Wkunl

Hoe te plaatsen op reddit

Reddit is een grote sociale website die gebruikers gecreëerde inhoud in de vorm van inhoud die wordt ingediend geroepen heeft "berichten." Een populaire post op Reddit kan honderdduizenden standpunten Garner. Lees deze stappen om te leren hoe je je eigen post te maken op Reddit.

Stappen

Hoe te plaatsen op reddit. Kies een subreddit, indien gewenst.
Hoe te plaatsen op reddit. Kies een subreddit, indien gewenst.

Detachering techniek

 1. 1
  Join reddit. Reddit vereist dat haar gebruikers te registreren en kies een gebruikersnaam voordat ze kunnen posten. Bezoek de hoofdpagina van Reddit. Je zult een grote, drukke uitziende lijst met berichten met cijfers aan hen, plus een rij van links 'aan de bovenkant van de pagina te zien.
  • Klik op de link die zegt "inloggen of registreren." Het is gelegen in de rechterbovenhoek van de pagina.
  • Vul de vereiste gegevens in de linkerzijde van het venster dat verschijnt. Klik op 'registreren' als je klaar bent. Je moet kiezen een gebruikersnaam en een wachtwoord, en typ de captcha-code (opeenvolging van willekeurige letters en / of cijfers) op de bodem voordat u kunt registreren. U hoeft niet om een ​​e-mail te voorzien, tenzij je zin in hebt.
 2. 2
  Maak een post. Start door te klikken op de "Plaats een nieuwe link" of "Voeg een nieuw tekst bericht" links op de rechterkant van het scherm.
  • Een "link" bericht zal koppelen aan inhoud, zoals een webpagina of afbeelding, een "tekst" post is precies wat het klinkt. Je kunt je geest op het volgende scherm wijzigen door te klikken tussen de "link" en "tekst" tabs bovenaan.
  • Vul de nodige gegevens. Reddit voorziet gemerkte gebieden voor. Als je het schrijven van een tekst bericht, kunt u ervoor kiezen om gewoon vullen het veld titel in en laat de belangrijkste tekstveld leeg, als je wilt.
  • Typ de captcha code in en klik op de knop 'verzenden' in de linkerbenedenhoek deel van de pagina. Je bericht verschijnt op het volgende scherm.
 3. 3
  Kies een subreddit, indien gewenst. Reddit is verdeeld in user-curator secties die subreddits. Elke subreddit heeft een unieke naam en wordt meestal gecentreerd rond specifieke onderwerpen van discussie. In het algemeen, elke fundamentele gebied van belang die je kunt bedenken heeft al een subreddit gewijd.
  • Volg dezelfde basisinstructies voor het posten in een subreddit. Als u niet wilt posten op een van de voorgestelde subreddits, typt u een deel van een woord in het zoekveld. Reddit zal een lijst van subreddits dat de letters die u hebt getypt bevatten. Kies degene die je wilt van deze lijst.
  • Om de subreddit waar u gepost bekijken, klikt u op de kleine tekst aan de rechterkant van uw titel.
 4. 4
  Commentaar op een bericht. Het andere type van de post die u kunt maken op Reddit is een commentaar op andermans bericht. Reacties zijn hoe de besprekingen vormen op Reddit.
  • Kies een post. Vind de grijze tekst onderaan de titel van de post die je vertelt hoeveel reacties er zijn voor het, en klik die naar de discussie pagina. Elke post zal doen. U kunt zelfs uw eigen.
  • Voeg een reactie. Aan de bovenkant van de pagina, is er een tekstveld boven een knop "opslaan". Typ wat je zou willen zeggen in dit vak, en klik op de knop. Uw commentaar zal verschijnen op de pagina.
   • Reacties worden georganiseerd door populariteit. Reddit gebruikers klikt u op de pijlen omhoog en omlaag aan de linkerkant van elke post op "upvote" of "downvote" het. Als uw bericht is populair, zal het weer naar de bovenkant van de lijst.

Posting etiquette

 1. 1
  Leer de mondiale regels. Deze regels gelden voor het plaatsen overal op Reddit. Ze zijn vrij eenvoudig.
  • Gebruik geen seksuele inhoud met kinderen of minderjarigen niet plaatsen. Dit omvat getinte inhoud.
  • Spam niet. Spammen is de praktijk van het snel plaatsen van het zelfde ding over en weer, of het opvullen van berichten met herhaalde informatie.
  • Probeer niet om invloed op hoe mensen stemmen op je berichten. Alles, van bedelen om te vragen beleefd is verboden.
  • Geen persoonlijke informatie plaatsen. Dit geldt ook voor uw eigen informatie en die van anderen.
  • Beschadig of interfereren met de site zelf.
 2. 2
  Volg de specifieke regels voor elk subreddit. Subreddits worden beheerst door hun eigen secundaire regels eronder Reddit wereldwijde regelset. De meeste van deze zijn geschreven als beperkingen inhoud.
  • De specifieke regels voor een subreddit leren, check de rechterkant van de hoofdpagina van die subreddit. Regels zijn er duidelijk vermeld.
  • Breaking subreddit regels zal je niet krijgen in ernstige problemen met de site, maar het kan u en uw post (s) uit die subreddit. Het zal ook irriteren andere gebruikers van de subreddit.
 3. 3
  Studeren "reddiquette." Reddiquette is een samenvoeging van "Reddit" en "etiquette", dat een reeks gemeenschappelijke do's en don'ts van het gedrag wordt beschreven door het grootste deel van de site.
  • De "do's" van reddiquette neer op deelname: Het maken van doordachte berichten, verblijf op de hoogte van nieuwe berichten, links naar externe bronnen op verantwoorde wijze, en dat soort dingen.
  • De "don'ts" van reddiquette draaien rond maatschappelijk gedrag: niet trollen of deelnemen aan flame wars, niet onbeleefd of beledigend, niet proberen om technische oplossingen te vinden voor andere regels, enzovoort.
  • De reddiquette gids kan worden bekeken in zijn geheel op. Gebruikers worden aangemoedigd om het document voor updates periodiek.