Wkunl

Hoe je twitter gebruiken

Verschillende social media sites hebben verschillende toepassingen, sterktes en voordelen. Twitter kan een 'real time social networking' site, een plaats voor het delen van informatie als het gebeurt, en voor het verbinden met anderen in real time worden genoemd, vaak resulterend in blijvende vriendschappen en contacten.

Leren hoe je deze leuke, gratis en handig hulpmiddel te gebruiken kan een beetje intimiderend voor de beginner zijn, maar laat je niet afschrikken - met een beetje inspanning en een hoop intuïtieve "gevoel je weg door", zult u binnenkort staat om Twitter te gebruiken goed - en je zou zelfs 'digitaal' te worden beroemd!

Stappen

Hoe je twitter gebruiken. Leer de twitter lingo en gebruik het juiste.
Hoe je twitter gebruiken. Leer de twitter lingo en gebruik het juiste.
 1. 1
  en zich aanmelden voor een gratis account. Doen dat door het invoeren van uw naam, e-mailadres en gewenste wachtwoord in de voorziene ruimte.

Tweet en gather volgers

 1. 1
  Leer de twitter lingo en gebruik het juiste.
  • Tweet - een actualisering van 140 tekens of minder, die kunnen omvatten @ Mentions aan andere gebruikers, hashtags, externe links, of gewoon gewone tekst.
  • of "RT" - het nemen van een tweet van een gebruiker en het plaatsen van het zelf, automatisch bronvermelding, zodat al je followers kan de tweet zien. De originele retweeten stijl zou een tweet te nemen en opnieuw te posten via uw eigen account in het volgende formaat: "RT @ (gebruikersnaam van de persoon die oorspronkelijk getweet de tweet je retweeten): (inhoud van de tweet) '. Het huidige systeem rekent af met dit formaat, en in plaats daarvan direct opnieuw berichten de tweet, creditering van de herkomst eronder. Bijvoorbeeld, 'geretweet van @ username'.
  • - Het gebruik van Twitter voor een ontmoeting met andere Twitter mensen.
  • Trending Topics (TT) - "Trending Topics" somt een reeks van onderwerpen die veel gebruikers over Twitter hebben het over tegelijk. Toen Twitter eerst begonnen, "Trending Topics" waren die, welke tijdens de overspanning van de hele vorige week het meest populair waren. Maar nieuwe, meer geavanceerde algoritmen hebben nu het gemakkelijker gemaakt om recente trends detecteren, en noemen de allernieuwste meest spraakmakende onderwerpen. Deze dagen, de "Trending Topics" lijst bevat zaken die duizenden mensen over de hele van Twitter bespreken op een bepaald moment. Wanneer u op een Trending Topic in de lijst klikt, zal het te brengen van een reeks tweets, vermelding van elke zaak van belang, en voor elke Trending Topic zal er maximaal gemarkeerd drie 'Top Tweets' - Dat zijn de tweets in elk onderwerp dat zijn meer dan 150 keer geretweet. U kunt een lijst van trends bekijken in uw regio in de rechterkolom van de homepage.
  • Lijsten - Gebruikers kunnen de mensen die ze volgen in lijsten van bedrijven of personen die verbonden zijn in een of andere manier te organiseren. Zo kan een gebruiker alle van de NPO's en een lijst van goede doelen zij volgen in een enkele lijst, voor gemakkelijke verwijzing.
  • Promoted Tweets - Een enkele trending topic waarin een bedrijf of organisatie kan besteden aan 'trend', zoals de aandacht en het verkeer van Twitter gebruikers wereldwijd te krijgen.
 2. 2
  Tweet. Als je wilt dat je followers weten wat je doet, typt u deze in het 'Wat gebeurt er' tekstvak en klik vervolgens op de 'Tweet' knop. Merk op dat tweets zijn beperkt tot 140 tekens of minder, anders zal de "Tweet" knop gaan in een minpuntje.
