Wkunl

Hoe te meer populair op twitter

Omdat het een populaire en invloedrijke persoon of het bedrijf op Twitter is niet zo eenvoudig als het openen van een rekening, maar het is ook niet zo ingewikkeld of eenvoudig als het volgen van een reglement. Een veel populariteit zullen voortvloeien uit wie je bent in relatie tot uw volgelingen, met inbegrip van hoe knap je bent en de verbondenheid die u maakt. Hier zijn een aantal best practices om je persoonlijkheid laten schijnen door, in plaats van je zelf promotie!

Stappen

Hoe te meer populair op twitter. Begrijpen wat is en wat het niet is.
Hoe te meer populair op twitter. Begrijpen wat is en wat het niet is.
 1. 1
  Begrijpen wat is en wat het niet is. Twitter is een online sociale netwerken plaats, zoals de waterkoeler van het internet. Het is een plaats van verbinding, vriendschappen, en netwerken. Dingen die Twitter niet onder de veronderstelling dat het niets meer is dan een verkoop forum (ondanks de vele mensen die herhaaldelijk deze misbruiken), een verplichte add-on voor social media strategie van uw bedrijf, zonder de neiging om het actief (daily!), of een plaats te sparren met mensen.
  • De fout die veel mensen maken is om te duiken recht in op Twitter en het bevorderen van hun website in bijna elke tweet. Grote fout! Je zou dat niet doen in het echte leven, dus doe het dan niet op Twitter.
  • Het saldo moet worden: meer persoonlijke updates en minder leidt tot dingen die je wilt dat mensen schaffen.
 2. 2
  Zijn authentiek. Hoewel het cliche "wees jezelf" is een beetje overdreven, het is zeer van toepassing op Twitter. Volgelingen dat je echt jezelf presenteren en dit zal alleen resoneren waar u geven van jezelf aan andere mensen. Zoals in het echte leven, is het belangrijk om interessant en geïnteresseerd te zijn in anderen.
  • Zorg voor je echte naam en beroep of interesses. Dit bouwt een groter beeld van wie je werkelijk bent en geruststelt je followers. Niet iets dat zou vervelen je volgt zeggen. Je hebt ze "blij" te zijn
  • Indien mogelijk, een link in je Twitter-profiel aan het werk je doet online of naar iets dat meer over je online (zoals LinkedIn of Facebook) vertelt.
  • Pas uw Twitter foto en achtergrond. Twitter volgers houden niet van het zien van de standaard Twitter vogel als een foto - een van uzelf of iets dat duidelijk identificeert met u. Bovendien, voeg uw eigen kleuren en misschien zelfs ontwerpen of foto's naar de achtergrond van je Twitter-pagina te verlevendigen.
 3. 3
  Interact. Twitter is over relaties en vriendschappen. Je kunt groeien tot een heleboel geweldige mensen leren kennen via je Twitter-account gewoon door interactie met hen regelmatig, en velen zullen worden goede vrienden, ook al heb je nog nooit echt hen ontmoet.
  • Vergeet niet te antwoorden op alle @-berichten. Als uw naam wordt genoemd, betekent iemand cares genoeg om je ook, en het is belangrijk om te erkennen dit door te antwoorden.
  • Retweet (RT) informatie regelmatig en met de consistentie van mensen. Dit is de levensader van Twitter, het delen van informatie via retweeten. Het is een vorm van en een manier om te erkennen dat de persoon die wordt retweeted is het delen van informatie waardig retweeten over.
  • Communiceren met Twitter-gebruikers die al populair. Als ze merken dat je en willen wat ze zien, zullen ze je helpen in je "social media klimmen" door uw informatie delen met hun volgelingen, en hopelijk bevelen u als goed.
  • Laat je Twitter adres met opmerkingen die u maakt op blogsites, zodat mensen kunnen hun manier van werken terug naar de echte jij en leer meer.
 4. 4
  Geef informatie andere mensen willen weten en te delen. Je zult alleen worden geretweet en gevolgd als je het verstrekken van een Twitter-stroom die de aandacht van mensen grijpt. Als je eenmaal hebt vastgesteld jezelf als iemand die bepaalde soorten informatie deelt, moet u blijven leveren verse, fascinerend, en nieuwsgierig updates.
  • Onder meer links naar interessante verhalen, nieuwsberichten, websites, recepten, etc.
  • Stuur ook links naar foto's, video's en andere visuele traktaties voor volgelingen om naar te kijken. Schattige dieren zijn vaak een winnaar zo licht opluchting!
  • Houd de updates stroomt in een regelmatig tempo, zodat mensen weten dat ze betrouwbaar kunnen wenden tot u.
  • Als een ramp of grote gebeurtenis plaats in uw plaats of land, wees niet bang om te schakelen om het naast, of in plaats van uw normale tweets. Delen updates en nuttige informatie, zoals telefoonnummers, gegevens over noodsituaties, en onderdak adressen, zal enz. Mensen gemakkelijk deze informatie te delen met uw naam erop, en je kunt gemakkelijk uiteindelijk ontmoeten veel mensen die in het heetst van het verstrekken van hulpdiensten, dankbaar voor uw steun bij het verkrijgen van de informatie uit.
  • Bak enkele twitter cookies en deel het recept koppeling en de foto's van uw resulterende cookies met uw volgelingen.
 5. 5
  Bouw je populariteit. Om populair te zijn, zul je meer en meer volgelingen, mensen die retweeten uw gegevens, en zingen uw lof aan hun volgelingen nodig.
  • Volg mensen. Doe dit als een dagelijks ritueel door te focussen op mensen die u hebben dingen gemeen met. Gebruik de Twitter zoekmachine om mensen te vinden met dezelfde interesses, sleutel in woorden die waarschijnlijk nodig zullen zijn rendementen zoals "Super Bowl", "veganistisch", "burlesque", "kaas", "moeder", etc. De helft van het plezier te maken ligt in het vinden van nieuwe mensen "net als jij"!
  • Volg rug degenen die u volgen. Nieuwe mensen toe te voegen regelmatig aan mensen die je volgen, evenals regelmatig toevoegen van mensen die u hebt toegevoegd.
  • Gebruik geautomatiseerde volger adder gereedschap indien gewenst. Als u besluit om te betalen voor meer volgelingen, er zeker van zijn dat er een voordeel in te doen, voor uw bedrijf, merk of imago, enz. Voor de meeste mensen, betaling is niet nodig; gebruik maken van uw tijd en persoonlijke inspanning wijselijk plaats.
  • Bewaak uw populariteit met behulp van tools die u uw populariteit statuut vertellen. Er zijn veel tools beschikbaar voor dit, en ze kunnen worden gericht op land, regio, thema (zoals "Top LA Tweeters", "Top Green Tweeters", enz.), of andere elementen je graag wil weten over.
  • Lees en voor meer details.
 6. 6
  Beloon je followers. Er zijn een aantal manieren aan je Twitter-volgers die hen zal imponeren en hebben ze toeteren uw hoorn met hun volgelingen te belonen. Enkele manieren zijn:
  • Gebruik de # FollowFriday (# FF)-mechanisme om de namen van uw favoriete volgelingen bij wijze van dank, en als een manier om hun namen circuleren. Op zijn beurt, wordt uw naam verspreid wanneer ze rechtstreeks dank u of hergebruik je # FF lijst.
  • Op maat individuele dankzij uw volgelingen. Personaliseren thanks is indrukwekkend, het windt niet alleen de persoon met wie je te bedanken, maar het maakt andere volgelingen denken dat je iemand die geeft om mensen individueel en dit is een belangrijke indruk te maken bent. Een geweldige manier om dit te doen is op te halen gedeelten van hun profiel en om te bedanken door repliceren de belangrijkste punten van deze persoon. Bijvoorbeeld: "Mijn dank aan @ BilboGoogle - een social media goeroe met een hart van goud die is gespecialiseerd in de tuinbouw, lachyoga., & Dr Who memorabilia Please follow "
  • Zeg dank aan je followers in een blog. Maakt het echt bijzonder door afzonderlijke vermelding van bijzondere volgers voor je blog post. Schrijf een klein stukje over wie ze zijn, wat ze doen, en waarom ze rock. Onder hun foto en een link naar Twitter. En dan laat ze en je andere volgers weten via Twitter! Deze is altijd geliefd en laat je echt zorg over hen. Het extra voordeel is dat uw blog krijgt ook een grotere dekking als volgelingen delen op.
 7. 7
  Richten ons altijd op het doel van twitter als zijnde over. Elke keer dat u het gevoel dat eindeloos bevorderen van jezelf, trek terug en vergeet niet dat Twitter is over het verbinden en verband, niet over het verkopen witten van tanden aan je vriendjes. De netwerken van vriendschap online geschapen zijn net zo echt als offline vriendschappen voor veel mensen. Net is het gemakkelijk om te dragen uit vriendschappen met de vraag Vrienden een keer te veel te steunen uw Tupperware-of verkoop van Avon, zo ook dit vermoeit Vrienden keer. Houd de verkoop tot een minimum, en tekortkomingen in de uitvoering verbinden, delen en Twitter liefdevol.
 8. 8
  Tweet dingen die mensen kunnen betrekking hebben op. Niemand wil horen over uw klachten de hele tijd, dus probeer en tweet enkele positieve dingen. Ook na je followers toont mensen dat als ze je volgen, dan zijn ze een volgeling krijgen ook.

