Wkunl

Hoe kunt u uw gitaar te stemmen in het drop-D

Drop D is een eenvoudig alternatief tuning voor gitaar waarin slechts een snaar wordt gewijzigd van standaard EADGBE tuning. Het is populair geworden in de moderne rock en metal stijlen, omdat het laat je power-akkoorden gemakkelijker te spelen. Drop D is ook nuttig voor stijlen zoals folk en country.

Stappen

Hoe kunt u uw gitaar te stemmen in het drop-D. Stem je 6de snaar naar beneden een hele stap via een van de volgende methoden.
Hoe kunt u uw gitaar te stemmen in het drop-D. Stem je 6de snaar naar beneden een hele stap via een van de volgende methoden.
 1. 1
  Stem je 6de snaar naar beneden een hele stap via een van de volgende methoden: Als je een chromatische tuner, spelen de string en tot rust komen totdat de tuner geeft de toonhoogte als D.
 2. 2
  Merk op dat als u niet beschikt over een tuner (of wil het sneller te doen), ofwel overeenkomen met de 6de snaar spoed naar de 4e snaar toonhoogte (maar een octaaf omlaag) of verlaag de 6de snaar toonhoogte totdat het veld 7 fret overeenkomt met de 5e snaar (A).
 3. 3
  Je gitaar moet nu worden afgestemd: DADGBE

Tips

 • Als u gebruik maakt van vervorming en zijn bekend met het geluid van een power akkoord dan kan je 1 vinger gebruiken om barre strijkers 6,5, en 4 op dezelfde fret (een fret of speel hem open) en afstemmen van de lage E-snaar omlaag tot je hoort de verschillende Power Chord, voor tuning back-up vinger de snaren alsof je het spelen van een stroomkabel in standaard tuning en (als voorbeeld) fret van de derde fret op de 6de snaar en de 5e fret op beide strings 5 ​​en 4, nu tokkelen dit akkoord en afstemmen van de 6de snaar omhoog totdat je die verschillende powerakkoord geluid.
 • Het belangrijkste punt is om je lage E-snaar (de dikste snaar op het gitaar) aan de slag om een ​​D (dus afstemmen het onderaan een stap) DADGBE
 • De 6de snaar is de laagste in toonhoogte, niet de hoogste. Om af te stemmen op deze, gewoon houd de 7e fret van de 6de snaar en spelen samen de 6e en 5e strijkers, dan stemmen de 6de snaar naar beneden tot de plaatsen zijn hetzelfde, of ze klinken een willen.
 • Bij een gitaar snaar, zet u eerst de tuning hoofd totdat de string is iets onder de toonhoogte je streeft naar, dan hef het op de juiste toonhoogte. Deze aanscherping actie zal helpen om de string van buiten opnieuw afglijdt van de tune.
 • Het enige wat je hoeft te doen is nu barre de bodem (opnieuw, het laagst in toonhoogte) drie snaren, en beweeg ze waar u maar wilt power chords creëren.
 • Om een ​​back-up te stemmen als je een distortion, fuzz of overdrive pedaal (of hebben een goed oor): Plaats uw vinger achter de 2e fret op de vijfde snaar en samen slaan de 5e en 6e strijkers. Laat ze ring en opnieuw luisteren naar de trillingen als je terug tunen van de gitaar tot standaard EADGBE tuning.
 • Als u eigenaar bent van een distortion, fuzz of overdrive pedaal (of hebben een goed oor): spelen samen de 6e en 5e snaar. Terwijl de twee snaren worden rinkelen, langzaam tunen van de 6de snaar omlaag. Je zal een snelle trilling in het geluid (die wordt veroorzaakt door conflicterende faseverschuiving in de harmonischen) opmerken als de 6de snaar beweegt uit E en richting D. Als u de toonhoogte dalen langzaam, zul je de vibratie vertragen, dan stoppen als je D bereiken op de 6e snaar.
 • Uw 4 en 6 snaren moet nu dezelfde toonhoogte, een octaaf uit elkaar.

Waarschuwingen

 • Dit is niet te verwarren met Standard D tuning, dat is alles wat snaren op de gitaar gestemd in een hele stap, waardoor het afgestemd op DGCFAD
 • Sommige mensen kunnen je vertellen dat dit is vals spelen, of het is de makkelijke uitweg. Dit niet van te profiteren. Sommige dingen gewoon niet kunnen worden gespeeld zonder Drop D tuning.

Dingen die je nodig hebt

 • Gitaar met standaard EADGBE tuning
 • Gitaar tuner (optioneel)