  • Terwijl u typt, wordt een countdown aangeboden te helpen bijhouden van het aantal tekens van je tweets. De toegestane tekens zijn in grijs, dan is de laatste 10 gaan rood, en daarna een rood minteken wordt weergegeven wanneer u voorbij de (0) indicator nul.
 3. 3
  Gebruik hashtags. Voorafgaat aan een woord met een '#' zal een hashtag te creëren. Een hashtag maakt een bepaald woord gemakkelijk doorzoekbaar. Voor meer informatie over hashtags zie het artikel over Google Hoe hashtags gebruiken met twitter.
  • Sommige Trending topics zal omvatten hashtags, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker om te boren in een Twitter-breed gesprek over een zaak van belang.
  • Een goed voorbeeld van het gebruik van hashtags kan worden gezien met de Major League Baseball, welk team-naam hashtags (# Mets, bijvoorbeeld) gebruikt om samen te trekken lijsten van in-game tweets, die zij geven op hun website.
 4. 4
  Verzamel volgers. Uw Twitter kan zo intiem of zo groot als u kiest. Als uw doel is om veel volgers te verzamelen, hoewel, moet u uw berichten interessant en relevant te houden. Je moet niet onderschatten de kracht van het volgen van anderen, hetzij-vaak keer als je iemand ze je volgen terug te volgen. Tot slot, geef uw favoriete volgers shout outs af. Dit kan zijn door middel van directe tweets, blogs, of een eenvoudige # FF (# FollowFriday) mechanisme. Dit is waar je tweet een kort overzicht van uw belangrijkste volgelingen die je denkt dat goed is voor anderen om te volgen en onder de hashtag # FF zou zijn, worden zij over het algemeen verzonden aan het eind van de week vandaar de naam. Dit zal vaak worden beantwoord, wat betekent dat uw naam wordt verspreid. Echter, # FollowFridays uit de mode en veel commentatoren vragen hun waarde als gevolg van hun spam-achtige karakter. Een eenvoudige RT (re-tweet) kan een zeer effectieve manier van het aantrekken volgelingen zijn. Re-tweets zijn een real-time bevestiging van iemand anders en verliesrekening en wordt vaak beloond met een vervolg.
 5. 5
  Controleer de antwoorden van uw volgelingen die gericht zijn op je. Klik op '@ Mentions' om te zien of er reacties op een van uw 'tweets'. Wanneer, met behulp van '@' gevolgd door een gebruikersnaam (zonder spaties) in je tweet zal een melding te sturen naar de gebruiker die u kiest. Bijvoorbeeld, '@ gebruikersnaam' zal een melding sturen naar 'username', en de hele tweet zal verschijnen in zijn rubriek '@ mentions'.
 6. 6
  Bepaal uw eigen stijl en tijden voor tweeten. Twitter, net als vele social media-applicaties, kan worden verslavend en tijd-zuigen. Maak een beslissing vroeg over hoeveel tijd je zal besteden aan het en hoe groot uw 'stam' van volgelingen zullen zijn. Vermijd zorgen te maken over het krijgen van afvalbergen van volgelingen, dat is concurrerend in plaats van betrekking en het zal eindigen dragen je uit. In plaats daarvan richten op kwaliteit verbindingen en het delen van informatie en niet al te boos als iemand je unfollows, het gebeurt en je kan het niet veranderen. Als je voelt dat Twitter is overweldigend op elk gewenst moment, gewoon een pauze te nemen van het en later terug te komen, verfrist.
  • Antropologische en sociologische studies hebben keer op keer beweerd dat kunnen we alleen maar omgaan met het zijn een deel van een stam van 150 tot 200 personen. Iets meer dan dat en krijgen we verward en verliest de intimiteit van de verbinding. Houd dat in gedachten bij het streven naar te veel volgers!
  • Lees Hoe een twitter verslaving te voorkomen en hoe je een twitter verslaving te verslaan indien relevant!

