Wkunl

Hoe je het scherm schudden elimineren wanneer het gebruik firefox browser voor Windows

Veel gebruikers ervaren een verticale schudden van de inhoud van het browservenster bij het navigeren naar een nieuwe pagina met behulp van Firefox in Windows. Dit is vervelend beweging maakt je een beetje zeeziek als je surft op het web. De dader kan liggen in je Werkbalken, en deze instructies moeten helpen isoleren en te elimineren.

Stappen

Hoe je het scherm schudden elimineren wanneer het gebruik firefox browser voor Windows. Let op als je window firefox shakes / kriebels / bounces, probeer dan de volgende suggesties.
Hoe je het scherm schudden elimineren wanneer het gebruik firefox browser voor Windows. Let op als je window firefox shakes / kriebels / bounces, probeer dan de volgende suggesties.

Het eerste ding om te proberen zal zijn om een ​​bladwijzer toe te voegen aan de toolbar.I hebben dit probleem ontruimd door te proberen de bovenstaande tip

 1. 1
  Let op als je window firefox shakes / kriebels / bounces, probeer dan de volgende suggesties:
 2. 2
  Als u de werkbalk winamp, schakel deze dan onder de gereedschappen> ad-ons menu.
 3. 3
  Kijken om te zien uw bookmarks toolbar wordt weergegeven, maar het bevat geen bladwijzers bevat, voegt u een bladwijzer om deze of te verbergen (view -> werkbalken -> vinkje bookmarks toolbar).
 4. 4
  Verwijder de bookmarks toolbar items (view -> werkbalken -> aanpassen -> sleep de bookmarks toolbar items terug naar het venster Werkbalk aanpassen -> klik gedaan) als je je bookmarks toolbar items op een andere werkbalk (zoals het bestand / bewerken menubalk ) en hebben de bookmarks toolbar zelf verborgen. Vervang de Bookmarks Toolbar Items om waar u het wilt.
 5. 5
  Terugschakelen naar de standaard firefox theme (tools -> thema's -> firefox (standaard) -> gebruik theme) of proberen om te zien of er een thema-update die het probleem zal oplossen als u onlangs overgestapt naar een ander firefox thema.
 6. 6
  Probeer terug te schakelen naar het standaard OS thema als u gebruik maakt van een niet-standaard OS thema, of een ander thema OS, of het visuele stijl of windowblinds, enz. Contacteer de auteur als hij / zij zich niet bewust van het probleem met Firefox, meestal met Bladwijzerwerkbalk padding.
 7. 7
  Probeer de onderstaande stappen als de bovenstaande stappen niet het schudden probleem op te lossen.
 8. 8
  Open een firefox browser venster en bevestigen dat de inhoud van de pagina verschuift afwisselend omhoog en omlaag een paar pixels als de pagina wordt geladen.
 9. 9
  Open het Beeld> Werkbalken menu.
 10. 10
  Selecteer de eerste werkbalk die een vinkje naast het heeft. Dit zal het vinkje te verwijderen en ervoor zorgen dat de werkbalk om te staken wordt weergegeven.
 11. 11
  Vernieuw de huidige pagina, of navigeer naar een nieuwe pagina, en kijk voor browser schudden. Als het schudden wordt geëlimineerd, heb je de boosdoener gevonden.
 12. 12
  Herhaal stap 4 totdat alle werkbalken zijn geselecteerd, of u de werkbalk hebt gevonden waardoor het schudden.
 13. 13
  Terugkeren naar de weergave> werkbalken menu om ervoor te zorgen dat alle niet-overtredende werkbalken zijn weer ingeschakeld.
 14. 14
  Als u de extensie eQuake alarm geïnstalleerd, schakelt u de optie om het scherm te schudden wanneer er een nieuwe aardbeving wordt gemeld.

Tips

 • Zodra je de dader hebt gevonden, moet u beslissen of u die werkbalk uit te laten en lijden onder het verlies van zijn functionaliteit, of om het te verlaten op indien het voldoende belangrijk om de browser te schudden lijden.
 • Overweeg dan contact op met de auteur van de werkbalk om hen te informeren over het probleem veroorzaakt.
 • Check nieuwe plug-ins die u hebt geïnstalleerd.

Dingen die je nodig hebt

 • Firefox Browser