Wkunl

Hoe om te zingen

Zingen is het ene talent vrijwel iedereen bezit. Natuurlijk, sommige bezitten meer dan anderen, maar dat kan worden overwonnen met toewijding, praktijk, en nog eens oefenen. Zelfs als u inhoud te zingen in de douche bent, zijn er een aantal dingen die je kunt doen om uw stem te verbeteren. We geven u enkele tips en aanwijzingen, en je gouden stem zal gaan rinkelen in een mum van tijd! Hier is hoe:

Stappen

Hoe om te zingen. Vind uw vocale bereik.
Hoe om te zingen. Vind uw vocale bereik.

Instellen van de stichting

 1. 1
  Vind uw vocale bereik. Dit is essentieel, want zingen stukken geschreven voor de verkeerde bereik kan uw stem belasten totdat je klinkt als een Wookie met een koude.
  • Uw bereik wordt grotendeels bepaald door de grootte en vorm van je instrument: je stem. De grootte en vorm van je strottenhoofd is de belangrijkste factor in uw vocale bereik. U mag in staat zijn om de grenzen te verleggen, maar uw assortiment is grotendeels vast. Hier is een algemene richtlijn om u te helpen uw bereik te vinden:
   • Sopraninos: Het bereiken van de hoogste van de reeksen, kan een sopranino zingen D6 en daarbuiten.
   • Sopranos: Sopranos zingen van C4 naar A5, of zelfs hoger.
   • Mezzo-sopraan: De mezzo-sopraan reikt van ongeveer A3 tot F5.
   • Alto: Het standaardprogramma voor alten ongeveer E3 tot E5.
   • Alt: De laagste vrouwenstemmen worden "alt," en uit te breiden hieronder E3.
   • Countertenors: Mannetjes met zeer hoge vocale bereik, in de alt en sopraan reeksen van vrouwenzang, of hebben een sterke, heldere falset, zijn "countertenors" genoemd.
   • Tenor: Dit is nabij de bovenkant van vocale bereik van de man. Een tenor kan comfortabel zingen tussen C3 en A4
   • Bariton: Een bariton zanger varieert tussen F2 en E4.
   • Bass: Het bereik voor een bas zanger is rond F2 te E4, met een comfortabele grenzen die normaal tussen G2 en A3.
   • Contrabas: Als je G1 of lager kan zingen, je bent wat bekend staat als een sub-bas, contrabas, of een basso Profundo.
  • Mensen zullen liefde of haat je stem op basis van haar klankkarakter, niet alleen hoeveel noten je kan raken of loopt / trillers die je kunt doen. Uw bereik kan worden ontwikkeld met de juiste training, maar zorg ervoor om bewezen technieken die geen stam of slijten uw stem gebruiken.
 2. 2
  Aan de slag voor gratis. Er zijn honderden vocale training video's op YouTube, gevuld met alles, van amateur tipsters tot opgeleide, professionele zangers. Het kan een beetje lastig te vinden een goede vocal trainer op het internet, maar denk aan het op deze manier: Het is een geweldige manier om uit te vinden als je wilt wordt geleerd hoe om te zingen, of je klaar bent om te oefenen bent, en de meeste van alle, als je klaar bent om te beginnen met het nemen van lessen bent.
 3. 3
  Lessen nemen. Zoek een vocal coach of gekwalificeerde stem leraar die kan u helpen om een ​​goede zanger. Neem contact op met uw plaatselijke muziekwinkel of uw school muziekleraar.
  • Als je serieus bent over hoe een zanger, het nemen van lessen eerder vroeger dan later bent is de weg te gaan: Slechte prestaties kunnen uw zangstem verpesten voor goed!
  • Als je niet kan veroorloven een leraar, of willen niet de inzet die wordt geleverd met het inhuren van een professionele coach, overwegen deelname aan een lokaal koor.
  • Er zijn ook een paar leer-at-home vocale opleidingen die er zijn, zoals Singing Success, Zing en zie, Singorama, Zingen voor de Stars and Vocal release, maar zorg ervoor dat u uw onderzoek te doen om te zien welke echt hebben gewerkt voor andere zangers.
 4. 4
  Leer je zingen gereedschappen kennen. Hoe meer bekend je bent met hoe alles hoort te bewegen en voelen, hoe meer afgestemd op uw stem je zal zijn.
  • Raak de bovenkant van je sleutelbeen. Ongeveer de helft van een centimeter onder je vinger is de top van je longen.
  • Onderzoek je ribben. Ze bewegen zich als emmer handvatten bevestigd aan uw wervelkolom en uw borstbeen. Wanneer je adem in, ze bewegen naar boven als je borst uitbreidt. Als je uitademt, verhuizen ze naar beneden als de lucht in je longen wordt uitgeademd.
  • Zoek je borst lijn. Dit is de plek waar je longen uitbreiden van de grootste. Plaats je handen ongeveer halverwege je romp, in de richting van de onderkant van je borstbeen. Haal diep adem, en beweeg je hand tot je het punt van maximale verlenging van de ribben te vinden.
  • De onderkant van je longen is recht onder je borstbeen, waar uw ribbenkasten voldoen. Dit is de onderkant van je longen en de behuizing van je middenrif. De reden dat je maag kan pooch uit als je diep inademt is omdat je middenrif is naar beneden te drukken op alles onder je ribbenkast, niet omdat je longen zijn in je maag.

