Wkunl

Hoe te zingen schreeuwen zonder beschadiging van uw stem

Veel metaal of zelfs hardcore bands hebben tegenwoordig een zanger die niet alleen maar zingen. Schreeuwen is een nieuw instrument ontwikkeld voor het stadium dat begint aan te slaan als een trend. Leren te schreeuwen is een beetje moeilijker dan zingen, echter. Ware gillen is slecht voor je instrument (uw vocale apparaat) dus volg dit advies te beschadigen je keel tijdens het leren te gillen als uw favoriete hardcore bands te vermijden. Houd in gedachten dat schreeuwen op de top van je longen is onjuist en u zult uw stembanden verpesten. De bands die je hoort niet echt schreeuwen. Het is een effect binnen hun stembanden die iedereen kan leren. Hier is hoe:

Stappen

Hoe te zingen schreeuwen zonder beschadiging van uw stem. Hoe breder de hogere.
Hoe te zingen schreeuwen zonder beschadiging van uw stem. Hoe breder de hogere.
 1. 1
  Beneden te dragen. Ja, alsof je gebruik van het toilet. Houd uw adem in, terwijl dit een paar keer totdat je wennen aan het gevoel proberen. Niet te doen.
 2. 2
  Hiss. Sissen als een slang en proberen om het te doen vanuit je middenrif, probeer dit te doen zo lang als je kunt of totdat je opraken van de lucht.
 3. 3
  Ademen. Oefen verhuur een beetje adem op een moment. In eerste instantie zal het klinken alsof je grommend, als je inademt duw je maag uit om meer lucht hebben voor drijfsnaren een notitie.
 4. 4
  Bedien uw toon. Blijf proberen verschillende methoden van verhuur van de lucht uit. U wilt niet te veel lucht vrij te laten, of je van geen enkel nut op het podium zal zijn.
 5. 5
  Verstoren. Om de schreeuw vervormen, gewoon doen zoals wanneer je burp, maar zonder oprispingen, gewoon duwen lucht continu door de keel.
 6. 6
  Hoe breder de hogere. Gebruik je middenrif, en voel waar je keel is het persen om de toonhoogte te controleren. Hoe breder je mond, hoe makkelijker het is om te schreeuwen hoog. De meer ronde u uw mond te maken, hoe gemakkelijker de dieptepunten komen.
 7. 7
  Schreeuwen naar muziek. De beste manier om te leren is om harmonieën met uw favoriete bands schreeuwen. Ik zeg harmonieën want je zal niet klinken als andere schreeuwers nog, zeker niet goede. Als je schreeuwt harmonieën, kunt u uw eigen stem te horen en te leren hoe krijgen zonder ontmoedigd omdat je niet overeenkomen met de stem van de zanger is.

