Wkunl

Hoe te voorkomen dat de meest voorkomende fouten mensen maken bij online dating

Als je niet met veel succes met online dating en je een man bent, ben je waarschijnlijk dezelfde fouten over en weer. Hier is hoe ze te vermijden en beter uw kansen op het vinden van een partner online.

Stappen

Hoe te voorkomen dat de meest voorkomende fouten mensen maken bij online dating. Vergeet niet dat bij het ​​aanmaken van je profiel, minder is meer.
Hoe te voorkomen dat de meest voorkomende fouten mensen maken bij online dating. Vergeet niet dat bij het ​​aanmaken van je profiel, minder is meer.
 1. 1
  Vergeet niet dat bij het ​​aanmaken van je profiel, minder is meer. U wilt opvallen en nooit te vergeten, zonder al te veel onthullen. Houd uw essays kort, punchy, speels, en positief. Reveal genoeg persoonlijk detail om een ​​snelle verbinding te maken, maar niet zo veel dat je het mysterie te verwijderen.
 2. 2
  Upload 2-5 vleiend, maar nauwkeurige beelden. Weersta de verleiding om out-of-date foto's wanneer u 30% meer haar en 20% minder kilo had omvatten. Je moet glimlachen in ten minste een van uw foto's, tenzij je nooit lachen in het echte leven, zal 2-5 unsmiling foto's maak je er ongewoon somber en sinister. Zelfs als je een grote 6-pack hebt, niet shirtless te gaan in een van je foto's. Een ander slecht idee, niet over een open hemd, plus losgeknoopt broek aan demo uw "houding", six-pack of designer onderbroek. Zelfs als je ziet er geweldig uit op die foto met je ex, niet een uitsnede van jezelf niet posten met een fantoom gemanicuurde hand op je schouder. Het is zeer de moeite waard om een ​​goede fotograaf vriend of een professionele neem enkele mooie shots van je hebt.
 3. 3
  Keep it real. Sommige lezers zullen uw profiel te controleren op juistheid op een online dating review site. En elk ander lid zal alleen voorkomen dat er een tweede datum als u niet de man je profiel gepresenteerd u te zijn.
 4. 4
  Wanneer messaging een potentiële date, zeg iets vriendelijk en nadenkend over haar profiel. Vrouwen op dating sites krijgen tientallen berichten per week van mannen zeggen niets meer dan "Hallo, hoe gaat het met je, wilt mij te ontmoeten? ' Dit wekt de indruk dat veel mannen lui zijn hetzelfde bericht te sturen naar zoveel vrouwen als mogelijk, in de hoop een antwoord te krijgen van ten minste een van hen, en proberen om koel en nonchalant klinkt. Deze strategie averechts. U wilt specifiek geïnteresseerd in haar, niet wanhopig klinken voor een date met zomaar iemand.
 5. 5
  Controleer je spelling en grammatica. Het duurt niet lang, en de meeste mensen zeggen dat arme schrijven is een instant turn-off.
 6. 6
  Als ze reageert met vragen over jou, neem de tijd om ze te beantwoorden. Wees vriendelijk.
 7. 7
  Na een inleiding, suggereren bijeenkomst voor koffie en een praatje te zien als je van elkaar. Vergeet te mailen voor maanden en het krijgen van al uitgewerkt over e-mail. Hoe langer je laat het voordat je ontmoet, hoe minder waarschijnlijk het is om te gebeuren. Vraag om een koffie date in de eerste twee weken van e-mails. Dit bespaart u een hoop tijd en energie en teleurstellingen. Als de andere persoon niet eens te ontmoeten, bewegen op en maak je geen zorgen over. Er zijn nog veel meer.
 8. 8
  Kies de tijd en plaats als je het maken van de uitnodiging. Mensen hebben de neiging om doorslaggevende partners te respecteren. Daartoe besluiten / suggereren het cafe, tijd en datum. Als de persoon niet kunt maken als je suggereren, herschikken binnen reden. De persoon zal de indruk dat je niet timide en zijn comfortabel besluitvorming te krijgen. Dit is goed, hoewel opdringerig, veeleisend, of onvermurwbaar is niet de afbeelding die u wilt overbrengen, ofwel; vinden dat comfortabel mediaan. Als ze suggereert een tijdstip of locatie dat is handiger voor haar, zo meegaand mogelijk.
 9. 9
  Stel uw verwachtingen laag voor de eerste date. Door het houden van uw koel, blijf je op je spel tijdens de dag, niet de zaken compliceren met een "hoge" verwachtingen, en zo teleurstelling te voorkomen. Het doel is om plezier te hebben en te zien of er potentiële chemie, niet serieus te komen en uit te vinden zo snel mogelijk als je je ultieme soulmate heb gevonden.
 10. 10
  Vraag genoeg vragen te houden het gesprek gaande, maar een lange reeks van niet-verwante persoonlijke vragen niet vragen alsof u voert een gesprek. Praat over jezelf genoeg om haar te laten je te leren kennen, maar niet opscheppen over al je prestaties of lossen al uw problemen.
 11. 11
  Worden versoepeld bij de koffie date. Niet voorbij partners vermelden of dat je niet zijn dating voor een lange tijd. Hebben gewoon wat plezier en genieten.

