Wkunl

Hoe te photoshop gebruiken om gezichts foto's retoucheren

Deze tutorial zal aangeven hoe de gezichten van mensen in Adobe Photoshop retoucheren en te verbeteren.

Stappen

Hoe te photoshop gebruiken om gezichts foto's retoucheren. Om te beginnen, zich te ontdoen van de voor de hand liggende vlekken.
Hoe te photoshop gebruiken om gezichts foto's retoucheren. Om te beginnen, zich te ontdoen van de voor de hand liggende vlekken.
 1. 1
  Om te beginnen, zich te ontdoen van de voor de hand liggende vlekken. De helende tool is ontworpen met dit in gedachten. Houd gewoon op ALT en klikt u op een schone plek van de huid (de eerste veranderen de borstel grootte, indien nodig) en klik vervolgens op de imperfectie. Herhaal aan alle ongewenste plekken.
 2. 2
  Verwijder de gele tanden. Selecteer de tanden met een van de lasso gereedschap en plakken in een nieuwe laag. Maskeren helpt als je te veel van het gebied te selecteren en de noodzaak om delen van het tandvlees / lippen te wissen. Gebruik de selectieve kleuraanpassing te verwijderen geel.
 3. 3
  Gebruik de blur tool om zelfs uit de huid toon. Gebruik de onscherpte gereedschap en verf over de huid, zorg ervoor niet te gaan over belangrijke delen van het gezicht, zoals de ogen of het haar.
 4. 4
  Geven de huid een gezonde kleur, weer gebruik maken van de selectieve kleur aanpassing en spelen met de rode tinten. Dit zal helpen zich te ontdoen van onnatuurlijke huidtinten. U kunt ook een stimulans van de verzadiging van de hele foto te geven een meer levendige uitstraling. Klik ctrl-U (of command-U op een Mac) om het Kleurtoon / verzadiging aanpassen dialoogvenster.
 5. 5
  Scherpen belangrijke gebieden, zal dit helpen om de persoon meer in het leven. Haar, ogen, neuzen enz. vaak beter uitzien met toegevoegde scherpte. Echter, niet te veel gebruiken of het zal korrelig uitzien. U kunt de afbeelding selectief gebruik van het gereedschap Verscherpen en het veranderen van de borstel grootte te scherpen.
 6. 6
  Gebruik de diffuse filter (filter> stileren> diffuus...) helpt zelfs uit eigenschappen en geeft de persoon een 'zachtere' uitstraling. Voer het filter en fade het naar 40-50%. Dit zal het te geven dat zachte glamour schot look.
 7. 7
  Dupliceer de laag (layer> duplicate layer) en vervolgens volledig desaturate het (shift-ctrl-u). Stel de blending optie (te vinden in de linker bovenhoek van het palet Lagen) van de onverzadigde laag op "overlay". Volgende experimenteren met het filter Gaussiaans vervagen (Filter> Blur> GaussianBlur...) zoals gewenst (Een pixel-breedte van 3-5 zou moeten werken). Dit zal de meeste foto's nog zachtere uitstraling te maken, met behoud van hun scherpte.
 8. 8
  Gebruik de filter verscherpen als de afbeelding ziet er een beetje te zacht of gebruik het scherpen borstel te accentueren doffe plekken.

Waarschuwingen

  1. Gebruik niet te hoog van een pixel-breedte in het filter Gaussiaans vervagen, of uw glamour schot zal uiteindelijk uitzien als een massa van gemengde kleuren!