Wkunl

Hoe Wii Connect met Netflix

Netflix is ​​een on-demand internet streaming diensten die gebruikers voorziet van onbeperkt streamen van films en tv-shows voor een vast maandelijks tarief. De dienst is toegankelijk op een aantal apparaten en platforms, een daarvan is Nintendo's Wii-spelcomputer. Dit artikel zal u door het proces van het verbinden van je Wii met uw Netflix-account en toegang tot de dienst via je console.

Inhoud

Stappen

Hoe Wii Connect met Netflix. Schakel je Wii-systeem en selecteer de "Wii"-knop in de linker bovenhoek.
Hoe Wii Connect met Netflix. Schakel je Wii-systeem en selecteer de "Wii"-knop in de linker bovenhoek.

Meldt u aan voor een Netflix-account

 1. 1
  Bezoek de Netflix website en volg de instructies op het scherm om aanmelden voor een Netflix-abonnement. Voer uw e-mailadres en een wachtwoord in het gedeelte 'Uw 1 Maand Free Trial Start "om het proces te starten. Leer hoe je een Netflix account aan te maken.
  • Als u al Netflix-abonnement / account hebt, doorgaan naar de sectie 'Sluit je Wii met het internet "hieronder.

Sluit je Wii met het internet

 1. 1
  Schakel je Wii-systeem en selecteer de "Wii"-knop in de linker bovenhoek. (U kunt een pictogram of optie door te navigeren naar het met je Wii-afstandsbediening en druk op de A-knop te selecteren).
 2. 2
  Selecteer de "Wii-instellingen" optie om het menu van uw systeeminstellingen te openen.
 3. 3
  Selecteer de pijl aan de rechterkant van uw scherm om naar de tweede pagina te scrollen en selecteer de optie 'internet'.
 4. 4
  Selecteer de "aansluiting 1: Geen" knop om een Internet-verbinding op te zetten ".
 5. 5
  Selecteer of u wilt een draadloze verbinding of een kabelverbinding installeren en volg de instructies op het scherm om verbinding met het internet.

Download Netflix naar je Wii

 1. 1
  Selecteer de "wii winkel kanaal" uit de buurt van de rechterbovenhoek van het Wii-menu. (U kunt een pictogram of optie door te navigeren naar het met je Wii-afstandsbediening en druk op de A-knop te selecteren).
  • Volg de instructies op het scherm in te stemmen met het Wii-winkelkanaal gebruikersovereenkomst als het je eerste keer toegang tot de dienst.
 2. 2
  Selecteer "wii kanalen" in het hoofdmenu van het Wii-winkelkanaal en kies de "Netflix onmiddellijke streaming voor de Wii."
 3. 3
  Selecteer de "vrije 0 wii points" knop om het downloaden te starten.
 4. 4
  U kunt toegang krijgen tot Netflix uit het Wii-menu zodra het downloaden is voltooid.

Sluit je Wii naar uw Netflix abonnement

 1. 1
  Selecteer de "Netflix onmiddellijke streaming voor wii" knop van de belangrijkste Wii-menu. Noteer de code naast "Voer deze code" en houdt het handig voor de volgende stap.
 2. 2
  Bezoek de Netflix activering pagina vanaf je Mac, pc of mobiel apparaat.
 3. 3
  Typ hier de code gekopieerd van de Netflix app op je Wii en klik op de knop "Activeren". Netflix zal uw Wii console en wordt u gevraagd op je Wii wanneer het proces is voltooid.

Tips

 • U kunt een gratis 1-maanden trial van Netflix krijgen. Gewoon aanmelden voor uw rekening en annuleren na de eerste maand gratis toegang.

Waarschuwingen

 • Netflix is ​​momenteel alleen beschikbaar voor inwoners van de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Ierland en Brazilië en Zweden.