Wkunl

Hoe de camera's te gebruiken op uw iPad 2

Met de iPad 2, kunt u foto's en HD-video's met behulp van de tablet dual camera's nemen. Dit artikel zal u tonen hoe u alleen dat, maar ook hoe om te delen van de video's en foto's, uploaden naar uw computer, en trim video's doen. U leert ook hoe je FaceTime, gratis video chat-service van Apple gebruiken.

Opmerking: Je moet Camera beperkingen op uw iPad uit te schakelen als je ze hebt ingeschakeld.

Stappen

Hoe de camera's te gebruiken op uw iPad 2. Kies of u wilt een video of een foto te maken.
Hoe de camera's te gebruiken op uw iPad 2. Kies of u wilt een video of een foto te maken.
 1. 1
  Kies of u wilt een video of een foto te maken. Om een ​​foto te maken, schakelt u de camera / video-schakelaar, zodat u het pictogram Camera. Om videobeelden te nemen, schakelt de camera / video-schakelaar, zodat u het Video-pictogram.
 2. 2
  Streven. Aan, tik op het scherm en sleep de schuifknop aan de onderkant om in of uit te zoomen. Om scherp te stellen, raakt u de afbeelding van het item dat u wilt richten op (dit werkt niet op de iPad 2, maar alleen wijzigingen blootstelling). Vervolgens tikt u gewoon op het camera-icoontje.
  • Indien u graag om uw laatste foto of, tikt u op de miniatuur in de linkerbenedenhoek van het scherm. U kunt dan gebruik maken van de pijltjes onderaan het scherm om andere foto's.
 3. 3
  Verwijderen van een foto of video door op het prullenbak-pictogram.

Screenshots

 1. 1
  Druk op de slaap / waak-knop en de home-knop tegelijkertijd ingedrukt totdat het scherm knippert. U zult hoort een sluitergeluid en het zal worden toegevoegd aan de Camera Roll als een gewone foto.

Het delen van uw foto's en video's

 1. 1
  Van foto's, tikt u op de filmrol die u wilt bekijken.
 2. 2
  Blader door uw foto's door op de pijltjestoetsen of met uw vinger naar links of rechts te vegen.
 3. 3
  E-mail foto's. Om dit te doen, selecteert u de foto die u wilt verzenden, of selecteer meerdere foto's van de camera roll, en tik op het pictogram Verzenden. Tik vervolgens op de knop E-mail.
 4. 4
  Deel diavoorstellingen. kunt u uw foto's delen met een soundtrack. Tik gewoon op een album om het te openen. Tik vervolgens op de knop Diashow en een lijst met opties verschijnen die u zal toestaan ​​om uw diavoorstelling te passen.
 5. 5
  Sluit uw iPad aan op uw computer om foto's en video's uploaden naar foto-applicaties.
  • Voor Mac, selecteert u de foto's en video's die u wilt uploaden en klik vervolgens op het importeren of downloaden knop.
  • Voor PC, volgt u de instructies die bij het fotoprogramma op uw computer was geïnstalleerd.

Facetime

 1. 1
  Facetime is een leuke manier om face-to-face praten met uw vrienden en geliefden. Om FaceTime te gebruiken, moet u beschikken over een en roepen dat iemand dat heeft ook FaceTime. U, evenals de andere persoon, moet ook een Apple ID.
 2. 2
  Open de FaceTime app, voer uw Apple ID en tik teken in.
  • Voer het e-mailadres dat anderen moeten gebruiken om u in FaceTime. Tik op Volgende.
  • Maak een nieuwe account. Om dit te doen, opent FaceTime en tik vervolgens op Maak nieuwe account aan en volg de instructies op het scherm.
 3. 3
  Maak een FaceTime-gesprek. Open de app, tik op Contacten, tik op een naam.
  • Om te schakelen tussen de camera's tijdens een gesprek, tikt u gewoon op het camera-icoontje.

Tips

 • Uw iPad heeft ook een Photo Booth die u toelaat om foto's te maken met zowel de voor-en achterkant camera. Photo Booth is ideaal voor het nemen headshots van jezelf. U kunt ook plezier hebben vervalst de beelden door te tikken op het pictogram Effect.

Dingen die je nodig hebt

 • iPad 2 of nieuwer iPad