Wkunl

Hoe maak je een goede ceremoniemeester te zijn

Een handleiding voor het zijn ceremoniemeester voor elk evenement. Leer hoe u uw plankenkoorts thuis te laten en iedereen te imponeren met je magische charisma!

Stappen

Hoe maak je een goede ceremoniemeester te zijn. Het vaststellen van uw contactpersoon ruim van tevoren van het evenement dag.
Hoe maak je een goede ceremoniemeester te zijn. Het vaststellen van uw contactpersoon ruim van tevoren van het evenement dag.
 1. 1
  Ken uw evenement. Deze instructies zijn van toepassing op alle soorten ceremonies, van afstudeerders aan mitswa bar aan celebrity gebraad. De sleutel tot een goede MC is vertrouwen. Weten wat er gaande is (en dus wat je moet praten over) is alles. Er is niets meer pijnlijk dan de aankondiging van 100 personen die Joe Blow is ongeveer om bowlingballen jongleren, alleen om Jane Doe komen zingen een lied.
 2. 2
  Het vaststellen van uw contactpersoon ruim van tevoren van het evenement dag. Uw contactpersoon zal u vertellen de planning en de volgorde van de gebeurtenissen, waardoor je te zijn voorbereid. Uw voorbereiding zal u laten focussen op de interactie met het publiek, in plaats van te proberen te worden onderhoudend, en erachter te komen wat er gaande is op hetzelfde moment.
 3. 3
  Smile voortdurend. Glimlachend toont het publiek dat je op je gemak en met een goede tijd. Je wilt dat ze zijn op hun gemak en hebben een goede tijd, dus je hebt het goede voorbeeld geven. Mocht het nodig zijn, stel je van tevoren een aantal vrolijke of grappige scenario's. Spelen uit deze scenario's in je hoofd terwijl je praat met de menigte. Denk aan de oude speech klas advies - stel je iedereen in de menigte is in hun ondergoed. Uw luchtigheid is zeker af te wrijven.
 4. 4
  Vergeet niet uw belangrijkste taak is om het publiek te praten. Jij houdt hen op de hoogte over de ceremonie, en het geven van het talent of gekenmerkte individuele tijd voor te bereiden op het podium te gaan.
 5. 5
  Bestudeer uw lijnen. Meestal mensen hebben lijnen voordat ze doen het eigenlijke ding. Dus bestuderen ze zo je geest niet leeg zal gaan tijdens de show.
 6. 6
  Niet stoppen als je rotzooi op. Soms zeggen mensen de verkeerde dingen als ze praten omdat ze nerveus. Geen stress en verder gaan.
 7. 7
  Proberen om grappig te zijn. Niemand houdt van een saaie gastheer! Proberen soms lachen en kraken een grap eens in een tijdje.
 8. 8
  Staren op iets of denken aan iets dat maakt je "minder" zenuwachtig. Staar naar de muur of een klok en praat met hen aan u minder nerveus te maken.
 9. 9
  Vertragen met uw woorden. Als je te snel praat het kan leiden tot stotteren en mensen kijken je niet kunt begrijpen wat je zegt. Dus vertragen wanneer u in gesprek bent
 10. 10
  Stel vragen die mensen kunnen beantwoorden. Vooral jongere menigte met antwoord "ja" of "nee" als u een vraag stellen. Het houdt hen gericht en zij zullen niet afleiden.

Tips

 • Wees niet zo ernstig op keer. Hebben een gevoel voor humor en kraken een grap.
 • Wees zelfverzekerd.
 • . Ziet eruit alsof je blij om daar te zijn.
 • Hebben betrekking op de menigte.
 • Recap van wat er net gebeurd.
 • Introduceren de volgende uitvoerder (s) of de persoon ook.
 • Kom voorbereid, maar maak het niet klinken als je het lezen van een script.
 • Krijg veel details en informatie over de persoon / act die u introduceren.
 • Maak een warme out situatie met het oog op het publiek letten op je..