Zoeken en organiseren mensen je volgen

 1. 1
  Erachter te komen wie te volgen. U zult waarschijnlijk merken dat je weet dat heel wat mensen op Twitter. Via het tabblad menu op de pagina klikt u op 'Wie te volgen', en er zijn verschillende manieren om mensen te vinden op Twitter, als volgt:
  • Gebruik de link 'Vind Vrienden' om mensen te vinden die je kent via je verschillende Gmail, AOL, Hotmail en Yahoo accounts.
  • Gebruik de link 'Bekijk suggesties' voor een breed scala van mogelijkheden die kunnen, of misschien niet, verbinden met je interesses. (Twitter is ook bezig met het aanpassen van lijsten met voorgestelde volgelingen, dus houd een oogje in het zeil voor de functie.)
  • Gebruik het tabblad 'Bladeren Interesses' om mensen te vinden met rente.
 2. 2
  Op zoek naar mensen uit organisaties die u in of voor degenen die delen een gemeenschappelijk belang. Er zijn veel zaken, bedrijven, beroemdheden en non-profit organisaties op Twitter, variërend van Stephen Fry (@ stephenfry) naar Greenpeace (@ greenpeace).
 3. 3
  Lijsten maken. Als je na veel mensen, kan het moeilijk krijgen om te ziften door alle tweets. Ter referentie, kunt u de mensen die u volgt in een lijst te organiseren. Om iemand toe te voegen aan een lijst, ga dan naar hun profiel. Klik vervolgens op het pictogram persoon in de werkbalk en selecteer "Add to List." Een menu met uw lijsten zal pop-up, je kunt ervoor kiezen om een ​​nieuwe lijst te maken of voeg de persoon aan een bestaande.

Het instellen van uw profiel

 1. 1
  Upload een profielfoto. Dit beeld wordt weergegeven met uw naam over het terrein. Het moet een JPG-, GIF-of PNG-bestand zijn en moet kleiner zijn dan 700 KB zijn. Om dit te doen, klik op "Instellingen" in het drop down menu hieronder je gebruikersnaam. Klik vervolgens op "Kies Bestand" om een ​​bestand van uw computer te selecteren.
 2. 2
  Voeg uw naam, locatie en website. Onder je profiel foto, hebt u de keuze om uw volledige naam in te voeren. Het toevoegen van een volledige naam kunt u een professionele aspect ongeacht uw gebruikersnaam te houden. U kunt ook een locatie in te voeren om mensen te laten weten waar je tweeten van en link naar uw homepage of blog als u wenst.
 3. 3
  Werk aan je pittige ' bio '. Maken het opvallend en interessant. Doe het precies goed en het zal u helpen opbouwen volgelingen, mensen denken van volgend u lees de biografieën te zien of ze reden om u te volgen. Houd in gedachten dat een biografie van maximaal 160 tekens kan lang, dus je zult het moeten kort en to the point. Maak je geen zorgen over het typen van je echte naam of URL van de website hier-die kunnen zowel afzonderlijk worden ingevoerd (zoals in de vorige stap).
 4. 4
  Beslissen of u wilt uw tweets worden geplaatst op facebook. Dit kan u meer bekijk per tweet. Als u dit wilt, klik op de "Berichten mijn tweets op Facebook"-knop onderaan de profielpagina.
 5. 5
  Bewerk uw taal en tijdzone. Onder het tabblad "Account" van de instellingen, heb je de mogelijkheid de taal wijzigen en de tijdzone die je Twitter-inch is Doe dit door de gewenste taal en tijdzone uit het drop down menu's te selecteren. U kunt ook uw gebruikersnaam en e-mailadres te veranderen hier als je ooit nodig hebt om.
 6. 6
  Kijk het onderstaande vak tijdzone om een locatie toe te voegen aan elk van uw tweets. Dit is anders dan de locatie op uw profiel-het is specifiek voor elke tweet en kan zo algemeen als een stad of zo specifiek uw exacte locatie. Zelfs wanneer deze functie is ingeschakeld, hebt u de mogelijkheid om deze aan of uit met elke individuele tweet.
 7. 7
  Lees de tweet media en privacy-instellingen. Deze staan ​​vermeld onder het tabblad Account van uw instellingen. De toepasselijke velden aanvinken en klap slaan.
 8. 8
  Wijzig uw wachtwoord regelmatig. Bescherm je account door het periodiek wijzigen van uw wachtwoord. Om dit te doen, klikt u op het tabblad "Password" onder Instellingen. Voer uw oude wachtwoord, dan is uw nieuwe tweemaal. Hit "Change" als u klaar bent.
 9. 9
  Beslis wanneer u e-mails wilt ontvangen van twitter. Onder het tabblad 'Meldingen', is er een lijst met acties. Vink de vakjes naast de acties waarvoor u wilt een e-mail te ontvangen.
 10. 10
  Pas je profiel. Elk profiel begint met de standaard achtergrond en kleurenschema. Echter, Je kunt het als je wilt. Klik op het tabblad "Ontwerp" van de instellingen. U kunt kiezen uit een van de achtergrondafbeeldingen verstrekt, of upload uw eigen door te klikken op de knop die zegt "Change achtergrondbeeld." Klik vervolgens op "Kies Bestand" om een ​​te uploaden vanaf uw computer. U kunt ook spelen met het kleurenschema door te klikken op "Change Ontwerp kleuren."

