 70 Ultra Balls of 20 Timer ballen gekocht op de eilanden
 • Een team van Pokemon niveaus 65-100 (aanbevolen)