Gezonde zingen gewoonten

 1. 1
  Rechtop staan! Juiste houding helpt zo lang uit elkaar staan ​​met een voet iets voor de andere een, voeten op schouderbreedte. Dit kunt u gemakkelijk ademen en om maximale longcapaciteit beter notities en zinnen laten.
  • Rechtop staan, schouders naar achteren en naar beneden, zwevend boven je romp. Zorg ervoor dat je borst hoog is om ruimte te geven voor je longen uit te breiden en contract. Ontspan.
  • Als je zit, dezelfde dingen toe te passen! Houd beide voeten plat op de vloer - Don 't kruis je benen. Houden van uw lichaam in lijn zorgt voor meer controle en aanhoudende zingen zonder stam.
 2. 2
  Goed ademen. De stem is het best te omschrijven als een blaasinstrument, want ademhaling is 80% van het zingen en goede zang begint en eindigt met de juiste ademhaling. Adem laag, uit uw maag, en duwen, aandraaien van de spieren wanneer je uitademt.
  • Als je probeert ademt uit je borst, vindt u zult u niet genoeg steun voor hoge noten.
  • Oefen het ouderwetse boek methode: Ga op de grond en leg een boek op je buik. Zing een comfortabele noot, en als je uitademt / zingen, proberen om het boek omhoog gaan.
 3. 3
  Oefen je warmups. Voordat u begint met het zingen of het doen van oefeningen, het is altijd het beste om op te warmen. Probeer dit: zingen in uw midden bereik, lage bereik, dan hoge bereik, dan terug naar het midden.
  • Je moet besteden ten minste 10 minuten aan elke reeks en hoeft uw stem niet benadrukken als je gefrustreerd bent en kan een notitie niet raken. Relax, probeer het dan opnieuw, zorgvuldig. Andere dingen om te oefenen:
  • Dynamiek: Dynamica zijn variaties om de intensiteit van uw resonantie. Zelfs de eenvoudigste gebruik van dynamiek zal je liedjes tot leven komen, en hoe meer je oefent, hoe harder en zachter je zult in staat zijn om gezond te zingen. Zing een comfortabele toonhoogte en begin heel zacht, crescendo naar luide dan decrescendo terug naar zacht. Wanneer je begint zul je waarschijnlijk alleen in staat zijn om te zingen uit mp (mezzo piano, of matig rustig) naar mp (matig luid), maar uw bereik zal toenemen met de praktijk.
  • Agility-Hit de "do re mis." Probeer het zingen van doen om sol, terug om echt snel te doen heen en weer, proberen om alle noten te raken. Doe dit in stappen van halve stappen op verschillende lettergrepen. Dit zal helpen uw stem flexibeler.
 4. 4
  Spreek uw klinkers correct. Oefen al uw klinkers bij elke toonhoogte (hoog, laag en ertussen). In het Engels zijn er zeer weinig zuivere klinkers. Normaal gesproken zullen we tegenkomen tweeklanken, die twee of meer klinkers samen weggelaten zijn.
  • In klassieke zang, zal de zanger de noot aangehouden op de eerste klinker en dan zeggen de tweede op de weg naar de finale medeklinker. In het land, zangers willen schuiven door de eerste klinker en langgerekte de tweede klinker op de aanhoudende noot.
   • Bijvoorbeeld: terwijl een klassieke ondertekenaar zou kunnen zingen "Am [aaaaaaai] zing Gr [aaaaaai] ce" en een land zanger zou zingen "Am [aiiiiiii] zing Gr [aiiiiii] ce".
  • Als je kunt, altijd zingen de eerste klinker voor zo lang als je kunt voordat verhuur van de tweede klinker inch
  • Hier zijn een aantal zuivere klinkers om te oefenen met: AH zoals in "vader", EE zoals in "eet", IH zoals in "pin", EH zoals in "huisdier", OO zoals in "food", UH zoals in "onder", EU als in "zou kunnen", OH zoals in "huis".
 5. 5
  Praktijk schalen. De praktijk is dit vaak, vooral als je toonhoogte problemen hebt. De meeste coaches zullen 20-30 minuten per dag aanbevolen bij het opstarten uit, zoals het beoefenen van schalen zal ook de versterking van de spieren gebruikt voor zang en geven u een betere controle.
  • Om schalen te oefenen, identificeren uw bereik (tenor, bariton, alt, sopraan, enz.) en weten hoe de noten die je bereik te dekken op een keyboard of piano vinden. Vervolgens oefenen de grote schaal in iedere toets, op en neer bewegen met behulp van de klinkers.
  • Op een gegeven moment kun je beginnen met het werken in mineur toonladders ook. Notenleer (Do, Re, Mi,...) is ook een effectief instrument voor de verbetering toonhoogte problemen.

