Wkunl

Hoe te freestyle rap

Kunt u denken aan verschillende woorden die rijmen op 'steken'? Zo ja, kan u de volgende grote freestyle rapper. Al duurt het is een veel oefening en een grote woordenschat. Dus stap naar de microfoon en laat eens zien wat je hebt! Het is niet zo makkelijk, het is het beste als je opschrijven teksten, gebruik dan een goedkope microfoon op uw computer en probeer het uit, maakt een aantal beats met FL (of praktijk meer dan een van de duizenden instrumentals op je favoriete tube site).

Stappen

Hoe te freestyle rap. Je moet luisteren naar een heleboel hip hop muziek.
Hoe te freestyle rap. Je moet luisteren naar een heleboel hip hop muziek.
 1. 1
  Je moet luisteren naar een heleboel hip hop muziek. Bestudeer de geschiedenis, de cultuur en proberen om de kern en de fundamenten van rap begrijpen waarom het is gebeurd en de impact die het heeft gehad tot de huidige maatschappij, met name freestyles zodat je kunt leren van anderen voor u. Studievaardigheden andere rappers 'tot je je eigen stijl kunt vormen. Dit is ook goed om een ​​aantal stevige beats die je misschien wilt proberen rappen over, bijvoorbeeld vinden: Eminem, Aesop Rock, Jedi Mind Tricks, het Leger van de farao's, MF Grimm, Jus Allah, en natuurlijk Wu-Tang Clan
 2. 2
  Luister naar freestyles andere rapper. Ga naar Youtube, en video's van freestyle battles of downloaden van liedjes van rappers freestylen. Luister naar hoe ze het doen, en vind de cadans van uw stem voordat je probeert te rappen in de tijd naar muziek.
 3. 3
  Schrijven. Hoe meer je schrijft raps en rijmpjes, het meer raps en rijmpjes je uiteindelijk weet. Op deze manier, als je freestylen en je zegt dat het woord dat u van plan bent te rijmen met iets anders, kunt u denken aan iets sneller omdat je deze rijmpjes eerder hebt gebruikt. Bijvoorbeeld, als je gaat om het woord veracious gebruiken voor de eerste keer, is het zeer moeilijk zou zijn om te denken van een rijm voor het uit de bovenkant van je hoofd. (Kanttekening -. Niet alleen herhalen hele verzen, of zelfs hele balken of lijnen voor die kwestie, dit heet spugen van een "pre-geschreven vers", en verslaat het doel van freestylen in de eerste plaats) Eet gezond, slaap goed en mogelijke uitoefening van uw hersenen zo vaak door het doen tongbrekers in een snel tempo, analyseren teksten en vragen te stellen (maw wat de schrijver dacht en voelde toen Hij / Zij schreef dit - Kopieer niet iemands stijl van 99% van de tijd, het is taboe) en het vaststellen van uw methode en stijl van rijm & levering
 4. 4
  Heeft u een back-up lijn. Dit is net als de brandblusser zit in de rode doos die op de muur van de rap is gemount. Het is alleen te gebruiken in noodgevallen. Dit is een lijn, of een zin die je gebruikt wanneer je niet kunt denken aan iets anders gewoon zo kunt u uzelf wat tijd om terug te gaan op een raaklijn. Hoe beter je op freestylen de kleinere deze zin zal worden. Echt goede freestylers zal een lettergreep filler regel als "Yo" gebruiken, terwijl minder talentvolle freestylers zullen gebruiken regels die langer zijn als "Trouwens". Your Back-UP, of "Filler" lijn, zal iets zijn dat je gewoon beginnen met te zeggen zonder het te beseffen zijn.
 5. 5
  Begin met de downbeat. De overgrote meerderheid van de rap muziek is geschreven met een traditionele vierkwartsmaat handtekening, ook wel bekend als Common Time. Dit betekent dat elke maatregel een sterke downbeat zal hebben bij het begin: een-twee-drie tot vier-een-twee-drie tot vier. In de meeste rap songs, de rappers laat de beat om binnen te komen bij het begin en fade-out aan het einde zonder dat rappen over. Gebruik deze "lege" ruimte om uit te proberen je eigen raps. Doe dit in de privacy van uw eigen huis eerst, omdat de kans groot, zal je klinkt als precies wat je bent: een beginnende rapper met geen vaardigheden.
 6. 6
  Stoppen met denken. Gewoon spuug en gaan met je buikgevoel, en laat jezelf vallen in het. Als je denkt te veel over je volgende regel je gaat struikelen en erover struikelen. Laat je gedachten de vrije loop van de ene gedachte naar de volgende. Praktijk en schrijven zal helpen te leren hoe dit te doen.
 7. 7
  Kom met een goede, solide, verschillende, niet-gebeten clou die ervoor zorgt dat de luisteraars gek. Met behulp van vergelijkingen zijn voor beginners voor een punchline kunstenaar. Zoals wanneer Cassidy zegt "goin 'platina als sisqo haar." Het volgende niveau is metaforen of met andere woorden "talenknobbel". Een lijn die je niet hoeft uit te leggen, maar tegelijkertijd de mensen zouden moeten denken. Een ander ding dat maakt het publiek gek is een one-liner. Met andere woorden: een lijn die voor altijd zal worden herinnerd als de jouwe, en zal worden herhaald. Een goede manier om te zien of je gemaakt die van invloed zijn met uw lijnen is te kijken naar mensen myspace pagina namen. Als het iets goeds was zullen ze deze als hun naam.
 8. 8
  Zodra je voelt relatief comfortabel, nodigen ze enkele mensen om naar te kijken en kritiek uw vaardigheden. Laat ze omhoog houden verschillende items en kijk of je ze kunt integreren in je raps. Opmerking: Je moeder is ok, maar wees niet te profaan en laat niemand in de straat weet dat je moeder is je te helpen met je vaardigheden.
 9. 9
  Speel games. Het grote deel over dit is dat je niet altijd hoeft te vrienden die rap om bepaalde games te spelen hebben. Er zijn verschillende spellen die je kunt spelen. Gebruik uw creativiteit om te komen met je eigen als je wilt, maar hier is twee wedstrijden. De eerste is Kies een onderwerp / item, en wat je doet is je een vriend hebt kies gewoon een onderwerp, of een voorwerp in de ruimte, of zelfs gewoon een willekeurig woord en zeg het hardop. Dan begin je freestylen en proberen te rappen over dat onderwerp, voorwerp of het gebruik dat woord. Dit dwingt je om te blijven op je tenen want je vrienden zijn degenen die leiden richting je freestyle gaat. Een ander spel dat is heel effectief is geen spel helemaal echt. Het Cyphering heet, je vriend (en) die raps om deze ene te doen, en wat je doet in het nodig hebben, wordt krijgt minstens een vriend die raps en een van je gewoon beginnen freestylen over wat dan ook. Wanneer u "Lose the flow", of je tijd afloopt, (Maar jullie / meisjes kiezen om het te doen) je vriend neemt en doet zijn / haar totdat hij / zij "Verliest de stroom" of hun tijd verstrijkt, en dan heb je pak het back-up. De sleutel tot deze oefening is om te beginnen freestylen zodra ze stoppen. Probeert uit te voeren met hetzelfde onderwerp of rijmschema. Hier is er nog een. Probeer rappen non-stop voor een paar uur. Begin met een enkel onderwerp in uw omgeving en tak uit om ofwel overleveren in vers of beschrijven voorwerpen of personen. Mensen om je heen kunnen ergeren, maar het is echt leuk!
 10. 10
  Hook it up. Get some up-and-coming producenten (ze zijn overal) om u te voorzien van een aantal killer beats om mee te werken. Deze indruk zal maken mensen meer dan het gebruik van beats uit andere liedjes die veel mensen al voorbij hebben getikt. Maar als je wilt om te concurreren als een freestyle MC in gevechten zul je niet krijgen om je beats te kiezen, dan moet je rap over wat instrumentale de DJ speelt, dus wennen aan rap over alle soorten van verschillende beats en proberen te ontwikkelen een stijl die is net zo veelzijdig als je kunt.
 11. 11
  Krijgen wat blootstelling. Als u verbindingen met een radioshow, kijk of je kunt krijgen op uw vaardigheden te tonen. Anders komt opdagen op een aantal rap battle gebeurtenissen en probeer je hand. Hopelijk zal je niet krijgen uitgejouwd van het podium.
 12. 12
  Oefen in je hoofd terwijl het doen van uw dagelijkse dingen, wandelen door de straten, in de bus of trein, rijden op een fiets... het is nog beter als je dragen wat instrumentale beats op je discman of mp3-speler om u te inspireren.
 13. 13
  Blijven stromen. Zelfs als je een fout maakt gewoon doorgaan. Als je stottert dan een woord of twee, spugen iets als, "Heb ik stotteren? Mijn stroom moet zacht als boter te zijn". Je zal beter worden, zolang je blijft proberen, kan rappen iedereen het duurt slechts praktijk. Als je denkt dat je dom klinken, theres geen zin stil te staan ​​wanneer alles wat je hoeft te doen is gewoon terug te komen met een slimme rijm. Vergeet niet, rap is als komedie, alles wat je hoeft te doen is uw publiek lachen terwijl rijmend op hetzelfde tijdstip en in verband uw woorden om dingen die gebeurd zijn in het verleden als 'inside jokes' bijvoorbeeld.

