Wkunl

Hoe kan ik een DVD met DVD Decrypter rip

Terwijl rippen van cd's is een gemeenschappelijke activiteit die wordt uitgevoerd door een groot aantal software-programma's, hoeft zelfs vele gevorderde computergebruikers niet weet hoe je een dvd rippen. Rippen van DVD's (computer jargon voor het kopiëren op uw pc de harde-schijf) is goed voor het maken van een back-up van hun inhoud, of het bekijken op uw pc. De makkelijkste manier is al lang een gratis programma genaamd DVD Decrypter gebruiken, en deze instructies zal uitleggen hoe het te gebruiken. Helaas DVD Decrypter is niet langer gemakkelijk beschikbaar. Zie Hoe kan ik een kopie van DVD Decrypter vinden voor suggesties over het te downloaden.

Stappen

Hoe kan ik een DVD met DVD Decrypter rip. Download DVD Decrypter, een gratis programma dat is een geweldig programma voor het rippen van dvd's.
Hoe kan ik een DVD met DVD Decrypter rip. Download DVD Decrypter, een gratis programma dat is een geweldig programma voor het rippen van dvd's.
 1. 1
  Download DVD Decrypter, een gratis programma dat is een geweldig programma voor het rippen van dvd's. Sites die deze gratis download verandering hosten in de tijd, zie externe links onderaan dit artikel te downloaden locaties. U kunt ook zoeken op het web voor "DVD Decrypter".
 2. 2
  Installeer en open DVDDecrypter.
 3. 3
  Plaats een DVD te worden geript in van uw pc dvd-station.
 4. 4
  Zorg ervoor dat u voldoende vrije ruimte op uw harde schijf naar de DVD te slaan. Veel DVD's bevatten 6-8 GB aan bestanden.
 5. 5
  Open het DVD decrypter programma
 6. 6
  Zorg ervoor dat de juiste optische (DVD) station is geselecteerd op de bron pull-down menu.
 7. 7
  Stel het juiste bestand bestemming. Onder de titel Destination, moet het zeggen aub Selecteer een map. Als u op het mappictogram rechts van deze zin (zie de muis pijl in onderstaande afbeelding) klikt, krijgt u een standaard Windows-menu te krijgen om een ​​doelmap te selecteren.
 8. 8
  Klik op het start icoon (zie afbeelding hieronder) om te beginnen met het rippen. U wordt op de hoogte gehouden. Het kan 10-15 minuten duren om uw DVD's rippen (werkelijke tijd hangt af van de snelheid van uw DVD-station).
 9. 9
  Je hebt nu de dvd onversleuteld in een map op uw harde schijf.

Tips

 • Als u wilt dat de geripte DVD branden op een verse 4.7 GB DVD, vaak moet u deze eerst krimpen, als de originele DVD's bevatten meestal meer dan 4,7 GB aan data.
 • Als uw dvd-drive heeft de riplock http://en.wikipedia.org/wiki/Riplock functie, kan uw scheurende snelheid heel langzaam. Misschien wilt u proberen om deze functie te verwijderen of te omzeilen om het rippen te verkorten.

Waarschuwingen

 • Begrijp auteursrecht in uw land voordat het rippen geen auteursrechtelijk beschermd DVD's. In sommige landen (zoals Australië), het maken van back-ups van dvd's die u al in het bezit is legaal, maar dit is niet het geval voor alle landen.
 • Begrijpen dat in de VS de wetten zijn onduidelijk en tegenstrijdig, kunt u mogelijk om een ​​kopie van auteursrechtelijk beschermd materiaal rippen voor eigen gebruik onder het concept van Fair Use. Echter, omzeilen DRM kan illegaal zijn in en van zichzelf, ongeacht de eigenaar van het IP of intent na het uitschakelen van de DRM-methode. Lees over de DMCA en vervolgens contact op met uw congreslid!
 • Het verspreiden van kopieën van schijven aan anderen is illegaal vrijwel overal, of u winst maken.
 • Macrovision heeft onlangs de rechten op de DVD Decrypter programma, en is sindsdien gestopt met de distributie van dit programma.

Dingen die je nodig hebt

 • Een DVD die u wilt kopiëren
 • Een DVD-speler of computer
 • DVD Decrypter
 • Veel vrije ruimte op uw harde schijf