Wkunl

Hoe maak je een unieke gebruikersnaam te maken

Met het aantal sites die een login exponentieel groeit, en miljarden mensen op het internet vereisen, moet je creatief met gebruikersnamen te krijgen. U wilt een unieke one, zodat u niet hoeft om een ​​nieuwe naam voor elke registratie te maken, en je wilt er een die is koel genoeg (en tam genoeg) dat u niet zal worden beschaamd om het te geven, hetzij om uw vrienden of je oma. Hier zijn enkele nuttige tips om u op uw weg naar gebruikersnaam sterrendom!

Stappen

Hoe maak je een unieke gebruikersnaam te maken. Gebruik uw leven als een sjabloon.
Hoe maak je een unieke gebruikersnaam te maken. Gebruik uw leven als een sjabloon.

Methode 1: maak het persoonlijk

 1. 1
  Gebruik uw leven als een sjabloon. Het opnemen van wat je graag doet in je gebruikersnaam kan u helpen een die zowel uniek en persoonlijk te maken. Hier zijn enkele voorbeelden:
 2. 2
  Gebruik uw tijdverdrijf. Het maken van een gebruikersnaam uit wat je graag doet zal niet alleen maakt het gemakkelijk te onthouden, zal zij het unieke persoonlijkheid.
  • Een manier om dit te doen is om je hobby te gebruiken, en voeg uw geboortejaar aan. Zo zal climber86 of fictionauthor91 waarschijnlijk zowel uniek en persoonlijk en dus makkelijk te onthouden.
 3. 3
  Houd het beknopt. Je zou willen om het eenvoudiger te houden, en gewoon gebruik maken van uw eerste voorletter en achternaam. Dit is echter gemakkelijker voor degenen die een enigszins uniek Naam bezitten. Bijvoorbeeld, als uw naam is Felix Carpren, heb je een veel gemakkelijkere tijd dan John Smith.
  • Het toevoegen van uw vaardigheden als onderdeel van uw naam is een manier om zelfs een gemeenschappelijke naam te duwen in de wereld van het unieke: jsmithcpa, bijvoorbeeld.
 4. 4
  Gebruik samengestelde woorden. In plaats van alleen uw naam, uw werk, of uw tijdverdrijf, combineer ze met je persoonlijkheid. Terwijl jsmith vrijwel elke keer zou worden afgewezen, brilliantjsmith heeft waarschijnlijk een goed schot bij het ​​zijn uniek.
  • Opmerking: Gebruik niet uw e-mail naam als gebruikersnaam. De helft van wat een log in unieke is de naam-de gebruiker andere helft is een wachtwoord. Hoewel het nog steeds zou enige moeite om uw accounts te hacken te nemen, de waarheid is dat de meeste mensen hebben een zeer eenvoudig te raden wachtwoorden. Het geven van een identiteit dief helft van de vergelijking is gewoon geen goed idee.
 5. 5
  Gebruik uw favoriete tv-show. Wees verstandig hier: "O" misschien te kort, waar "reallyboredhousewivesofschenectadycountyohio" is niet alleen te lang, wie wil typen dat elke keer dat ze inloggen?
 6. 6
  Probeer Leetspeak. Dit zal, op zijn minst, merk je als hip en cool als je praat met de tech support afdeling van een website. Ze zullen vragen om uw gebruikersnaam, en je kunt lachen als je "w91b50n," wat natuurlijk een verwijzing naar William Gibson, die de term type "cyberspace."
 7. 7
  Maak de naam van uw huisdier uw gebruikersnaam. Het kan nodig zijn aan te passen dat een beetje, want er zijn waarschijnlijk veel "Cleos," "patches" en "maatjes" die er zijn.
  • Hetzelfde geldt voor sportteams, hoewel die kan een goede start te maken om een ​​unieke gebruikersnaam. Probeer het toevoegen van het nummer van uw favoriete speler het anders te maken: tblazers12 of goblazers # 12 zijn manieren om het lokaal te houden.
 8. 8
  Speel met je naam. Probeer misschien rijmpjes, zoals dennisthemenace of alliteratie, zoals meticulousmathilda.
 9. 9
  Gebruik unieke personages. U kunt gebruik maken van het toetsenbord symbolen zoals $ #% * ^, unicode tekens zoals ♠, ♣, ♥, ♦, ♪, en ♫, of andere speciale tekens, maar wees ervan bewust dat als je probeert om dingen eenvoudig te houden, niet elke website laat dat soort personages. Je zult moeten onthouden welke site gebruikt die gebruikersnaam.

Methode 2: gebruik software

 1. 1
  Gebruik een naam generator. Naam generatoren kan erg handig zijn wanneer je verbeelding faalt u, heb betere dingen te maken over, of worden geamuseerd door willekeurige combinaties van woorden. Heeft een naam generator niet gebruiken op het werk: zij kunnen veel te veel plezier om te verkennen! Als je baas zegt: "Wat gebeurt daar, Simpson? ' en je antwoordt "donut mayonaise!", kan je uiteindelijk leven op donuts en mayonaise voor een paar maanden, terwijl je op zoek naar nieuw werk.
 2. 2
  Gebruik geen dode giveaways. Idealiter uw gebruikersnaam is voor u en alleen het invoerveld van uw website. Echter idealen zelden voldaan. Gebruikersnamen worden meestal verstuurd in de open lucht, in databases verzameld, en gezien door veel mensen in de organisatie je aan te melden bij. Wees bewust van dat, en vermijd het gebruik van namen die een probleem of een risico zou kunnen zijn.
  • Uw volledige of achternaam (dit kan ongelooflijk gevaarlijk zijn)
  • Obscene woorden-iemand zou beledigd te worden, en net als beledigen uw serveerster, wil je echt naar de persoon die uw account handvatten overstuur?
  • Uw adres (ook gevaarlijk)
  • Heb een te lange gebruikersnaam niet maken
 3. 3
  Zorg ervoor dat het reflecteert u! Als het klinkt cool, prima. Als het klinkt cool en weerspiegelt wie je bent, Awesome!
 4. 4
  Doe een snelle controle. U kunt het internet gebruiken om een ​​gevoel van hoe uniek uw gebruikersnaam is te krijgen. Bezoek een site als en voer uw gebruikersnaam. U zult snel in staat zijn om niet alleen vertellen wat populaire sites hebben al ingelogd dat gebruikersnaam (of door u, of iemand anders), kan het ook controleren om te zien of die naam is ook een domeinnaam.

Tips

 • De meest creatieve namen zijn degenen zonder cijfers. Bijvoorbeeld, SkaterLater is een beetje meer creativiteit dan skaterboi555
 • Je zou kunnen maken het uw handtekening gebruikersnaam.