Wkunl

Hoe om te dansen (mannen) slijpen

Dit artikel is gericht op de middelbare school leeftijd mensen. Slijpen is zeer populair geworden door uit scholen in de VS en Canada.

Stappen

Hoe om te dansen (mannen) slijpen. Als je nog nooit hebt gemalen voordat maak je geen zorgen.
Hoe om te dansen (mannen) slijpen. Als je nog nooit hebt gemalen voordat maak je geen zorgen.
 1. 1
  Als je nog nooit hebt gemalen voordat maak je geen zorgen. Kijk voor een meisje dat aan het doen is een eenvoudige links naar rechts beweging met haar heupen. Sommige meisjes doen een cijfer 8 beweging, maar het wordt voorgesteld te worden berecht kant naar kant eerst.
 2. 2
  Beleefd vragen het meisje dat je wilt slijpen met als je kunt, in feite, grind met haar. Als uw aanvraag wordt geaccepteerd, plaats voorzichtig je handen op haar heupen en zwaaien op de beat.
 3. 3
  Nadat je zijn slijpen voor een klein het meisje kan beginnen met een aantal andere moves doen. Ze kan naar voren leunen, zette haar handen op haar knieën en begint aan haar kont op en neer bewegen tegen je bekkengebied. Gewoon staan ​​terwijl ze het doet, kunt u uw handen op haar heupen of plaats ze op haar rug. Ze kunnen bepaalde bewegingen die specifiek zijn voor de song als do "pop, lock, en zet het neer". Probeer niet om haar te volgen op deze bewegingen.
 4. 4
  Let op de borden ze je stuurt. Als ze lacht of leunt terug in je, of zij vertelt haar vriend wat een geweldige tijd ze heeft, kunt u deze een beetje verder nemen. Probeer uw hand op haar dijbeen en leunend je hoofd in haar nek, maar niet te snel gaan. Sommige meisjes willen dingen langzaam te houden.
 5. 5
  Als je dingen wilt veranderen up kunt u een front naar voren te malen proberen. Dit is waar je je linkerbeen (of rechterbeen als je linker been) in tussen haar benen. Begin met je handen op haar heupen na een tijdje je kunt proberen om je handen te verschuiven naar beneden op haar kont. langzaam dichterbij door uit het lied.
 6. 6
  Als er een langzame deel uit een song is dit een goede kans om in te gaan voor een kus. Legde een hand op haar schouder en draai haar rond zodat shes naar u toe. Dan beweeg je handen naar haar terug. Nu gaan voor de kus! Als ze lacht of komt terug in voor een ander betekent dit dat ze vond het leuk en wil meer. Dus beginnen haar meer en langer te kussen totdat je het maken uit.
 7. 7
  Als je ziet twee meisjes slijpen met elkaar dit is een geweldige kans. Knijpen in tussen hen en maal normaal met het een voor je. Het meisje achter je zult haar handen op je heupen en grind met u van achter. dit heet een boterham.
 8. 8
  Als je echt graag een bepaald meisje en wil graag verder gaan met haar door de nacht geef haar een pauze. na een nummer eindigt pak haar hand en loop naar de versnaperingen gebied. haar kopen een drankje. dit geeft jullie beiden een kans om af te koelen. Proberen om een ​​gesprek te beginnen en krijgt haar nummer. Na een paar minuten terug naar de dansvloer.

Tips

 • Eet wat pepermuntjes voordat de dans om je adem fris te houden.
 • Als je niet van plan om te malen dan staan ​​niet in de mosh van de mensen die worden vermalen.
 • Zorg ervoor dat anti-transpirant, extra geur deodorant dragen.
 • Neem een ​​pauze elke keer en een tijdje, zodat je niet begint te zweten, want dit kan een beurt af.
 • Gewoon omdat ze niet wil om te malen met u wil niet zeggen dat alle meisjes niet zal willen.
 • Gewoon omdat je vermalen is met een meisje wil niet zeggen dat ze je leuk vindt, dus niet stalken haar de hele nacht.

Waarschuwingen

 • Als een meisje verlaat medio lied its no big deal en het betekent niet dat je slecht was.
 • Ga niet te hard of te snel.