Wkunl

Hoe maak je een spel te installeren op een pc

Soms is het installeren games en andere software op uw computer kan een echte pijn. Hier zijn een paar eenvoudige manieren om het te doen.

Stappen

Hoe maak je een spel te installeren op een pc. Plaats de cd of dvd in het optische station van uw computer.
Hoe maak je een spel te installeren op een pc. Plaats de cd of dvd in het optische station van uw computer.
 1. 1
  Plaats de cd of dvd in het optische station van uw computer. Het detecteert automatisch dat er een schijf is geplaatst, en een venster verschijnt op het beeldscherm. Laat ongeveer 30 seconden om dit te laten gebeuren. U zult waarschijnlijk de aandrijving hoort als het draait op en leest uw schijf.
 2. 2
  Handmatig vinden de applicatie. Als er niets verschijnt binnen 30 seconden, dan open je primaire harde schijf icoon (in de rechterbovenhoek van je scherm) en zoek naar een pictogram met de naam van je spel in het bestand.
 3. 3
  Als er een read me eerste document, het eerst te lezen. Het kan waardevolle informatie over installatie en bediening bevatten.
 4. 4
  Installeer de software. Er kan een installateur zijn. Als dat zo is, dubbelklik erop, en volg de aanwijzingen. De DVD kan gewoon de map van de game met een pijl naar uw map Programma's weer te geven. Als dat zo is, sleept u het spel bestand naar het pictogram van de map Programma's. De software zal kopiëren naar die map.
 5. 5
  Lees de kleine lettertjes. Als het spel maakt gebruik van een installatieprogramma, en u geniet van het lezen dingen over auteursrechten, eerlijkheid, en hoe ze beloven om nooit je naam te verkopen aan iemand ooit, of vind het belangrijk om te weten wat de rechten van het spel maker heeft genomen voor haar eigen, lees dan de EULA, of de juridische documenten die worden aangeboden aan u of weergegeven. Anders volgt u gewoon de instructies en ga akkoord met alles wat ze vragen. Als het spel is geïnstalleerd door een eenvoudige drag-and-drop in de map Programma's, je

Windows

 1. 1
  Plaats de cd of dvd in het optische station van uw computer. De PC detecteert automatisch dat er een schijf is geplaatst, en een venster verschijnt op het beeldscherm. Laat ongeveer 30 seconden om dit te laten gebeuren. U zult waarschijnlijk de aandrijving hoort als het draait op en leest uw schijf.
 2. 2
  Handmatig vinden de applicatie. Als er niets verschijnt binnen 30 seconden, dan opent u Deze computer en zoek naar een pictogram met de naam van je spel in het bestand.
  • Als u het niet ziet, zoek en klik op een icoon dat is gelabeld verwijderbare, of lokale schijf, en open de map.
 3. 3
  Lees dit eerst>. Het kan waardevolle informatie over de installatie of het gebruik bevatten.
 4. 4
  Druk installeren. Hebt u eenmaal uw software en heb gelezen elke read-me-bestanden, dubbelklik op het spel of de installer en volg de instructies op het scherm om te installeren.
 5. 5
  Lees de kleine lettertjes. Als u genieten van het lezen dingen over auteursrechten, eerlijkheid, en hoe het bedrijf belooft om nooit je naam te verkopen aan iemand ooit, of vind het belangrijk om te weten wat de rechten van het spel maker heeft genomen voor haar eigen, de juridische documenten die worden aangeboden om te lezen dan u of weergegeven. Anders volgt u gewoon de instructies en ga akkoord met alles wat ze vragen.
 6. 6
  Wachten, terwijl de computer het programma installeert. Dit kan kort zijn, of het kan een behoorlijk lange tijd in beslag nemen, afhankelijk van de complexiteit van uw spel en de snelheid en de efficiëntie van uw pc.
 7. 7
  Start de applicatie. Speel het spel, en veel plezier!

Regenjas

 1. 1
  Plaats de cd of dvd in het optische station van uw Mac. Het detecteert automatisch dat er een schijf is geplaatst, en een venster verschijnt op het beeldscherm. Laat ongeveer 30 seconden om dit te laten gebeuren. U zult waarschijnlijk de aandrijving hoort als het draait op en leest uw schijf.
 2. 2
  Handmatig vinden de applicatie. Als er niets verschijnt binnen 30 seconden, dan open je primaire harde schijf icoon (in de rechterbovenhoek van je scherm) en zoek naar een pictogram met de naam van je spel in het bestand.
 3. 3
  Lees dit eerst>. Het kan waardevolle informatie over installatie en bediening bevatten.
 4. 4
  Installeer de software. Er kan een installateur zijn. Als dat zo is, dubbelklik erop, en volg de aanwijzingen.
  • De DVD kan gewoon de map van de game met een pijl naar uw map Programma's weer te geven. Als dat zo is, sleept u het spel bestand naar het pictogram van de Applicaties Applicaties> map getoond. De software zal kopiëren naar die map.
 5. 5
  Lees de kleine lettertjes. Als het spel maakt gebruik van een installatieprogramma, en u geniet van het lezen dingen over auteursrechten, eerlijkheid, en hoe ze beloven om nooit je naam te verkopen aan iemand ooit, of vind het belangrijk om te weten wat de rechten van het spel maker heeft genomen voor haar eigen, lees dan de EULA, of de juridische documenten die worden aangeboden aan u of weergegeven. Anders volgt u gewoon de instructies en ga akkoord met alles wat ze vragen.
  • Als het spel is geïnstalleerd door een eenvoudige drag-and-drop in de map Programma's, zult u waarschijnlijk worden gepresenteerd met een EULA de eerste keer dat u de toepassing uit te voeren.
 6. 6
  Start uw game applicatie. Zorg ervoor dat u de juiste ergonomische stoelen voor uitgebreide gameplay.