Wkunl

Hoe je tweets delen van twitter tot facebook zonder externe applicaties

Bent u lid van zowel Twitter en Facebook en wilt u uw tweets te delen op Facebook? Dit kan een geweldige manier om je tweets te zenden naar een groter publiek en, hopelijk, krijgen extra volgelingen zijn. Gebruik dit artikel als een gids om u te helpen deze functie kunt instellen.

Stappen

Hoe je tweets delen van twitter tot facebook zonder externe applicaties. Open uw web browser naar keuze.
Hoe je tweets delen van twitter tot facebook zonder externe applicaties. Open uw web browser naar keuze.
 1. 1
  Open uw web browser naar keuze.
 2. 2
  Bezoek de website van twitter.
 3. 3
  Klik op de account drop-down box in de buurt van de rechterbovenhoek van de twitter pagina. Dit pictogram heeft een silhouet gezicht en een pijl naar beneden gerichte.
 4. 4
  Klik op de knop.
 5. 5
  Klik op het tabblad "profiel".
 6. 6
  Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina totdat u het gedeelte "facebook". Klik op de knop die zegt "Plaats uw tweets naar Facebook."
 7. 7
  Klik op de knop "Inloggen op Facebook en uw rekeningen met elkaar verbinden", die nu moeten worden vervangen van de "post uw tweets op Facebook"-knop.
 8. 8
  Vul uw Facebook log-in ID en wachtwoord in het venster dat verschijnt. Klik op "Aanmelden".
 9. 9
  Klik op 'toestaan' of 'skip' in twitter. Het zal nu vragen om toestemming om een ​​verscheidenheid van acties op Facebook doen, in reactie op deze acties. Klikken op "Skip" zal geen invloed hebben op uw vermogen om uw accounts te sluiten.
 10. 10
  Controleer of het selectievakje op de twitter profielpagina naast "mijn facebook profiel" is aangevinkt. Het moet automatisch gecontroleerd, maar kijk voor de zekerheid.
 11. 11
  Klik op de "save" knop.
 12. 12
  Controleer of de detachering van uw tweet succesvol is, door terug te gaan naar facebook en het controleren op de bijgewerkte status te pas verschijnen op uw facebook tijdlijn.

Tips

 • De Twitter smartphone apps hebben niet de mogelijkheid om uw tweets te delen met Facebook, het maakt niet uit wat je hebt gedaan op de website. Ze hebben niet dezelfde instellingen die u hebt er ingeschakeld.
 • Om de rechten van de app te verwijderen, gaat u naar de profielpagina weer, en klik op de link "(Disconnect)" naast de woorden "Uw account is verbonden met Facebook" en klik op "OK" om te bevestigen dat u wilt het verbreken van elkaar. Klik nogmaals op de knop "Opslaan".

Dingen die je nodig hebt

 • Twitter-account
 • Facebook-account