Wkunl

Hoe maak je een professionele webdesigner en programmeur geworden

Om een ​​professionele webdesigner is niet zo moeilijk is het lijkt. Met een beetje vrije tijd en een beetje geduld kun je geld verdienen doen contracten.

Stappen

Hoe maak je een professionele webdesigner en programmeur geworden. Kijken naar hoe andere webdesigners te creëren websites, merken hoe een menu of content gebied wordt aangelegd en vervolgens die kennis gebruiken in uw ontwerpen.
Hoe maak je een professionele webdesigner en programmeur geworden. Kijken naar hoe andere webdesigners te creëren websites, merken hoe een menu of content gebied wordt aangelegd en vervolgens die kennis gebruiken in uw ontwerpen.
 1. 1
  Hier krijg je een goede vector graphics editor zoals adobe illustrator. Maken van beelden met behulp van vector graphics is de eenvoudigste manier om grafische ontwerpen te begrijpen, zodat de uitgaven wat geld op iets als Illustrator of zal een grote hulp zijn. Inkscape is een leuk gratis en open-source alternatief voor beginners.
 2. 2
  Kijken naar hoe andere webdesigners te creëren websites, merken hoe een menu of content gebied wordt aangelegd en vervolgens die kennis gebruiken in uw ontwerpen.
 3. 3
  Je nodig hebt om vaardigheden te leren in (Extensible Hypertext Markup Language) en CSS (cascading stylesheets) als een basis om op te bouwen. In principe alle websites zijn geschreven in een combinatie van deze twee talen. Een goede plek om te beginnen met het leren hen is. Goede boeken over het onderwerp kunnen ook nuttig zijn.
 4. 4
  Tot nu toe, regelt alleen de structuur en CSS het uiterlijk van de website. Geen van hen te dekken elke vorm van programmering aspecten. Nou, wordt soms beschouwd declaratief programmeren, maar dat is buiten de scope van deze how-to. Een goede introductie tot daadwerkelijk programmeren van websites (en inderdaad programmeren in het algemeen) is Javascript. Javascript verzorgt alle client-side (scripts die zijn gedownload met de pagina en op uw lokale computer) programmeren. Het zal ook leren de fundamentele concepten die van onschatbare waarde zal blijken wanneer u op de server-side scripting met behulp van leren.
 5. 5
  Maak dynamische websites met behulp van en. Deze technologieën zullen toelaten om een ​​website die niet vereist dat u afzonderlijke HTML-pagina's te maken, maar kunt u sjablonen gebruiken om meerdere pagina's weer binnen hetzelfde ontwerp.
 6. 6
  Maak een website die AJAX gebruikt, zodat u de server-side kracht van kunt gebruiken zonder dat u de pagina dus bandbreedte besparen verfrissen en waardoor u 'interactieve' web-applicaties te maken.
 7. 7
  Installeer een webserver op uw computer, zodat u kunt werken lokaal op scripts zonder een internetverbinding. Als u ervoor kiest de PHP-route proberen http://www.wampserver.com/en/. Als u ASP.NET gebruik beschikbaar op de meeste versies van Windows gebruiken.
 8. 8
  Krijg je een script voorbeelden te "sleutelen" met: Het vinden van een script te ontleden is de beste manier om te leren. Probeer CMS zoals Drupal en Joomla
 9. 9
  Start een aantal projecten: Nu met alles wat je weet krijg je een aantal hosting en een domeinnaam, dan beginnen met het maken van sites.

Tips

 • Je moet PHP installeren vanaf PHP.net zodat je kunt testen op de computer.
 • Probeer de PHP-pad in de programmering te nemen ( http://phpforms.net/tutorial/tutorial.html ) dan verplaatsen naar iets een beetje ingewikkelder zoals Ruby on Rails.
 • Zoek een aantal forums u kunt deelnemen. Dit zal helpen als je jezelf in de problemen (de kans groot dat iemand heeft al doorlopen hetzelfde probleem).
 • Webdesigners moeten op de hoogte van de huidige trends in de Internet-industrie te houden. Zij moeten uitzoeken welke diensten worden verwacht, wat graphics zijn het meest waarschijnlijk worden goed ontvangen en genoten, en hoe een pagina hoog in de zoekmachines zal rang.

Dingen die je nodig hebt

 • Design software zoals Adobe Photoshop, Adobe Fireworks of GIMP (open source).
 • HTML-editor. Notepad zal werken, maar er is andere software die het werk makkelijker, Eclipse (open source) "web development tools" version of Adobe Dreamweaver zal maken. Probeer Notepad + + of Sublime Text.
 • Om uw website te publiceren, zodat anderen het kunnen zien op het internet die je nodig hebt
 • Een goede bron voor webdesigner boeken: booksforwebdesigners.com
 • U zult ook moeten PHP geïnstalleerd voor het testen op uw eigen computer.