Andere kenmerken

 1. 1
  Stuur dms. DMs zijn directe berichten. Ze gaan rechtstreeks naar de bedoelde persoon die je bent messaging. De DM-functie maakt gebruik van een inbox en outbox systeem, maar je bent nog steeds beperkt tot het gebruik van 140 tekens, je bent ook beperkt tot het verzenden van mailings uit om alleen die gebruikers die je volgt. DMs kan niet gezien worden door iemand anders dan jezelf en de gekozen, en zijn dus meer persoonlijk. Om een ​​DM te sturen, gaat u naar de pagina van de volger u verzendt een om, en klik op het vakje "Boodschap".
  • Wees ervan bewust dat sommige mensen echt een hekel DMs op Twitter omdat ze reden dat Twitter is een open gesprek en een snelle een, niet een vermomming voor het verzenden van elkaar priveberichten. Ook zijn DMs niet op prijs gesteld als ze te betrekken marketing of reclame.
 2. 2
  Gebruik toepassingen van derden voor het gemak van de mobiliteit en de rekening te delen. Toepassingen van derden, zoals en Twhirl (desktop), Twitter for iPhone (iPhone / iPod Touch / iPad), of twidroid (Android) kan u helpen om uw Twitter-account (s) beter te beheren. Als u veel volgelingen en als je volgen veel mensen, op welk punt het moeilijk om bij te blijven met alles op de officiële website van Twitter's kan zijn, wilt u misschien iets een beetje meer geavanceerde, zoals of probeer blossome.

Tips

 • Proberen om slechts een tweet gebruiken om je punt over te brengen. Indien zij aldaar aan een andere tweet moet worden ingekort.
 • Als privacy is een punt van zorg, Twitter biedt een mogelijkheid je tweets alleen zichtbaar voor volgers wie u eerder hebben goedgekeurd (dit kan in Instellingen worden veranderd> Account> Privacy leuk) te maken.
 • URL verkorters zijn sites die u zult leren liefhebben als tweeter: het verkort je lange URL's in dingen die gemakkelijk past in de limiet 140 tekens.
 • Als u op zoek bent naar grote aanhanger totalen, vinden een niche voor uw Twitter-account. Tweet over politiek, of hockey, of mode, wat je interesseert.
 • U kunt Twitter downloaden op smartphones.
 • Kijk op websites die u regelmatig voor Twitter accounts, dit kan u helpen uw twitterverse bevolken met mensen wier meningen en inzichten u het meest interesseren.

Waarschuwingen

 • Zoals bij elk sociaal netwerk, op zijn hoede voor de informatie die je deelt met anderen.
 • Bijzonder overmatig tweeten (100 + tweets in een uur of 1000 + tweets in een dag) kunt u tijdelijk naar "Twitter gevangenis" te sturen voor een paar uur. Terwijl in de spreekwoordelijke "gevangenis", kunt u toegang tot uw profiel, maar kan niet tweet

Dingen die je nodig hebt

 • Twitter-account, toegang tot internet
 • Toepassingen van derden (optioneel maar nuttig)
 • Interessante tweets