Wkunl

Hoe DLL-bestanden van uw computer herstellen

Installeren van software naast het besturingssysteem kan gedeelde systeembestanden zoals dynamic link libraries (. Dll-bestanden) en uitvoerbare bestanden (. Exe-bestanden) ", voor MS Windows overschrijven.

Stappen

Hoe DLL-bestanden van uw computer herstellen. Ontbrekende DLL-bestanden die een of andere manier verdwijnen kan ertoe leiden dat uw computer op te treden in vreemde manieren, zoals het niet correct afgesloten.
Hoe DLL-bestanden van uw computer herstellen. Ontbrekende DLL-bestanden die een of andere manier verdwijnen kan ertoe leiden dat uw computer op te treden in vreemde manieren, zoals het niet correct afgesloten.
 1. 1
  Ontbrekende DLL-bestanden die een of andere manier verdwijnen kan ertoe leiden dat uw computer op te treden in vreemde manieren, zoals het niet correct afgesloten. Voer een systeemschijf scan in het Norton Antivirus suite. Bijvoorbeeld Norton heeft een tool genaamd "WinDoctor" dat herstellingen automatisch maakt. Er wordt gesuggereerd dat als je Norton verwijderen voor een andere gratis antivirus programma, behouden ze Norton Utilities / WinDoctor en Speed ​​Disk voor defragmenteren.
 2. 2
  Voer altijd een scan op alles wat u downloaden voordat u deze opent. Verwijder programma's die u niet gebruikt of nodig hebt. Te veel programma's verstoppen de machine. Doe periodieke defragmenteren. Anytime u downloaden of te verwijderen programma's, muziek, etc. plus de normale creatie van bestanden, het fragmenteert de computer en vertraagt ​​en verwart de juiste functies. "Als systeembestanden worden overschreven, zoals. Sys,. Dll,. Ocx,. Ttf,. Fon, en. Exe-bestanden, worden de systeemprestaties onvoorspelbaar, worden programma's instabiel, en het besturingssysteem niet".
 3. 3
  Als wordt vastgesteld dat als je er een of meer ontbrekende DLL-bestanden, die kunnen worden geïdentificeerd, en ze kunnen worden vervangen. Vinden op Google, een site die gratis DLL-bestand te downloaden websites biedt. Download en unzip het bestand naar het bureaublad. Hiervoor moet je Winzip of WinRAR om het bestand uit te pakken.
 4. 4
  Nu moet u het DLL-bestand in de juiste map of submappen in welke bestanden het programma worden gehouden gezet. Een manier om het programma van waaruit het DLL-bestand ontbreekt vinden is door het in Google.
 5. 5
  q_encutl. dll +-programma '. Neem bijvoorbeeld het bericht kan worden geplaatst door 'Norton WinDoctor': "C: \ Program Files \ Common Files \ InstallShield \ Professional \ RunTime \ 0701 \
 6. 6
  Intel32 \ dotnetinstaller. Exe "kan geen toegang krijgen tot een noodzakelijk bestand," mscoree.dll. "Download het bestand mscoree.dll.
 7. 7
  Door het gebruik van 'Windows Verkenner', zou je in dit geval gaan om lokale schijf [c] program files / common files / installshield / en kijk door de submappen tot u, in dit geval professional / run time/intel32. In dit geval kunt knippen en plakken of kopiëren het DLL-bestand in die map. Door het kopiëren in plaats van knippen en plakken, kunt u de DLL te downloaden in uw map Documenten als een extra kopie.
 8. 8
  Of u kunt gaan naar het menu "run". Type "SFC". Als dit niet typt u de ontbrekende DLL werken en het handmatig overschrijven met uw installatie-cd van Windows.

Tips

 • Als je niet een unzip-software hebt u een gratis vinden op
 • Soms software wordt geleverd met. Dll-bestanden opgenomen, zodat de installatie kan het ook andere programma's vast te stellen.

Waarschuwingen

 • Als het dan nog niet misschien werkt moet je het. Dll-bestand naar een andere submap.

Dingen die je nodig hebt

 • Internet
 • Unzip software (WinZip, WinAce, 7-Zip...)