Wkunl

Hoe te gebruiken applicatie audio met Soundflower opnemen

In dit Google artikel leer je hoe je Soundflower gebruiken in combinatie met Audacity om audio van een toepassing op te nemen op een computer met Mac Os X. Ja, zelfs Skype.

Stappen

Hoe te gebruiken applicatie audio met Soundflower opnemen. Volg de installatie instructies door te klikken op de continue optie bij elke stap.
Hoe te gebruiken applicatie audio met Soundflower opnemen. Volg de installatie instructies door te klikken op de continue optie bij elke stap.
 1. 1
  Download Soundflower van http:/ / code.google.com / p / Soundflower / Eenmaal daar moet je klikken op de Soundflower-1.5.1.dmg link onder de featured downloads sectie van de webpagina om je download te beginnen. Wacht tot de download klaar is.
 2. 2
  Open het. Dmg-bestand en klik op het bestand met de titel Soundflower om het installatieproces te starten.
 3. 3
  Volg de installatie instructies door te klikken op de continue optie bij elke stap. U moet uw wachtwoord in te voeren wanneer u wordt gevraagd om door te gaan. Nadat u uw wachtwoord hebt ingevoerd de installatie moet eindigen op zijn eigen.
 4. 4
  Systeem audio configureren. Ga naar Systeemvoorkeuren en klik op het geluid ruit. Onder het tabblad Uitvoer van het geluid ruit select Soundflower (2-kanaals) als uw geluidsapparaat.
 5. 5
  1. Configureren Soundflower. Open de Soundflowerbed Application. Het moet zich in de map Soundflower die moet worden in de map Programma's. Een zwarte pictogram lijkt op een bloem zou moeten verschijnen in de rechter bovenhoek van het scherm in de buurt van de systeemtijd.
  2. Klik op de Soundflowerbed icoon klikken op de optie Audio-instelling in het drop down menu.
  3. Zorgen dat Soundflower (2-kanaals) is geselecteerd als de standaard-en output van het systeem onder het tabblad Audio-apparaten.
  4. Alvorens over te gaan ervoor zorgen dat u hebt geselecteerd Luidsprekers / Hoofdtelefoon onder de Sunflowerbed drop down menu. Dit zal u toelaten om het afspelen van audio te horen als je het op te nemen in latere stappen.
 6. 6
  Download audacity. Ga naar http://audacity.sourceforge.net/download/mac Download de versie van brutaliteit, die geschikt is voor uw hardware.
 7. 7
  Installeer durf. Open het. Dmg je gedownload in stap 6. Sleep de Audacity Toepassing op waar u het wilt opslaan op uw computer.
 8. 8
  Durf te configureren.
  1. Lanceren Audacity. Er verschijnt een dialoogvenster met de titel 'Audacity First Run' zal verschijnen. Zorg ervoor dat de taal die u wilt lef om te gebruiken is geselecteerd en druk op OK.
  2. Ga naar het drop down menu met de titel Audacity en selecteer voorkeuren.
  3. In het tabblad Audio I / O zorgen dat Soundflower (2-kanaals) is geselecteerd als opnameapparaat.
 9. 9
  Start het afspelen van audio in een goed geconfigureerde applicatie. Configuratie zal iets verschillen van toepassing tot toepassing moet u ervoor zorgen dat de toepassing in kwestie maakt gebruik van audio-systeem of heeft Soundflower (2-kanaals) geselecteerd als audio-apparaat. Uw browser moet met de geschetste instellingen werken zonder enige noodzaak voor configuratie als zodanig testen van uw SetIP zou moeten werken als beginnen met het afspelen van een video (met geluid) in Youtube voordat u verder gaat met de volgende stap.
 10. 10
  Start de opname in vermetelheid. Druk op de grote rode knop op het hoofdscherm om de opname te starten. Genieten van de mogelijkheid om elk geluid op te nemen op uw computer!

Dingen die je nodig hebt

 • Een computer met Mac Os X
 • Een internetverbinding
 • Een web browser