Tips

 • Begrijp het verschil tussen het maken van een verzoek en het maken van een vraag. Af en toe vraagt ​​iemand te geven uw boodschap voor een goed doel is prima. Maar om mensen te vragen RT uw berichten als vanzelfsprekend is onbeleefd en veeleisend. Geef je followers het voordeel van vertrouwen hun intelligentie, ze zullen zelf uitzoeken of ze willen doorgeven je tweets.
 • Met behulp van twitter mobiele client en tweet overal mee naar toe, op deze manier krijg je een heleboel interessante inhoud hebben.
 • Overweeg het toevoegen van een Twibbon aan je profiel foto aan te tonen dat u bepaalde oorzaken of gebeurtenissen te ondersteunen. Houd het regelmatig bijgewerkt en verwijder het als het muf.

Waarschuwingen

 • Heb volgers niet intimideren door het sturen van mailings die insinueren dat de andere persoon niet zijnde een goede Twitter vriend omdat ze niet genoeg retweeten, of je niet genoeg steunen. Dit is zowel veeleisend pesten en en zal ervoor zorgen dat de andere persoon zich terug te trekken van u en misschien zelfs om je unfollow.

Dingen die je nodig hebt

 • Levendige Twitter-account
 • Veel volgelingen
 • Interessante achtergrond en profiel, plus persoonlijke afbeelding
 • Veel goede dingen te delen op Twitter