Tips

 • Online dating werkt voor sommige en gewoon niet werken voor anderen. Er zijn andere methoden beschikbaar voor het vinden van een partner.
 • Behandel online dating op een vergelijkbare manier als u zou doen online winkelen voor alles. Vaak is er meer dan een product beschikbaar. Wees niet bang om te shoppen. Velen van hen hebben een stabiele vol met mannen met wie ze aan het chatten bent.
 • Het vermijden voorkomende fouten bespaart u een hoop tijd, geld, energie en focus met online dating. Dit zal voorkomen dat u stoppen voordat je de resultaten die u wenst en verdient.
 • Als je praat met meerdere mensen op hetzelfde moment, houden bestandsmappen voor elke persoon. Zorg ervoor dat u gegevens opnemen, bijvoorbeeld aantekeningen maken van een favoriete voedsel, of favoriete kleuren om ze later te nemen.
 • Wees realistisch over wie je contact opnemen en verwachten dat je een klein percentage van de antwoorden zullen krijgen. Vergeet niet, voor elke vrouw op de site, zijn er 5 mannetjes.
 • Maak de eerste date tijdens een week nacht. Dit zal je aanraden een leven hebben en bezig zijn in het weekend.
 • Bij het ​​schrijven van je profiel, voorkomen dat de meest voorkomende cliches: "Ik ben op zoek naar mijn soul mate." (Wat betekent dat?) "Ik ben op zoek naar mijn beste vriend." (Heb je geen vrienden nu?) "Als je meer wilt weten over mij, bericht me." (Nou ja, natuurlijk.) "Ik ben niet in het spelen van games." (Als ze zijn, zijn ze zeker niet van plan om dat toe te geven!)
 • Bij het ​​beschrijven van uw belangen, bedenk dan dat hockey, darts, pool, monster truck rally's, en de jacht zijn vooral mannelijke belangen. Het is goed om op te noemen, maar heroverwegen fantaseren dat er veel vrouwen zijn die het leuk vinden om deze dingen te doen met je op een datum. Lijst een aantal belangen die waarschijnlijk een beroep doen op vrouwen ook.

Waarschuwingen

 • Niet zo verstrikt raken in "winkelen" voor een partner die je uit het oog van het feit dat deze zijn echte mensen met echte gevoelens, hoop, dromen, gedachten, inzichten en perspectieven te verliezen. Op zijn minst, zult u genieten van koffie met een aantal interessante mensen die je anders nooit zou hebben ontmoet. Als je het gevoel dat praten met leden van het andere geslacht is niets anders dan een verspilling van tijd, tenzij er "chemie," - - als je het punt waar je niet genieten van het ontmoeten van nieuwe mensen te bereiken als je jezelf klagen bitter dat er nie ' t genoeg "kwaliteit" mensen die er zijn - is het misschien verstandig om te overwegen het nemen van een pauze van dating.
 • Betalen zorgvuldige aandacht aan de complicaties van het browsen in Interstate en overzee profielen. Het is verleidelijk om te gaan in contact te komen met iemand die ver weg woont, maar het kan ook een complete verspilling van je tijd, energie en focus. Als u niet klaar of bereid om een lange afstand relatie (die, indien succesvol, kan uiteindelijk vereisen een van jullie te verhuizen) beginnen, dan alleen richten op en contact mensen in uw directe omgeving. De meeste oplichters zullen van buiten de uw gebied (al was het maar zo, dat ze nooit moeten daadwerkelijk laten zien en ontmoeten u) en zal uiteindelijk beginnen te vragen voor je geld (gewoonlijk, voor een vliegticket, maar ook voor familie noodsituaties, enz.)
 • Als de dating site heeft een message board, ga niet op en het bestuur en klagen over uw gebrek aan resultaten. Begin niet met een betoog over hoe vrouwen niet waarderen aardige jongens zoals jij. Het is al honderd keer gedaan, en het zal je kijkt als een eikel.
 • Er is een fijne lijn tussen het zijn beslissend en opdringerig. Niet iedereen om het even wat de persoon niet comfortabel doet voelen doen onder druk. Er is geen betere manier om uw kansen verpesten.
 • Vrouwen zijn niet de enigen die moeten voorzichtig te zijn bij online dating. Mannen moeten hun ogen uit voor gevaarlijke mensen.
 • Sluit geen compromissen een van uw andere 'must-haves', ofwel. Als uw doel is om te trouwen en je voelt dat je kunt alleen iemand die katholiek trouwen, ga niet met een aantrekkelijke bevestigd protestantse "voor nu" totdat er een geschikte Katholieke vrouw komt langs. Niemand wil zijn "goed genoeg voor nu."

 • * Niet bind je emotionele welzijn van een toetsenbord en monitor. Be bezig. Een ding dat maakt een mens wenselijk is wat hij doet met zijn tijd. Bent u een couch potato die uren op het toetsenbord doorbrengt, of heb je leiding aan een stimulerend, interessant, actief en gezond leven?

Dingen die je nodig hebt

 • Een computer of toegang tot een.
 • Tenminste twee duidelijke, recente foto's van jezelf (en alleen jezelf), het dragen van een shirt en broek en een aangename expressie.
 • Een unieke, beknopte beschrijving van jezelf.
 • Een spell-checker.
 • Contant geld voor koffie.
 • Een lijst van uw interesses en doelen.
 • Een realistische lijst van uw "must haves" in een partner.
 • Een gezonde houding over jezelf en het andere geslacht.
 • Geduld!