Wkunl

Hoe je Club Penguin spelen

Chatten en gamen zijn de twee meest populaire online activiteiten voor kinderen, maar de meeste virtuele werelden zijn gericht op een ouder publiek. Club Penguin zet de beste van games in dat er kinderen kunnen zelfs spelen.

Stappen

Hoe je Club Penguin spelen. Maak een club penguin account.
Hoe je Club Penguin spelen. Maak een club penguin account.
 1. 1
  Maak een club penguin account. Doe dit door te gaan naar de website ( http://play.clubpenguin.com/ ) en klik op maak een pinguïn.
 2. 2
  Volg de eenvoudige stappen. Het kiezen van de kleur in dit proces, maar het is niet belangrijk omdat het gemakkelijk is om later te kopen (met virtuele munten) alle kleuren.
 3. 3
  Ontdek de kaart in de linker benedenhoek. Dit zal u helpen om het eiland te leren kennen.
 4. 4
  Word geheim agent (uw pinguïn moet 30 dagen oud zijn). Steeds een geheim agent betekent dat u kunt helpen andere spelers, doe missies, en teleporteren van plaats tot plaats. Je wordt een door een andere pinguïn een speciale uitnodiging sturen.
 5. 5
  Meld eventuele pinguïn zie je onbeleefd of betekenen, ongepast praten of schelden. De knop in de rechter bovenhoek zal u instructies geven.
 6. 6
  Verzend een gedicht, raadsel, grap, of stripverhaal aan de krant! Open het document en klik op "Wij hebben u nodig!" in de linker bovenhoek. Vergeet niet dat de kans dat uw positie die in het papier is erg klein, maar het is leuk en het proberen waard!
 7. 7
  Vergeet niet om alle persoonlijke gegevens nooit geven. Een pinguïn lijkt vriendelijk en doen alsof ze willen je te leren kennen, maar het onthullen van persoonlijke informatie is nooit een goed idee!
 8. 8
  Koop een puffle! Puffles kan in de Pet Shop (gelegen in het Plaza) worden goedgekeurd. Puffles zijn 800 munten per stuk. Er zijn 10 verschillende kleuren puffles om uit te kiezen. Echter, als je ar een derde, kunt u alleen krijgen twee puffles van rood of blauw.
 9. 9
  Zorg goed voor uw puffles door ze, spelen met hen, en hen dutjes. Als u niet aan deze eisen voor een lange tijd, zouden ze weglopen.
 10. 10
  Als u lid bent, richt je iglo. Er zijn tal van opties. Gebruik je fantasie!
 11. 11
  Host een iglo feest! Adverteren in de stad en opent je iglo voor anderen om te komen! (Je moet lid zijn om dit te doen)
 12. 12
  Word gids! Ga naar het ski-dorp en er zal een stand die u zullen tonen hoe je een gids worden en te helpen nieuwe spelers!
 13. 13
  Speel games om geld te verdienen! U kunt geld verdienen in deze spellen: Pizzatron, puffle redding, java bonen, vissen, surfen, en mijnkar surfen!
 14. 14
  Wees vriendelijk en behulpzaam voor andere spelers en veel plezier!

Tips

 • Munten kunnen niet worden gekocht met echt geld, alleen verdiend door het spelen van games in het spel.
 • Als je een geheim agent, hoeft niemand vertellen helemaal. Houden het geheim.
 • Begin niet met schreeuwen als je pinguin heet P15721763237 bijvoorbeeld. Ze zijn alleen te controleren om te zien of je naam is appropriate.This zal verdwijnen na een tijdje.
 • Niet-leden kunnen alleen kopen rode puffles en blauw puffles.
 • Leden kunnen nu de aankoop tot "" twintig "" puffles van alle kleuren beschikbaar!

Waarschuwingen

 • Voed uw puffle. Als je dat niet het weg zal lopen (Je zal niet weer uw munten). Ook als u zich afmeldt je puffles bent in freeze-modus gezet, wat betekent dat ze gewoon honger krijgen terwijl je niet op.
 • Wees niet ongepast.
 • Niet hacken, dit zal resulteren in een permanente ban.