Wkunl

Hoe de google earth vluchtsimulator te gebruiken

Als u de Google Earth-versie die werd uitgebracht op 20 augustus 2007, of te laat, heb je toegang tot een vluchtsimulator hebben. De Google Earth Flight Simulator is een vlucht simulator die Google Earth satellietbeelden gebruikt als de basis voor een meer realistische ervaring. Afhankelijk van het systeem, kan deze worden geopend door op Control + Alt + A, Ctrl + A of Command + Option + A en dan op ENTER te drukken. Nadat deze functie heeft minstens een keer geactiveerd blijkt onder het menu Extra. Sinds v4.3, is de optie niet langer standaard verborgen. Momenteel zijn alleen de F-16 Fighting Falcon en de Cirrus SR-22 de enige vliegtuigen die kunnen worden gebruikt, naast een flink aantal luchthavens. Dit zal een heel leuk zijn als je eenmaal onder de knie hebt.

Stappen

Hoe de google earth vluchtsimulator te gebruiken. Vestigen uw instellingen.
Hoe de google earth vluchtsimulator te gebruiken. Vestigen uw instellingen.

Starten van de vluchtsimulator

 1. 1
  Open de simulator. Open het menu drop-down Extra in de bovenste werkbalk van Google Earth.
  • Als u een oudere versie dan v4.3, toegang tot de vluchtsimulator door op Control + Alt + A, Ctrl + A of Command + Option + A en dan op ENTER te drukken. Nadat deze functie heeft ten minste eenmaal is geactiveerd, verschijnt onder het menu Extra.
 2. 2
  Vestigen uw instellingen. Een klein venster wordt nu geopend. Er zijn drie delen van deze: vliegtuigen, startpositie en joystick.
  • Vliegtuigen - Kies het vliegtuig je wilt vliegen. De SR22 is een langzamer vliegtuig en gemakkelijker voor beginners, terwijl de F-16 is voor meer tussenliggende tot expert gebruikers. In deze gids gebruiken we de F-16 als voorbeeld.
  • Start Position - U kunt de huidige weergave, wegrijden vanaf een luchthaven van een grote stad of uw laatste positie op de vluchtsimulator. Beginners moeten gebruik maken van de luchthaven van New York.
  • Joystick - Vink het vakje aan als u gebruik maakt van een joystick om je vliegtuig te controleren.
 3. 3
  Aan de onderkant van de doos op "start vlucht".
 4. 4
  Wacht een paar seconden voor de kaart te laden.
 5. 5
  Kies alle luchthavens zul je landing bij regelmatig. Aangezien het bijna onmogelijk om de start-en landingsbanen te zien zonder hulpmiddelen, neem elke baan je zou landen op, en teken een pad langs de lengte van de start-en landingsbaan. Maak de banen van verschillende kleuren en de breedte tot 5 mm. De start-en landingsbanen zijn heel duidelijk zichtbaar in de lucht nu.
 6. 6
  Openstellen van de zijbalk. Schakel Borders / Labels en Vervoer. Nogmaals, dit is om te helpen navigeren.

Met de HUD

 1. 1
  Herken de HUD. Op je scherm, moet je een heleboel groene spul zien. Dit is uw HUD of (heads-up display).
 2. 2
  Vertrouwd te maken met de HUD.
  • Beginnend met de klok mee aan de top is uw snelheid in knopen. volgend op de top is uw koers als een kompas. aan de rechterkant van het scherm is een kleine knop die 'Exit flight simulator' zegt. Klik op deze optie als u wilt dat de simulator volledig te verlaten. Daaronder is een getal boven aan sommige lijnen die 0 staat. Dit zal veranderen en het is uw verticale snelheid in meter per minuut. Soms zal het negatief gaan, wat betekent dat je naar beneden gaat.
  • Onder dat is uw hoogte in meter boven de zeespiegel. Nu het zou moeten zijn in 4320.
  • In het midden van het scherm is een boog met een aantal andere dingen. Dit is uw belangrijkste HUD. De boog is uw bank hoek. De parallelle lijnen zijn de hellingshoek in graden, dus als het zegt 90 dan heb je recht op gewezen bent en niet wil lukken.
  • Op de bodem linkerhoek zal een doos worden. De linkerkant is de gashendel. de bovenzijde is het rolroer. De rechterkant is de lift, en de onderkant is het roer.
  • Boven dit is op dit moment niets, maar dit is waar je flap indicator zal in procent en uw landingsgestel status. De SR22 is versnelling vast zodat u geen zorgen te maken over dat.