Tips

 • Begin het beheersen van de kleinere, eenvoudigere rijmpjes. Vergeet niet, het hebben van een goede doorstroming, maar middelmatige rijmt is beter dan het hebben van een verschrikkelijke flow en goede rhymes! Dit betekent dat je moet beginnen met rijmende woorden als dat algemeen klinkt als "het", "tegen", "lucht", enz. hebben
 • Wees jezelf en rappen over dingen die je wilt op het eerste.
 • Laat je niet in een rap battle als je niet kunt freestyle omdat je uiteindelijk uit als skepta. Hint: Oefen thuis of met je vrienden, meestal helpt dit.
 • Geef niet op, als je rotzooi op, dat is oke gewoon terug naar het alsof er niets gebeurd zijn als het echt uit de top dan is het af en toe verwacht
 • Probeer zoveel verbaal geweld als je kan opleggen
 • U moet een kopie van het e-boek en dvd over het onderwerp van howtorapdvd.com waar u ook een gratis beat krijgen elke week krijgen.

Waarschuwingen

 • Geen namen vallen. Het is zo simpel als dat. Drop je een naam, ga je problemen beginnen. Tenzij je met vrienden die een diss kan nemen. Name Dropping zal je stampte.
 • De dingen niet te persoonlijk te maken, praten over dingen die zichtbaar zijn, zoals sommige lelijke schoenen, en blijven relevant
 • Freestyle battles zijn bedoeld om een ​​leuk ding, waarbij de "disses" zijn niet serieus of persoonlijk worden genomen zijn.
 • Iedereen heeft gezien "Nycks vs ENJ" en "Math vs Dose '(Youtube die voor de vids). Er is niets mis met dissin, wordt Freestyling verondersteld een leuke tijd voor iedereen, en ja, dingen krijgen verwarmd. Respecteer een personen ruimte. Laat je niet in iemands gezicht en spuugde naar hen en verwachten ok weg te lopen. Want 9 van de 10 keer, je gaat krijgen geponst.