De houding

 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Niet schelen wat mensen denken, gewoon blijven oefenen. Als je beperkt door je remmingen, zal uw stem te zijn, ook.
  • Wees ervan overtuigd dat je gaat om beter te worden, en je zal blijven verbeteren. Maken van veilige beslissingen zullen niet strek je vaardigheden. Om nieuwe dingen te doen met je stem, je moet onbevreesd.
 2. 2
  Wees redelijk met uw verwachtingen. Ongeacht waar je vandaan komt, als je 20 minuten of meer per dag kan besteden aan het oefenen schalen en liedjes, kunt u meetbare verbetering verwacht binnen vier weken.
  • De meeste toonhoogte problemen kunnen binnen 3-4 maanden worden gecorrigeerd. Begrijpen dat uw vooruitgang wordt gekoppeld aan uw vermogen om dagelijkse praktijk (zoals bij de meeste opleidingen). Als je alleen 10 minuten per dag, een paar dagen per week, kon je een jaar of meer uit te geven.

Tips

 • Tijdens het zingen, altijd voor zorgen dat je regelmatig ademen - niet ademhaling kan uw stem klinken geforceerd, verschrikkelijk en kan je stembanden beschadigen.
 • Drink veel water. Het zal veel mooie dingen te doen voor de stem en het is ook zeer essentieel voor je lichaam. Als je ziek bent, kan ananassap de keel van slijm duidelijk maar een gewoonte van om het even wat naast water niet maken.
  • Als je keel droog wordt, hebben een paar slokjes water en neem een ​​korte rust. Als je in een voorstelling, neem een ​​klein slokje tussen de nummers om u fris te houden.
 • Stam nooit uw stem of probeer merkt op dat je niet kan bereiken bereiken. Dit zal pijn doen je stembanden.
 • Spreek elk woord zo duidelijk mogelijk. Het klinkt misschien vreemd voor u, maar om het publiek het mooi klinkt.
 • Leren bladmuziek lezen. Het is altijd handig vaker dan je zou denken.
 • Adem met je buik. Diep. Stel je de lucht niet eens krijgen in je longen, maar gaan rechtstreeks naar je maag. Als u een notitie die u onaangenaam hoog vinden geraakt, til je zacht pallet, niet je kin. Je tong moet worden gedrukt tegen de achterkant van je tanden. Je tong mag niet worden opgerold in de buurt van je keel.
 • Als je nerveus bent sluit je ogen en houd je buik normaal ademen en te ontspannen.
 • Krijgen in vorm. Je zult in staat zijn om beter te ademen als je in goede lichamelijke gezondheid.
 • Maak een verfrissende warme drank door het mengen van warm water met honing, muntblaadjes en een scheutje citroen. Dit zal je keel te verzachten, maar probeer niet om echt warm water te drinken, omdat dit zal je keel in plaats kwetsen.
 • Start het langzaam, leren basics, praktijk en natuurlijk zijn.
 • Als uw stem is zwak of luchtig, weet dat dit meestal wordt veroorzaakt door onderontwikkelde spieren of oneigenlijk gebruik van de resonatoren (de keelholte, het harde gehemelte en de neusholte).
 • Om een ​​nasale geluid te voorkomen, zingen vanuit je middenrif. Visualiseer een kolom lucht stijgen van je middenrif, door je borst en omhoog door uw gezichtsmasker. Deze techniek zal helpen uw zang sterk en aanwezig zijn, en zal sterk verbeteren van het gemak van het zingen.
 • Zing met heel uw hart! Passie zal vaak de stem geloofwaardig en emotioneler.
 • Heb het liedje dat u de notitie niet kan raken en maak een hoge toonhoogte niet zingen!

Waarschuwingen

 • Als uw stem begint te spelen met u en pijn, stoppen met zingen voor een uur, opwarmen, probeer het opnieuw, maar meer ontspannen. Niet alleen kunt u uw stembanden beschadigd, zal uw stem klinken gestresst en onaangenaam.
 • Reeds bestaande spanning in je kaak, kan schouders, nek spieren en alle omliggende gebieden je pijn. Zorg ervoor dat u volledig ontspannen voordat je zingt. Als uw kaak wordt wiebelen terwijl je zingt, dat is een teken van spanning in je kaak.
 • Als je probeert om een ​​lage noot zingen en produceren een raspend geluid, bent u schade aan uw stem. In principe zijn je stembanden tegen elkaar wrijven. Een knooppunt is als een hardvochtig op je stembanden, en het zal niet weggaan zonder operatie of langdurige vocale rust (meer dan een jaar). De beste remedie: niet een krijgen.