Wkunl

Hoe te om muziek toe te voegen aan je robotje

Droid telefoons en andere slimme telefoons maken het mogelijk om uw favoriete muziek te luisteren op de weg. Met behulp van een telefoon op deze manier kan u toestaan ​​om een ​​apparaat te gebruiken voor het luisteren naar muziek, praten en surfen op het internet. Als je je afvraagt ​​hoe je muziek toe te voegen aan uw Droid telefoon, volgt u deze stappen om te leren hoe u MP3-, CD-audio en muziek toe te voegen. U kunt ook muziek direct te kopen van de Google Play Store, en alle muziek die u koopt zal direct worden gedownload en direct geïnstalleerd op uw telefoon.

Stappen

Hoe te om muziek toe te voegen aan je robotje. Gebruik de USB-kabel die bij de telefoon is geleverd, en steek de stekker in je android telefoon.
Hoe te om muziek toe te voegen aan je robotje. Gebruik de USB-kabel die bij de telefoon is geleverd, en steek de stekker in je android telefoon.

Voeg mp3-en cd-audio muziek naar je robotje

 1. 1
  Gebruik de USB-kabel die bij de telefoon is geleverd, en steek de stekker in je android telefoon. Je nodig hebt om je telefoon aan te sluiten op uw computer, zodat u de mediabestanden kunt overbrengen van uw computer naar uw Android-telefoon.
 2. 2
  Sluit de doos die opduikt op uw computer die vraagt ​​wat je zou willen doen met het apparaat dat u hebt aangesloten. Als u nog niet aangesloten je Android-telefoon in uw computer voordat, wacht tot de drivers te installeren. Als u al hebt aangesloten en de drivers geïnstalleerd, ga naar de volgende stap.
 3. 3
  Tik op de knop op uw telefoon die luidt als volgt: ". Schakel USB Storage"
 4. 4
  Open de map om de bestanden te bekijken. Deze map bevat alle informatie en media op uw Droid telefoon.
 5. 5
  Automatisch afspelen verschijnt, zullen er twee. MOT (F:) en verwijderbare schijf (G:). Kies MOT (F:), in algemene opties te kiezen "Map openen en bestanden weergeven". Je bent nu in een lijst van 50 items.
 6. 6
  Open uw pc's muziekbibliotheek (of itunes), en klik en sleep alle van de muziek die je wilt op je android telefoon zetten. Het duurt een paar seconden voor elke song. Voor volledige bibliotheken kan het een tijdje duren voor de overdracht te voltooien.
 7. 7
  [Optioneel maar voor de veiligheid] Ga naar de taakbalk, controleer uw pictogrammen (rechts naast de datum en tijd) voor "Hardware veilig verwijderen en media uitwerpen". Mijn icoon is een USB met een groene en witte vinkje. Selecteer het pictogram of links klikken, kies "Turn off USB Storage" en u kunt nu veilig loskoppelen van uw telefoon.
 8. 8
  U kunt nu in uw telefoon en glimlach. Nu dat je hebt gezien je muziek veilig en wel in meestal waarschijnlijk, wat wordt aangeduid met "Music" (het is in de apps) aarzel dan niet om uw media af te spelen!

Converteren en voeg itunes muziek naar je robotje

 1. 1
  Online zoeken naar een betrouwbare m4a converter die deze bestanden te converteren naar mp3-bestanden. De reden dat je nodig hebt om dit te doen is omdat iTunes maakt gebruik van een speciaal formaat, zodat je de bestanden niet kunnen gebruiken op andere muziekspelers. Er zijn vele converters die er zijn vrij en veilig te gebruiken.
 2. 2
  Upload de muziekbestanden die u wilt converteren, en klik op "omzetten." Het proces kan even duren afhankelijk van uw internet snelheid en de grootte van uw bestanden.
  • Uploaden is het tegenovergestelde van downloaden. Als je iets downloaden, u neemt een item, zoals een media-bestand, uit een andere bron en installeren op uw computer of apparaat. Om iets te uploaden, je in feite het nemen van een item dat u al hebt en het naar een ander apparaat te verplaatsen.
 3. 3
  Sla de nieuwe bestanden in uw muziekbibliotheek, en volg de stappen voor het overzetten van mp3 en andere muziekbestanden naar de droid telefoon.

Als een kanttekening van een collega-muziek dragger: u mag niet naar itunes muziek om te zetten in uw map media van je robotje te zetten. Gewoon gaan in itunes, selecteert nummer / map / playlist etc en sleep ze naar de map media. Voila! heb je itunes muziek (hopefully... Als niet boven proberen de stappen)

Muziek toe te voegen aan je robotje uit de Android Market

 1. 1
  Open de Android Market, en een zoekopdracht voor muziek of mp3.
 2. 2
  Vind een applicatie die je zou willen om ofwel kopen of gratis downloaden.
 3. 3
  Gebruik de applicatie om op je robotje juiste aankoop of download gratis muziek van je android telefoon.

Tips

 • Open uw mediaspeler vanaf je Android-menu als je eenmaal klaar bent met het toevoegen van muziek. Alle geïnstalleerde muziek zal direct gaan in deze speler, en u kunt zoeken naar uw muziek via de functie bibliotheek.
 • Een Droid telefoon is geschikt voor het spelen van vele soorten muziekbestanden, zoals MP3, AMR, WMD (8), MIDI, WAV, OGG Vorbis, en M4A. M4A bestanden zijn iTunes-muziekbestanden die compatibel zijn wanneer u de stappen om te zetten.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u alleen een eerlijke en betrouwbare M4A muziek file converter gebruiken. Doe je onderzoek voordat het downloaden even welk type van software op uw computer, zodat je niet een virus of het gebruik van illegale software.
 • Alleen overbrengen muziek en bestanden die u hebt gekocht. Het is tegen de wet om muziek die u niet hebt betaald voor het gebruik, en je kunt wettelijk verantwoordelijk voor alle "gratis" muziek die u downloadt worden gehouden.