Wkunl

Hoe te surfen op het web met behulp van internet explorer beperken

Reguleren van surfen op het web kunnen kinderen (en werknemers) geen toegang hebben tot gevaarlijke content op het internet, of het hebben om een ​​oordeel te bellen via geschikte relaties in de chat-rooms. Om surfen op Internet Explorer te beperken, volgt u deze instructies.

Stappen

Hoe te surfen op het web met behulp van internet explorer beperken. Selecteer filterinstellingen voor de getoonde categorieën.
Hoe te surfen op het web met behulp van internet explorer beperken. Selecteer filterinstellingen voor de getoonde categorieën.
 1. 1
  Open Internet Explorer en ga naar Extra> Internetopties. Merk op dat als je Internet Explorer niet beschikt over een traditionele werkbalk lay-out, zal de knop Extra uitzien als een radertje in de rechter-bovenhoek.
 2. 2
  Kies het tabblad Inhoud en klik op de knop Inschakelen.
 3. 3
  Selecteer filterinstellingen voor de getoonde categorieën. Zij omvatten Taal, Naaktheid, seks en geweld. Hoe verder naar rechts duw je de schuifregelaar, wordt het meer inhoud toegestaan.
 4. 4
  Klik op het tabblad goedgekeurde sites. Hier u kunt typen in een specifieke websites die u zou willen een speciale behandeling. Je terug kan komen en deze lijst later te veranderen, misschien na feedback van je familie.
 5. 5
  Ga naar het tabblad Algemeen en klik op create wachtwoord. Dit zal u opgezet als Administrator, het voorkomen van andere gebruikers van de instellingen te wijzigen.
 6. 6
  Klik op OK om het venster te sluiten. Nu u-restricties hebt ingeschakeld, kunt u er zeker van dat je familie alleen gewaardeerd webpagina's kunt bekijken.

