Wkunl

Hoe te zijn als barbie

Tijdens haar 50-plus-jaar lopen, heeft Barbie gemodelleerd talloze modes, is alles van een astronaut naar een Nascar-driver, en had meer dan 40 verschillende etniciteiten. Tijdens haar vele verschijningsvormen, heeft ze gelijk geïnspireerd kleine meisjes en volwassen vrouwen. Te zijn zoals Barbie, probeer dan de volgende tips.

Stappen

Hoe te zijn als barbie. Make-up dragen correct.
Hoe te zijn als barbie. Make-up dragen correct.
 1. 1
  Wees een rolmodel. Hoewel Barbie is een volwassene, heeft ze kinderen inspireren voor decennia. Je zou nooit zien haar dronken, met een sigaret opknoping uit haar mond, of zelfs vloeken. Beperk uw ondeugden door of indien nodig. Wees aardig, stelt u een beetje tijd opzij om voor een goed doel, en hebben altijd een vrolijke houding en een.
 2. 2
  Make-up dragen correct. Barbie draagt ​​meestal oogschaduw, mascara en blush, dus je zou zelfs in staat zijn om weg te komen met een meer natuurlijke look.
  • Stel je gezicht met een transparante poeder.
  • Draag mascara, dat is de sleutel tot de Barbie blik; toepassing valse wimpers als je wilt. Draag vrouwelijke oogschaduw kleuren zoals roze, lichtblauw, paars, etc. Eyeliner is puur optioneel, hoewel je je ogen kunt fleuren door het toepassen van witte eyeliner in uw waterleiding. Vergeet niet om nooit vast komen te zitten in de zwarte eyeliner sleur. Experimenteren met kleuren, marineblauw, bijvoorbeeld, ziet er geweldig uit met elke huidskleur.
  • Barbie heeft een kleine neus, dus breng een neutrale bruine kleur en licht voert u de borstel langs de zijkanten van je neus. Zich te ontdoen van de harde randen met een ventilator borstel.
  • Voor je lippen, breng dan een goed hydraterende lippenbalsem, ga dan naar een roze lippenstift of lipgloss toe te passen. Zodra je dit hebt gedaan, krijg je concealer en, met behulp van een borstel, make perfect gevormde lippen: schetsen je lippen in concealer (hoe harder de rand, hoe beter), accentueren de cupido boog, en meng de concealer inch
  • Barbie had ook een merk op Mac; deze producten als ze zijn specifiek in Barbie tinten en kleuren en worden geleverd in leuke verpakking.
  • Zelfs uit je huid met een mooie foundation. Vlekkeloze huid is een must.
  • Echte Barbie meisjes vergeet nooit blozen. Zorg ervoor dat het een natuurlijke kleur (roze, rood, Marrons), Bronzen, bruin en goud kijk altijd goed op bruin huidtinten en maakt eerlijker huid er bruin. Zachte zwoele volle lippen trekken de look helemaal.
 3. 3
  Praktijk een goede hygiëne. Poets je tanden en tong twee keer per dag, ook, neem een ​​bad / douche een keer per dag, elke dag. Altijd was je gezicht.
 4. 4
  Neem extra verzorging van je haar. Het moet altijd schoon en netjes blijven. Veel body en zijn een must, maar vermijd te laten geworden vettig. Als je krullen,, met kaarsrechte blonde haar is niet een vereiste, als Barbie elke mogelijke soort kapsel (waaronder een kaal hoofd te helpen destigmatiseren chemotherapie patiënten) heeft gehad.
 5. 5
  Houd je huid zacht en zijdeachtig met. Barbie kan zijn plastic, maar vergeet niet dat dat is wat maakt haar perfect: ze heeft zelfs, ongeschonden huid. Vergeet niet om dagelijks toe te passen - waarschijnlijk meerdere keren per dag, tenzij je ook plastic.
 6. 6
  Doe je nagels. Gebruik maken van valse nagels, gels of acryl of, als uw nagels lang genoeg zijn, krijgen een French manicure. Voor een klassieke Barbie look, verf je nagels roze. Een baby roze is een geweldige uitstraling.
 7. 7
  Hebben charisma. Barbie is niet dat, ze is vriendelijk, vriendelijk en zorgzaam. Persoonlijkheid is de sleutel tot succes als je wilt zijn zoals Barbie. Maak gesprek, glimlachen, compliment anderen, en vertrouwen hebben in jezelf. Vertrouwen kan worden weergegeven door de manier waarop je praat, lopen of lijken, dus zorg ervoor dat je benaderbaar kijken en hebben grote houding ook.
 8. 8
  Uit te werken. Barbie is een tennisser, Olympische ster, Baywatch babe, en een ijs skater. Ze is fysiek fit en kunt u ook zijn. Hoewel Barbie staat bekend als super mager, dit is niet haar meest belangrijke eigenschap: het vertrouwen is de sleutel - en een Barbie die zorg draagt ​​voor haar lichaam zal zekerder gevoel over.
 9. 9
  Ambitieus zijn. Er is niets Barbie heeft niet geprobeerd haar hand op;. Ze zelfs liep voor het presidentschap in 2004 Vraag je baas voor een verhoging, proberen te krijgen in een Ivy League scholen, start je eigen bedrijf, en volg je dromen.
 10. 10
  Krijg wat gevoel voor mode. Barbie is een mode-icoon voor meer dan vijf decennia en er is bijna niets wat ze niet op op een gegeven moment geprobeerd. Kinderen groeien niet alleen mixen en matchen haar outfits, maar ook naaien haar eigen ontwerpen. Wees en experimenteren met allerlei kleding, vooral als ze niet wat je gewoonlijk zou dragen. Kijk in zowel hoge-en lage-modebladen voor inspiratie. Vergeet niet accessoires zoals oorbellen, armbanden, kettingen en riemen.
 11. 11
  Wees uitgaande en. Barbie heeft geen angst om te gaan en met mensen te praten., Krijgen meer vrienden, en geloof in jezelf.
 12. 12
  Houd jezelf bezig. Zorg ervoor dat u altijd iets te maken hebben met het maken van plannen met vrienden, wanneer mensen je vragen als je iets interessants in het weekend deed, moet u altijd een spannend antwoord. Ook bezig zijn met de werkelijke activiteiten maakt je minder verplicht aan de leegte van een leven gedreven door mode of andere "poverties aan ambitie" verguisd door de hedendaagse politieke macht-makelaars.
 13. 13
  Vergeet niet uw waarden. Het belangrijkste is om jezelf te zijn, en gelukkig, en niet proberen om iets of iemand die je niet bent.

