Wkunl

Hoe om de batterij te sparen op een android

Het Android besturingssysteem is het draaien van de mobiele communicatie en de PDA wereld op zijn kop door het aanbieden van functies, functionaliteit en een open architectuur die dreigt al het andere op de markt weg te blazen. Echter, veel van de beschikbare op Android-apparaten functies kan leiden tot batterijen afgetapt te worden zeer snel. Vanwege dit, moeten gebruikers van Android-apparaten intelligent en proactief beheren van de energie in hun batterijen. De energiebesparende opties gepresenteerde kan als u, allemaal tegelijkertijd, afzonderlijk of in elke gewenste combinatie.

Stappen

Hoe om de batterij te sparen op een android. Vraag je telefoon wat er met het grootste percentage van de macht.
Hoe om de batterij te sparen op een android. Vraag je telefoon wat er met het grootste percentage van de macht.
 1. 1
  Vraag je telefoon wat er met het grootste percentage van de macht. (Instellingen »Over de telefoon» gebruik batterij) Als je Android vraagt ​​wat er met welk percentage van het beschikbare batterijvermogen, zal het u vertellen. Het overgrote deel van de tijd dat de grootste macht zwijn is het scherm.
 2. 2
  Vertellen dat het toestel alleen te gebruiken 2g-netwerken. (Instellingen »Draadloze bediening» Mobiele netwerken »Alleen 2G-netwerken) Als u geen toegang tot high speed data nodig hebt, of als er geen 3G-netwerk waar u woont, kunt u Android vertellen om alleen gebruik maken van 2G mobiele netwerken. U zult nog steeds toegang tot EDGE-netwerk data-en WiFi hebben, indien nodig.
 3. 3
  Verminder de helderheid van uw beeldscherm. (Instellingen »Geluid & Display» Helderheid) De meeste mensen kunnen een Android-scherm te zien heel goed met de achtergrondverlichting functie uitgeschakeld. Verplaats de schuifregelaar helemaal naar links, probeer dan met behulp van het apparaat op die manier. Als je niet goed kan zien in die omgeving, verplaatst u de schuifregelaar naar rechts alleen voor zover nodig om het scherm comfortabel te bekijken.
 4. 4
  Als uw apparaat een AMOLED-scherm, gebruik dan altijd een zwarte achtergrond. AMOLED-schermen kunnen het energieverbruik zevenvoudige verminderen door het weergeven van zwart in plaats van wit of een andere kleur. Bij het zoeken op uw telefoon kunt u ook gebruik maken van Black Google Mobile op bGoog.com om standaard Google-resultaten (inclusief afbeeldingen) allemaal in het zwart.
 5. 5
  Stel je op de kortst mogelijke lengte. (Instellingen »Geluid en weergave» Time-out scherm) Deze instelling laat het apparaat het scherm uit te schakelen na de geselecteerde periode van inactiviteit. Hoe korter de periode, hoe minder energie je scherm zal gebruiken. Het instellen van opties variëren van telefoon naar telefoon.
 6. 6
  Schakel de functie als het niet nodig. (Instellingen »Draadloze bediening» WiFi, of krijgen de draadloze instellingen gratis app) De draadloze netwerken zender gebruikt nogal wat stroom. Zelfs wanneer het apparaat niet is aangesloten op een netwerk, zal zij blijven zoeken naar een op een regelmatige basis.
 7. 7
  Schakel de Bluetooth-functie als het niet nodig. (Instellingen »Draadloze bediening» Bluetooth) Om dezelfde redenen als je moet uitschakelen WiFi, schakelt u de Bluetooth-functie als u het niet gebruikt.
 8. 8
  Schakel het. (Instellingen »Beveiliging & locatie» Enable GPS-satellieten) Wanneer de GPS-ontvanger in je Android-toestel is actief het ziet er naar satellieten, en de processor bereidt informatie te worden gezonden aan elke applicatie die het nodig heeft, ongeacht of een toepassing die gebruik maakt van de GPS actief is of niet. Als u niet navigeert, schakelt u GPS en laat het apparaat te gebruiken welke alternatieve locatie services uw draadloze netwerk provider kan bieden.
 9. 9
  Gebruik de Power Control widget. (Beginscherm »Menu» Voeg »Widgets» Power control) Met ingang van Android 1.6, is er een widget die je kunt plaatsen op een van je homescreens dat geeft u snel bedieningsknoppen voor WiFi, Bluetooth, GPS, Push sync, en helderheid van het scherm (drie niveaus). Gebruik dit om uw instellingen te controleren en ze uitschakelen om de batterij te sparen, zoals hierboven vermeld. Dit is een mooi en makkelijk snelkoppeling.
 10. 10
  Schakel de telefoon trilfunctie. (Instellingen »Geluid en weergave» Telefoon trillen) Het kleine apparaat in je telefoon die genereert de vibratie gebruikt stroom elke keer dat het wordt geactiveerd. Als alternatief stelt u het belvolume helemaal af, voorbij de Trillen instelling.
 11. 11
  Heb applicaties die draaien niet weg als je ze niet nodig hebt. Sluit ze en terug te keren naar het beginscherm.
 12. 12
  Zet je telefoon op standby-modus wanneer u hem niet gebruikt. Druk gewoon op de rode "call End"-toets en op het display wordt donkerder. Druk er nogmaals op en het zal oplichten.
 13. 13
  Zet het apparaat in de "vliegtuigmodus", terwijl op een luchtvaartmaatschappij vlucht. Houd de toets "End call" totdat er een menu wordt weergegeven. Selecteer de modus zender van de telefoon uit te schakelen. Dit zal u toelaten om de telefoon te gebruiken tijdens de vlucht. Natuurlijk, als je niet van plan om de telefoon te gebruiken, deze uit te zetten helemaal door het selecteren van "Power off" is de ultieme energiebesparende tip! Aan de macht op het apparaat, drukt u op de toets "End call".
 14. 14
  Bij het ​​reizen, neem uw ​​oplader, evenals een USB-kabel met je mee. De meeste luchthavens bieden gratis opladen van apparaten of stopcontacten, maar sommige kunnen bieden slechts een USB-poort om uw telefoon op te laden.
 • Veel vliegtuigen hebben ook de macht poorten ergens in de buurt van uw stoel die u kunt gebruiken om uw apparaat op te laden tijdens de vlucht, hetzij terwijl in "Airplane Mode" of tijdens het gebruik van de in-flight draadloze service op vluchten waar het beschikbaar is. Vliegtuig stoel power-poorten (als ze beschikbaar zijn) zijn beperkt tot een bepaald voltage output en zijn geconfigureerd om te stoppen met werken als u deze overschrijdt tijdens de vlucht. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben zorgen dat het opladen van lithium-batterijen in-flight kan leiden tot oververhitting. Het is het beste om te controleren met uw luchtvaartmaatschappij voordat u gaat vliegen.
 1. 1
  Installeer een power management app op uw apparaat. Er zijn al een aantal apps in de Android Market die gespecialiseerd zijn op het beheer van de macht op Android-apparaten. De meeste doen dit door het regelen van de activering en deactivering van systemen op het apparaat die energie verbruiken, zoals de radio, het scherm, en GPS data. Sommigen kun je kiezen hoe agressief de app macht zal beheersen. Zoeken naar "power manager" op de Android Market voor een aantal voorbeelden.

Tips

 • Reservebatterijen voor Android-apparaten is te vinden tegen goede prijzen van aftermarket bronnen, alsmede uit resellers op sites zoals eBay. Uw draadloze provider kan ook af en toe aanbieden specials op originele batterijen. Draag een met u en houden rekening gebracht.