Tips

 • Kamertemperatuur thee met honing is zeer geschikt voor een vlotte schreeuw. Het helpt de vacht van uw keel (Maar neem het niet met suiker, zal suiker schade aan uw stembanden). Iets dat zal de vacht van uw keel helpt. Proberen om melk te vermijden, want het kan je ook hoesten.
 • Wat je drinkt of eet kan een effect hebben op hoe je schreeuwen hebben, sommige mensen schreeuwen beter na het drinken van bepaalde dranken. Maar de temperatuur het belangrijkste. Vermijd koude voedingsmiddelen en dranken.
 • Screaming is moeilijk om te doen in het begin, maar maak je geen zorgen; Uw stembanden worden niet gebruikt om het nieuwe geluid. Na continue praktijk en het hebben van iemand die je leert, zal het gemakkelijker worden, en je leert dingen over je stem je nooit wist.
 • Als je schreeuwt zonder muziek, zult u klinkt onhandig en zeer piecey, zoals uw stem scheidt teveel. De muziek dekt deze kleine gebreken, maar je uiteindelijke doel is om ze zelf op te lossen.
 • Als je zingen en schreeuwen, probeer schreeuwen een korte zin of zelfs, "1, 2, 3, 4". Wanneer je begint, spreken of zingen het eerste nummer, en schreeuwen de rest. Herhaal de zin en schreeuwen het eerste nummer, maar zingen de tweede en schreeuwen de rest. Herhaal dit totdat je stem is meer gebruikt om afwisselend en je niet druk of wijzigen toetsen wanneer u overschakelt.
 • Niet inademen wanneer je schreeuwen. Inhaleer schreeuwen is ongezond en kan je stembanden schade, afbreuk je zang en misschien zelfs spraak vermogen.
 • Oefening baart kunst.
 • Schreeuwen in je auto tijdens het rijden wegneemt uw aandacht van de weg en veroorzaakt crashes, gewoon niet flauwvalt.
 • Beker uw hand en plaats het tegen uw oor en mond. Dit brengt het geluid van je schreeuw rechtstreeks naar uw oor, zodat u het beter kunt horen. Dit is het dichtste ding aan horen wat u klinkt als via een microfoon.
 • Neem in zo groot van een adem als je dan kunt nemen weinig ademt lucht totdat je kunt deze actie niet meer voltooien. Houd het voor een paar seconden en uitademen. Doe dit een paar keer elke dag en uw longen overspanning zal groter worden dan ook met een langere schreeuw.
 • De beste manier om te schreeuwen naar muziek is om het zo hard zetten als je durft dit zal helpen te leren hoe om te schreeuwen luid dus als je nog maar net kunt horen uw zelf over de muziek die je moet proberen zo hard als je kunt om te beginnen met als je vaardigheden verbetert probeer rustig te houden, maar het hetzelfde of een beetje luider dan uw normale zangstem maar houd dezelfde toonhoogte / toon als voorheen

Waarschuwingen

 • Als u pijn voelt, stop dan onmiddellijk. Je doet het verkeerd. Op het eerste, de stem niet worden gebruikt voor het gevoel. Terwijl schreeuwen je keel mag geen pijn doen, maar als het begint te voelen een beetje pijnlijk, neem de nacht uit en probeer het morgen opnieuw. Uw stem moet zich aanpassen aan deze nieuwe actie.
 • Als u hoest wanneer u voor het eerst start, probeert u uw plaats of herpositionering waar de schreeuw daadwerkelijk in je keel wordt gecreëerd door spelen met je eigen spieren. Soms het wegrijden te hoog of te laag zal ertoe leiden dat u te hoesten.
 • Houd in gedachten dat je eigenlijk niet schreeuwen! Je bent gewoon uitpersen van je stembanden om harder te trillen en laat lucht in segmenten in plaats van volledig. Uw schreeuw zal niet luider dan een algemene schreeuw of gil zijn. Mijn schreeuw is veel stiller dan mijn geschreeuw stem.
 • Neem extreme voorzorgsmaatregelen bij het nuttigen van alcohol. Alcohol kan uw keel en de slokdarm beschadigen. NIET binge drinken. Binge drinken kan leiden tot braken, waarin braaksel bevat maagzuur die je keel en slokdarm net zoveel als roken en drinken gecombineerd zullen beschadigen. Als u ervoor kiest om te drinken, doe dat dan verantwoord.
 • Als u rookt, NIET ROKEN vóór praktijk of voor uw optreden. Roken kan je stembanden en je keel beschadigen en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen zoals kanker, hart-en vaatziekten, en emfyseem veroorzaken. We zijn hier niet om je te vertellen dat het roken volledig te stoppen (hoewel we sterk rokers aanmoedigen om op zijn minst proberen te stoppen), maar als je dat nicotine fix nodig hebt, wacht dan minstens 3 uur na je optreden of oefensessie aan het licht van die sigaret. Zorg ervoor dat u veel water te drinken als roken kunt u gemakkelijk uitdrogen en droog je mond en keel. Roken buiten is verplicht voor zangers als de geur en passief roken zal niet smoren uw praktijkgebied.