Wkunl

Hoe maak je een grafische kaart wijzigen

De gids toont je hoe je een grafische kaart te veranderen dit klinkt misschien moeilijk, maar dit is heel erg simpel. Let wel dit is niet het ene als u een aan boord. Om het aan boord versie lezen check dan mijn profiel voor deze en nog een ding als u woont in het Verenigd Koninkrijk dan controleer aria.co.uk dit is een goede website voor software en componenten.

Stappen

Hoe maak je een grafische kaart wijzigen. Statische elektriciteit kan ernstig de componenten in een computer beschadigen.
Hoe maak je een grafische kaart wijzigen. Statische elektriciteit kan ernstig de componenten in een computer beschadigen.
 1. 1
  Statische elektriciteit kan ernstig de componenten in een computer beschadigen. Om dit te voorkomen moet u ervoor zorgen dat u geaard bent wanneer die binnen uw computer. Een manier om dit te doen is om een ​​anti-statische polsband die je moet dragen ten alle tijden aan te schaffen. De pols-band moet worden aangesloten op een grond. In contact met een metalen oppervlak (zoals een radiator) is een alternatief.
 2. 2
  Verwijder alle stuurprogramma's in verband met uw huidige grafische kaart. Ervan uitgaande dat je Windows gebruikt, dit kan gedaan worden vanuit het Configuratiescherm, onder Add or Remove Programs (de verwoording kan verschillen, afhankelijk van de Windows-versie).
 3. 3
  Open de behuizing van de computer. Om in de toren te krijgen moet je het paneel dat is aan de rechterkant bij het bekijken van de toren van de achterkant te verwijderen. Open deze kant van computer zaak door de schroeven aan de achterkant van de toren die het op zijn plaats houden. Vervolgens schuift gewoon het paneel los.
 4. 4
  Zoek de oude kaart op het moederbord. Het bevindt zich meestal aan de linkerbenedenhoek.
 5. 5
  Haal de stekker van de kaart. Vele krachtige grafische kaarten is vereist extra kracht en zijn daarom een ​​extra stekker aangesloten op hen. Als dit het geval is met de kaart, de stekker door druk aan de top van de kleine hendel op de stekker en trekken.
 6. 6
  Verwijder de oude kaart. De kaart kan worden vastgeschroefd aan de zaak, dus losschroeven het. Ook de meeste stopcontacten een sluis, die zich presenteert in de vorm van een kleine handgreep op de grafische kaart. Duw de hendel naar beneden en til de grafische kaart. Niet veel druk moeten worden verplicht.
 7. 7
  Plaats uw nieuwe grafische kaart en, indien mogelijk, schroef deze op de zaak. Deze keer, hoeft u zich geen zorgen te maken over de sluis.
 8. 8
  Sluit uw nieuwe grafische kaart. Nogmaals, sommige grafische kaarten nodig extra stroom. Als uw nieuwe kaart wordt geleverd met een stopcontact, moet u deze sluiten inch Druk gewoon de stekker in het stopcontact.
 9. 9
  Vervang het zijpaneel van de toren, schakelt de computer op en installeer de juiste software die met de nieuwe kaart kwam.

Dingen die je nodig hebt

 • Een antistatische polsband
 • Een elektrische schroevendraaier of een gewone schroevendraaier
 • Grafische kaart