Wkunl

Hoe maak je een songtekst onthouden

Memoriseren van de tekst van een lied is geen gemakkelijke taak voor de meeste mensen. Maar met een beetje tijd en moeite, komt u bij elk woord van het lied kennen. Of je zult in staat zijn om het een ander verhaal. Teksten onthouden lied kan heel moeilijk zijn, maar alles wat je nodig hebt is oefenen, oefenen, oefenen en al snel zul je elk woord kennen die een song achteruit en weer.

Stappen

Hoe maak je een songtekst onthouden. Vind het liedje en de teksten.
Hoe maak je een songtekst onthouden. Vind het liedje en de teksten.
 1. 1
  Vind het liedje en de teksten. Door het hebben van het nummer op een CD, iPod, of op uw computer, zult u snel in staat zijn om af te halen op het ritme, die u zullen helpen een hoop als je de actuele teksten onthouden. Echter, een blad met de tekst van het nummer is ook belangrijk, op deze manier weet u precies wat de woorden zijn, zoals teksten moeilijk kan zijn om soms te horen. Vergeet niet dat de praktijk niet perfect te maken. Het is perfect praktijk die baart kunst. Als je het opnieuw en opnieuw oefenen met de verkeerde woorden, het is moeilijk om jezelf te breken met die gewoonte die je hebt gevormd.
 2. 2
  Vanaf het begin, onthouden de eerste lijn. Bedek het en zeg het hardop. Wanneer je klaar bent, controleer dan of je hebt het goed. Als je gedaan hebt, voeg de volgende regel. Zo niet, probeer het opnieuw. Na verloop van tijd, zult u in staat om te blijven toevoegen lijnen totdat je de hele song kennen.
 3. 3
  Speel het lied met de muziek terwijl u meezingt. Zien als je de woorden correct opgeslagen. Probeer het opnemen en luisteren - horloge voor pauzes of pauzeert waar je nodig zou kunnen hebben om meer tijd door te brengen.
 4. 4
  Noteer de teksten op een notebook. Doe dit na het beluisteren van het een paar keer, en je moet in staat zijn om het beter te onthouden
 5. 5
  Als alternatief, gewoon herhaaldelijk luisteren naar het lied. Ga over de teksten in je hoofd als je luistert.
 6. 6
  Tot slot, probeer het zonder de muziek. Als u dit kunt doen door nu, gefeliciteerd! Zo niet dan gewoon blijven proberen. Je komt er wel op het eind!
 7. 7
  Doe een onderzoek naar de teksten online. Zorg ervoor dat wanneer je de teksten krijgt van zijn hetzelfde. Soms worden verschillende websites geven u verschillende informatie. Probeer ze opzoeken op de website van kunstenaars of het spel of shows website. Zij zullen er juist zijn. Na het beluisteren van het lied een keer, kan je altijd de teksten op een lyrics-site en print ze uit.
 8. 8
  Ga naar youtube en kijk of het nummer is er in karaoke stijl.
 9. 9
  Luister naar het lied terwijl u slaapt. Ook al bent u niet bewust, zal je hersenen nemen in de informatie. Voor het slapen gaan, lees dan de tekst een paar keer voordat het lezen van een boek of het kijken naar tv.
 10. 10
  Wanneer heb je vrije tijd, kijken uit over de teksten.
 11. 11
  Proberen om emoties in het nummer. Het is misschien voelt u zich verbijsterd en verloren, maar dan iemand die je vindt. Als je een soort van emotionele link naar het nummer te vinden, dat lied definieert u, en de teksten worden belangrijk voor u.
 12. 12
  Oefen de teksten in het bijzijn van andere mensen, verschillende mensen elke keer als je kunt. Op die manier zul je wennen aan ze te zingen voor een publiek. Als je alleen bent is het gemakkelijker om de woorden onthouden, als je in het bijzijn van mensen het moeilijker kan zijn om teksten te wijten aan nervositeit of verlegenheid herinneren.
 13. 13
  Als u zeker bent van jezelf, hebben een soort van generale repetitie of een kleine voorstelling. Dit helpt als je gaat om te presteren voor een show, concert, enz.
 14. 14
  Nadat je het refrein beneden, gaan richten op het lied intro-couplet. Wanneer het nummer verschijnt op de radio, en je vrienden precies goed springen in, voelen zich niet onder druk gezet. Als je de intro-couplet naar beneden, dan is als het gaat over je zult in staat zijn om de eerste lijnen met iedereen zingen. Plus als je dat kunt doen, ze automatisch aannemen dat je weet dat de hele song (dus ze stoppen dus kritisch luisteren).
  • Opmerking: Dit proces duurt slechts ongeveer 2 tot 3 dagen, maar afhankelijk van het geheugen van de persoon die probeert om de tekst en de lengte van de song leren.
  • Het is het beste als je eigenlijk als dit nummer je wilt onthouden. Raak vertrouwd met het ritme en de teksten door neuriën om het als je het hoort, print de teksten, dan overstappen naar meezingen. Voila! Door een week, hooguit, moet je een doorgewinterde expert te zijn.
 15. 15
  En vergeet niet, veel plezier. Als u uw woorden vergeet op de dag, maak je geen zorgen alleen maar 'Hum' hen en het zal allemaal wel goed!
 16. 16
  Als je probeert om het te onthouden en dan reciteren, hetzelfde doen, voordat je het weet, word je zingen / reciteren van het liedje of de zin perfect zonder stops.
 17. 17
  Praktijk!