Tips

 • * Gratis proxy dienst websites (zoek op Google naar "free web proxy") kan verder webpagina browsen van ouderlijk toezicht te verbergen. De meeste software voor ouderlijk toezicht wordt automatisch toegang tot deze sites te blokkeren, maar check out Geschiedenis logs om eventuele pogingen bekijken en praten met uw kind om overeenstemming over wat surfen is aanvaardbaar genereren.
 • Enkele andere programma's te overwegen zijn als volgt:
  • K9 Web Protection - een toonaangevende software voor ouderlijk toezicht bron. Tal van tips en handleidingen voor ouders te helpen beschermen de online welzijn van hun kinderen.
  • Browsecontrol - Snelle en eenvoudige installatie. Gebruiksvriendelijk.
  • Safeeyes - Dit is wat sommige scholen installeert.
  • Cyberpatrol - Misschien wel de meest gebruikte programma thuis. Dit programma kan ook de toegang tot programma's geïnstalleerd op de computer te controleren.
  • ContentProtect - Inclusief een afstandsbediening functie.
  • Geïntegreerde tools - Als u een AOL, MSN of Earthlink abonnee, of je eigen Norton Internet Security of ZoneAlarm Internet Security, je al wat ouderlijke controle tools, zoals ze worden geïntegreerd in de software.
 • * Als het kind zich aanmeldt bij de computer met een beheerdersaccount, kunnen zij proberen Content adviseur uit te schakelen door het schrappen van register-instellingen. Maak voor hen een nieuwe account (met beperkte bevoegdheden) om hun vermogen om het register te bewerken beperken.
 • Als uw kinderen (of enige andere internet browser in uw huis) het gevoel dat hun Internet-opties zijn beperkt, wat tijd doorbrengen hen eraan te herinneren wat er gebeurt met computers die volledig onbeschermd, en presenteren het internet filter als gewoon een onderdeel van een goede security setup.
 • Vindingrijk kinderen kunnen proberen om "hacks" gebruiken om uw controles te omzeilen:
 • Inhoud adviseur filtert alleen Internet Explorer, dus als een familielid installeert een andere webbrowser, zoals Firefox, filtering zal niet effectief zijn. Om een ​​gebruiker installeert een andere browser (zoals Firefox) en het omzeilen van filtering Internet Explorer te voorkomen, maakt u een andere gebruiker op de computer en deze toewijzen gebruiker met beperkte bevoegdheden. (Een gastaccount op Windows werkt zeer goed voor dit doel.) Haal de andere gebruikers in het gebruik van de nieuwe gebruikers-ID in te loggen, hun vermogen om nieuwe programma's te installeren zal dan worden beperkt.
 • Inhoud adviseur kan hebben gebruikt, maar andere softwaretitels hebben meer krachtige functies:
  • Bepalen welke programma's en games worden uitgevoerd.
  • Beperken computergebruik op bepaalde tijden of dagen.
  • Bekijk een lijst met bezochte websites.
  • Bepalen welke websites worden bekeken.
 • Het beperken van het gebruik van internet van een kind wanneer zij worden gebruikt om onbeperkte toegang kan leiden tot negatief gedrag. Proberen om een ​​Internet-filter te installeren in een vroeg stadium om hen gewend.
 • Voor een vergelijking van de kenmerken van verschillende producten, zie deze vergelijkingstabel:
Vergelijkingstabel
ProgrammaOSBrowsersWeb CategorieënPer gebruikerAfstandsbedieningBeperken door TimeBeperken ProgrammaBeperken ChatPrijs
Inhoud adviseur Content WindowsIE64GeenGeenGeenGeenGeenGratis
K9 2000/XPElk59GeenGeenJaGeenGeenGratis
Veilig ogen Safe Windows Firefox
IE
35GeenGeenJaGeenJa30€
Cybe r
patrol Cybe>
Windows IE
AOL
Netscape
60JaGeenJaJaGeen30€
Inhoud beschermen Inhoud 2000/XPElk22GeenJaJaJaGeen30€
Opmerking: licentie SafeEye omvat installatie op 3 computers, en er is een Mac-versie beschikbaar.

Waarschuwingen

 • Dit beperkt ALLE gebruikers, niet specifieke gebruikers.
 • Alle ouderlijk-controleprogramma's soms over-block of onder-websites blokkeren. Lees software reviews om het risico van het installeren van een programma dat te veel veilige websites, blokkeert of u toegang tot te veel gevaarlijke inhoud te minimaliseren.
 • Webbrowsers zijn vaak het doelwit van kwetsbaarheden en lacunes, vooral populair degenen zoals Internet Explorer of Firefox. Als u zich ongemakkelijk over voelen, misschien moet je proberen een minder populaire browser zoals Opera of Konqueror (Linux / Macintosh), die verschillende codebases en voorzieningen voor mindervaliden. Opgemerkt zij echter dat de meeste beveiligingsproblemen zijn een gevolg van onveilige computergebruik gewoonten.
  • Vraag uw familie naar:
   • Scan alle downloads met uw virusscanner.
   • Vermijd programma's en diensten die niet hebben opgedaan uw vertrouwen.
   • Installeer een programma zoals Windows Security Essentials naar webpagina's die bekend zijn om te proberen om toegang te krijgen tot uw computer te blokkeren.
 • Als je een router / modem die "always on" biedt toegang tot internet, software voor ouderlijk toezicht (inderdaad Windows zelf) kan omzeild door een gebruiker opstarten van een aangepast besturingssysteem vanaf een verwisselbare schijf te zijn. (Dit geldt niet voor internettoegang via een eenvoudige USB-of dial-up modem, waar gebruikers geen toegang tot ISP inloggegevens hebben.)
  • Overweeg de installatie van een fysieke proxy dat alle web-verzoeken op toegangsniveau bestuurt. Dit zal waarschijnlijk inhouden installeren van een duurdere router / firewall met uitgebreide functies (tenzij je al een hebt).