Beheersing van het vliegtuig

 1. 1
  Weten dat de controles worden omgekeerd. Zoek op en neer wordt omgekeerd, dus als je de muis beweegt lager op het scherm dan de neus zal gooien up, en vice versa.
 2. 2
  Klaar voor vertrek. Als uw toestel begint te bewegen naar de kant druk op de "" toets om naar links en de "." toets om naar rechts te verplaatsen.
 3. 3
  Opstijgen. Klik op en vervolgens op de Page Up-toets om de stuwkracht te verhogen en verplaatsen van het vliegtuig over de startbaan. Nadat je vliegtuig in beweging is, beweegt u de muis naar beneden. De V1 snelheid van de F-16 is 280 knopen. Bij 280 knopen, moet het vliegtuig opstijgen in de lucht.
 4. 4
  Sla rechtsaf. Beweeg de cursor naar rechts tot de grond is direct aan uw rechterhand, verplaats de cursor naar de onderkant van het scherm. Dit zal ertoe leiden dat u te wenden tot uw recht.
 5. 5
  Linksaf. Beweeg de cursor naar de linkerkant van het scherm tot de grond is direct aan uw linkerhand, verplaats de cursor naar de onderkant van het scherm. Dit zal ertoe leiden dat u draai je naar links.
 6. 6
  Vliegen omhoog. Hoek omhoog door de cursor naar de onderkant van het scherm.
 7. 7
  Vliegen naar beneden. Hoek naar beneden door de cursor naar de bovenkant van het scherm.
 8. 8
  Indien u wenst te vertrekken, drukt u op de Escape-toets.

Landing

 1. 1
  Vliegen naar de luchthaven u zou willen landen op. Verhoog de stuwkracht om maximale instelling, schuif de versnelling en kleppen. U moet zich voortbewegend met ongeveer 650 knopen.
 2. 2
  Line-up van de landingsbaan. Als u klaar om het land bent, uitlijnen van het vliegtuig zodanig dat het pad dat je hebt getekend (de landingsbaan) is volledig verticaal en in het midden van je scherm.
 3. 3
  Verlaag de snelheid volledig. Houd de "Page Down"-toets om uw snelheid te verlagen. U dient onmiddellijk verliezen stuwkracht.
 4. 4
  Druk op F om de instelling van de flaps vergroten. Dit vertraagt ​​het vliegtuig. Dit maakt het ook een beetje moeilijk om te sturen. Verhogen tot flappen 100%.
 5. 5
  Extract landingsgestel door op de toets "g". Dit geldt alleen voor de F-16.
 6. 6
  Langzaam beginnen om de cursor omhoog, zodat je hoek naar beneden.
 7. 7
  Houd een oogje op uw hoogte.
 8. 8
  Als je een eerlijke beetje uit de buurt van het vliegveld, zorg ervoor dat u langzaam genoeg om het land bent. Voor de F-16, deze snelheid is ongeveer 260 knopen. Als je sneller gaan dan dit, zal je verpletteren.
 9. 9
  Doe de laatste afdaling langzaam. Zodra u op het punt een 100 of zo meter boven de grond zorg ervoor dat je langzaam naar beneden gaan. Dit is het deel waar je de meeste kans om te crashen. Terwijl de landing kunt u de grond raken en stuiteren maar gewoon gaan langzaam weer naar beneden. Zorg ervoor dat je afdaalt erg ondiep.
 10. 10
  Verlaat de crash. Mocht je crashen, verschijnt er een vakje waarin u de optie vlucht verlaten of hervatten geeft.
  • Als je vlucht hervatten zul je opnieuw beginnen direct over waar u crashte. Net herhaal de vorige stappen.
 11. 11
  Breng het vliegtuig volledig tot stilstand. Door nu moet zijn geland, maar je bent nog steeds in beweging. Druk gewoon op zowel de "," en "." toetsen samen en je zal vertragen tot stilstand in seconden.

Tips

Waarschuwingen

 • U kunt duizelig worden dit te doen. Als u gewoon op de spatiebalk en neem een ​​pauze.
 • Dit is niet een goede praktijk voor het echte vliegen.

Dingen die je nodig hebt

 • Computer met muis en toetsenbord
 • Google Earth (versie uitgebracht op 2007/08/20, of later)
 • Internettoegang