Wkunl

Hoe te slijpen (voor mannen)

Ga je naar een middelbare school dance of club snel en willen weten hoe te malen met een meisje (of gewoon weten wat slijpen is?) Deze zeer suggestieve dans is gegarandeerd om hoofden te draaien en maak je het middelpunt van de belangstelling. Lees verder om te leren hoe goed te malen.

Stappen

Hoe te slijpen (voor mannen). Kijk om je heen en zoek een meisje dat u wilt slijpen met.
Hoe te slijpen (voor mannen). Kijk om je heen en zoek een meisje dat u wilt slijpen met.
 1. 1
  Kijk om je heen en zoek een meisje dat u wilt slijpen met. Loop naar haar toe. Als u al met een meisje en weet dat u wilt slijpen met haar, alleen deze stap overslaan **
 2. 2
  Vraag haar of ze wil dansen. Opmerking: In veel club-instellingen, hoeft u niet steeds hoeft te vragen. Zachtjes aanraken van hun schouder is vaak de voorkeur. Meisjes houden van een man die zelfvertrouwen heeft en door dit te doen, zult u waarschijnlijk tegenkomen succes.
 3. 3
  Als ze toont interesse, plaats je handen op haar heupen en taille. Beginnen zwaaien van links naar rechts in een achtvormige vorm met licht gebogen knieën, of gebruik een simpele side-to-side beweging.
 4. 4
  Houd een constante druk op je lichaam. Jullie lichamen moeten samen worden vergrendeld zo dicht mogelijk. Variatie toe te voegen in je heup bewegingen en let op haar reacties.
  • Als ze dat doet alsof het, kun je meer krijgen in het door het indrukken van je lichaam een ​​beetje harder tegen haar en de algehele dichter bij haar. Je kan ook je handen in meer intieme plekken, zoals haar bovenbeen.
 5. 5
  Als een nummer eindigt en je toch graag dansen met haar, vraag haar of ze zou willen dansen op een ander nummer. Houd in gedachten dat slijpen is niet traditionele dansen en het is onwaarschijnlijk dat u een "partner" voor de hele nacht hebben.
 6. 6
  Word lid van een slijpen keten. Dit is een groep mensen samen malen, meestal een mengsel van mannen en vrouwen. Het is vaak gebruikelijk om te zien twee vrouwen "gesandwiched" een man in deze ketens.

Tips

 • Sommige meisjes zal grijpen je handen of je nek. Dit is een goed teken. Blijf koel en gaan met haar. Laat je niet zenuwachtig!
 • Blijf bij de muziek en bewegen op het ritme van het lied. Als het een snel nummer, vertragen een beetje, zodat het slijpen is leuker.
 • Speel het cool. Laat haar worden in de controle de meeste van de tijd en als je het gevoel alsof dingen staan ​​te gaan muf, dan kunt u het voortouw nemen.
 • Vergeet niet, de man die krijgt het meest meestal afgewezen eindigt dansen met de meeste. Gewoon omdat je werd afgewezen betekent niet dat het is het einde van de wereld.
 • Als ze begint te glimlachen, proberen leunend in haar nek.
 • Kijk naar je vrienden of andere mensen als je niet zeker weet hoe snel te gaan.
 • Afhankelijk van een lied, kunnen er verschillende tempo aan de muziek. Afhankelijk van uw partner, kunnen zij wel of niet willen slijpen in een ander tempo als de song verandert tempo. Als je het gevoel een tempo verandering komen, volg lood van je partner. Je zou niet willen een lastige situatie waarin de twee van u bewegen met verschillende snelheden.

Waarschuwingen

 • Soms zal het meisje gewoon stoppen en weg te lopen. Maak je geen zorgen! Dit komt vaker voor bij slijpen dan gewone dansen.
 • Wees je bewust van leerkrachten of andere volwassenen die je kon vertellen te scheiden.
 • Geleidelijk meer intiem. Raak de binnenkant van haar dijen of iets dergelijks meteen!
 • Wees niet aanmatigend. Sommige meisjes willen leiden.
 • Sommige meisjes praten met hun vrienden tijdens het slijpen met een jongen. Maak je geen zorgen! Het is niet noodzakelijk een slechte zaak.