Wkunl

Hoe je brochures afdrukken

Zodra je uren hebt besteed (of zelfs dagen!) Het creëren van de perfecte brochure, uw volgende stap is om het af te drukken. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt brochures afdrukken: ze af te drukken op uw eigen computer, het bestand naar een lokale printer, of e-mailen of uploaden van het bestand naar een online-printer op de website.

Stappen

Hoe je brochures afdrukken. Zorg ervoor dat je genoeg inkt.
Hoe je brochures afdrukken. Zorg ervoor dat je genoeg inkt.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je genoeg inkt. Als u het afdrukken van de brochures op uw eigen computer, zorg ervoor dat je genoeg inkt en papier. Brochures moeten worden afgedrukt op een iets dik papier voorraad dan gewone kopieerpapier.
 2. 2
  Open uw brochure document.
 3. 3
  Ga naar bestand - afdrukken en klik op het tabblad eigenschappen of knop. Stel de optie Kwaliteit / snelheid aan de "beste" optie, zodat uw brochure afdrukken met volledige inktdekking. Hoe hoger de snelheid, hoe minder inkt dekking die u zult hebben.
 4. 4
  Controleer uw pagina-indeling om zeker te zijn dat u afdrukt in landscape-modus. Controleer ook uw print layout te zorgen dat u wilt afdrukken in de liggende stand.
 5. 5
  Ga naar het tabblad dubbelzijdig afdrukken en klik op de "tweezijdige" box of "duplex"-optie. Dubbelzijdig betekent afdrukken op beide zijden van het papier. Als u de optie, klikt u op een "Side Flip" duplex.
 6. 6
  Klik op OK totdat u weer terug naar de belangrijkste dialoogvenster Afdrukken. Klik op OK om een ​​brochure af te drukken. Als u een desktop inkjet printer hebt, moet u het papier handmatig over te dragen aan de achterkant van de brochure af te drukken. Als u een commerciële printer hebt, moet het dubbelzijdig gekozen optie verzorgen dit voor u te nemen.
 7. 7
  Controleer uw brochure te zorgen dat het goed is afgedrukt. Vouw het als nodig is om ervoor te zorgen dat de tekst in de panelen correct zijn (bijv. de rug tekst paneel is aan de achterzijde).
 8. 8
  Als uw brochure goed is afgedrukt, gaat u terug naar het dialoogvenster Afdrukken en steek het aantal brochures je nodig hebt. Je moet niet naar stap 3 opnieuw uit te voeren door middel van 5, tenzij u uit te sluiten van het document voordat u klaar bent afdrukken.
 9. 9
  Als je hebt besloten om uw brochures professioneel gedrukte, bel rond om lokale printers om de prijzen en doorlooptijden te vergelijken. Ook contact op met online printers om prijzen te vergelijken met de lokale printers. Online printers kan goedkoper zijn dan lokale printers zijn omdat ze minder overhead, maar als u uw brochure moet in minder dan 24 uur, moet u een lokale printer afdrukken.
 10. 10
  Nadat u een printer hebt gevonden, moet u uw brochure bestand e-mail naar hen. Vergeet niet te vragen wat voor soort bestand heeft de voorkeur en / of aanvaard - QuarkXPress, PDF, JPEG, Photoshop, Illustrator, Adobe InDesign, Word etc. Sommige printers accepteren alleen bepaalde bestandsformaten.
  • In plaats van e-mailen, moet u wellicht uw brochure bestand te uploaden. De meeste printers 'websites kunnen document upload accepteren in veel grotere maten dan uw e-mailaccount bijlagen kunnen e-mailen. Vraag uw printer welke optie de voorkeur heeft, en gebruik die optie.

Tips

 • Wanneer u werkt met een printer, moet u ofwel een PDF-bewijs of een hard copy bewijs, afhankelijk van uw tijdlijn. Een bewijs is een voorbeeld bestand of een afdruk van wat je uiteindelijke versie van uw brochure eruit zal zien. PDF's kunnen worden gemaild naar u binnen een dag, terwijl hard copy drukproeven enkele dagen kan duren voor print en mail. Controleer dan het bewijs zorgvuldig om zeker te zijn dat de kleuren correct zijn en dat het ontwerp elementen van uw brochure zijn waar je ze wilt hebben. Zorg ervoor dat u het bewijs nagelezen, alsmede - als je eenmaal af te tekenen op het, je draagt ​​de verantwoordelijkheid voor eventuele typefouten of kleur correcties die moeten worden gemaakt.