Tips

 • Vergeet niet, Barbie's handtekening kleur is roze, maar dat betekent niet dat je moet helemaal kleden in roze. U kunt dragen lichtblauw, lichtgroen.... enz. Elke pastel is een goede keuze.
 • Je hoeft niet naar de buik tops, super korte shorts, en hakken dragen.. niet uit je comfort zone, tenzij je wilt ook.
 • Wees niet nep of handelen dom.
 • Als je vastzit voor ideeën, Legally Blonde's 'Elle Woods' is groot bij de gehele 'Barbie' Ding
 • Uw kleding hoeft niet duur om een ​​Barbie meisje geworden te zijn, maar ze moeten er geweldig uit, dit betekent netjes,, schoon, goed uitgerust en goed gecoördineerd.

Waarschuwingen

 • Wees jezelf. Als dit niet is wat je wilt doen, of zijn, dan negeren en vergeten dit artikel.
 • Als je mensen die je probeert te zijn zoals Barbie vertellen, zullen ze denken dat je een weirdo.
 • Barbie is aan het afnemen. Haar omzet kelderen en modellen worden gevraagd om meer rondingen te krijgen.
 • Denk niet dat je nodig hebt om precies hetzelfde uitzien als haar, zoals gewicht. U hoeft niet te worden zo mager als haar. Het is niet mogelijk om zo mager als haar en hebben zo'n enorme kist.
 • Probeer niet te zijn zoals Barbie alle tijd! Ze is gewoon een pop. Wanneer uw schoonheid vervaagt, zorg ervoor dat je kracht, karakter, persoonlijkheid en integriteit terug te vallen op.