Tips

 • Het opschrijven van de tekst van het liedje dat u over en weer hebben gekozen kan zeer nuttig zijn.
 • Als u de muziek naar het liedje kennen is het meestal makkelijker om de teksten te leren.
 • Probeer mee te zingen met het nummer tijdens het afspelen op de achtergrond met uw geschreven teksten. Het zal helpen ingrain het in je hoofd.
 • Het helpt veel om te luisteren naar mogelijke het lied wanneer. Koop de cd die het heeft, of vinden het online.
 • Als er een videoclip aan het lied, kijk uit. Het zien van de zanger mond de woorden aan het lied kan enorm helpen.
 • Online teksten sites zijn er voor een reden. Als je denkt dat het zal persoonlijk versnellen het memoriseren proces voor u, lees de teksten als je naar het liedje luisteren. Veel mensen krijgen songs neer gemakkelijker als ze dit doen.
 • Snelle nummers met een constante teksten, zoals rap of hip-hop, kan moeilijker om aan de slag te zijn.
 • Het helpt als je echt begrijpt wat het liedje over gaat. De meeste nummers zijn afgeleid van gedichten of verhalen.
 • Schrijf het neer op een vel papier en gewoon oefenen vanaf daar.
 • Oefening baart kunst. Probeer het en daag jezelf om het nummer perfect te zingen en hebben dat nootachtige vriend we het eerder over hadden roepen je uit.
 • Nadat je denkt te weten de teksten ze opzoeken want soms teksten kunnen worden verkeerd verstaan.
 • Een song kan niet worden opgeslagen in een enkele zitting, en moet je dat feit te accepteren en omarmen. Zolang je gemotiveerd en positief te blijven, zullen de teksten tot u komen gemakkelijker.
 • Wees niet beschaamd om een ​​goede vriend die het lied houdt om hulp te vragen. Zij kunnen u corrigeren als je de teksten verkeerd interpreteren. Ook draai je vriend in de schoolband als je het verschil tussen een couplet en een brug niet kan vertellen.
 • Vergeet niet, is het misschien niet het feit dat je niet weet wat het liedje is, kan het zijn dat het lied is te snel en hard te zingen in de eerste plaats!
 • Probeer het schrijven van de teksten zelf op het gehoor voordat je ze online of in een lyrische boekje opzoeken. Dit zal ze blijven in je hoofd een beetje beter.
 • Proberen te krijgen tot het punt waar je kunt zeggen / zingen de teksten zonder na te denken! Dan heb je minder kans om ze te vergeten omdat ze geëtst in je hersenen!
 • Probeer verbinding te maken met het lied, herinner me de teksten, dan zingen met de muziek.

Waarschuwingen

 • Er zijn veel van de teksten die zijn vrij duister.
 • Als de song heeft woorden niet geschikt voor jonge kinderen, zeker niet om het te zingen om hen heen.
 • Dit kan dagdromen of onverwachte brommen veroorzaken door de dag van de geselecteerde song.
 • Als je gaat om te zingen het lied zorg ervoor dat de noten zijn comfortabel om te zingen. Als ze niet gaan proberen het zingen van het lied hoger of lager omdat zingen ongemakkelijk aantekeningen uw stem kunnen beschadigen.
 • Niet verkondigen dat je een lied uit het hoofd de eerste keer dat je het maken door foutloos te leren kennen. Je zult in staat zijn om veel mensen, ja, maar niet iedereen gek!
 • Soms lyrics sites hebben virussen.
 • Soms is het verhaal van de muziek is vrij somber en zwart. Dit zal je leiden naar wat emotie en dit soms is een slechte zaak als het kan leiden tot zelfmoord. Positieve dan negatieve!
 • De meeste voegwoorden en voorzetsels zijn duidelijk gezongen zeer licht in plaats van in een beat. Als je speelt "Singing Bee", zorg ervoor dat je duidelijk zingen om controverse te vermijden. Je probeert de teksten correct te zingen, niet proberen te zingen in harmonie of in de tijd, zelfs als het helpt.

Dingen die je nodig hebt

 • Lied
 • Tekst van het nummer opgeschreven of teksten van het internet
 • Een open geest.
 • Een energieke zelf