Wkunl

Hoe kunt u uw iPad 2 aansluiten op het internet

Uw iPad kan de toegang tot internet via een draadloos netwerk of via een mobiel data-abonnement. Dit artikel zal u door de stappen voor het doen van elk.

Stappen

Hoe kunt u uw iPad 2 aansluiten op het internet. Open de instellingen door op het pictogram Instellingen op het startscherm van uw iPad.
Hoe kunt u uw iPad 2 aansluiten op het internet. Open de instellingen door op het pictogram Instellingen op het startscherm van uw iPad.

Lid worden van een Wi-Fi-netwerk

 1. 1
  Open de instellingen door op het pictogram Instellingen op het startscherm van uw iPad.
 2. 2
  Tik op Wi-Fi. Zorg ervoor dat de schakelaar zegt "op."
 3. 3
  Aansluiten bij een netwerk. Om dit te doen, tik op Instellingen, vervolgens, en wachten op een lijst van netwerken die binnen bereik te verschijnen. Vervolgens selecteert u een netwerk om gewoon sluiten door op de naam van het netwerk.
  • Als een slot icoon verschijnt naast de naam van een netwerk, voer het wachtwoord in en tik op Join.
  • Wees ervan bewust dat sommige Wi-Fi-netwerken kan u een vergoeding betalen om te kunnen deelnemen.
 4. 4
  Kijk voor het pictogram Wi-Fi om te verschijnen in de statusbalk van de iPad. Dit zal laten zien zodra uw iPad is aangesloten op het netwerk. Hoe meer balken zie je op het icoontje, hoe sterker het signaal.

Lid worden van een mobiel datanetwerk

 1. 1
  Aanmelden voor een data-abonnement met een plaatselijke vervoerder. Voordat u kunt deelnemen aan een mobiele data netwerk met een 3G-iPad, moet u zich aanmelden voor data-abonnement met een plaatselijke vervoerder.
  • Als uw iPad kwam met een micro-SIM-kaart en is verbonden met een mobiele data netwerk, zal u een 3G-, E-of ° icoon in de statusbalk zien.
 2. 2
  Gebruik je iPad om uw mobiele dataplan carrier als je niet al een hebt in de plaats.
  • Tik op het pictogram instellingen.
  • Tik op Mobiele data.
  • Tik op View-account en volg de instructies op het scherm.
 3. 3
  Begrijp dataroaming. Als je merkt dat je buiten het netwerk van uw aanbieder bevindt, kunt u in staat om een ​​andere vervoerder datanetwerk te gebruiken door te draaien Gegevensroaming op.
  • Om dataroaming in te schakelen, gewoon tik op Instellingen op het startscherm. Tik vervolgens Cellular Data en tik Dataroaming zodat het zegt On. Wees ervan bewust dat de roamingtarieven van toepassing kunnen zijn.

Tips

 • Als je niet kunt zien Toon account in het scherm Mobiele data zorgen ervoor dat uw SIM-kaart is in de iPad en sluit vervolgens uw iPad naar iTunes. Vervolgens moet worden ingegeven door iTunes dat "Er is een update van de carrier settings". Klik op Ja om deze, dan na de sync het scherm View Account moet er zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • iPad
 • Wi-Fi
 • Gegevens Plan (alleen 3G ondersteund iPad)